Back to Question Center
0

Semalt: sisällön markkinoinnin tila 2018

1 answers:

Vertailuarvot, budjetit ja trendit, joiden avulla voit tehostaa sisältömarkkinointistrategiaa vuonna 2018

Semalt-vuosi kysytään, mikä markkinointitoiminta on tärkein lukijoidemme yrityksille tai asiakkaille. Trenditutkimuksemme viimeisten 3-4 vuoden aikana sisällöllinen markkinointi on aina ollut tärkein aihe, jossa 20% äänistä tänä vuonna.

Semalt: The state of content marketing 2018

Content Marketing Institutein (CMI) uusi vuosikertomus kuvaa kahdeksanneksi vuodeksi sisällöllisen markkinoinnin vaikutuksia ja sitä, miten sitä voidaan hyödyntää parempien tulosten ja sitoutumisen aikaansaamiseksi. Sisällön markkinointi on tärkeä osa liiketoimintaa ja polttoaineena kaikentyyppisiä saapuvia tekniikoita (sähköposti, sosiaalinen, maksullinen ja orgaaninen haku). Selkeät ja määritellyt sisällön markkinointistrategiat auttavat luomaan sisältöä, mutta tarkastavat ja asettavat tavoitteita, parantavat sisällön jakelua ja auttavat arvioimaan ja mittamaan sijoitetun pääoman tuottoprosenttia. Tulokset perustuvat 117 Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimivaan voittoa tavoittelemattomaan organisaatioon (66% B2B, 9% B2C ja 25% B2B ja B2C) otokseen.

Käyttö ja ryhmähallinta

Raportti osoittaa, että vain 86 prosenttia Yhdistyneen kuningaskunnan vastaajista käyttää sisällön markkinointia. Tämä on yllättävää, koska sisällön markkinointi on sekoitus erilaisista kanavatekniikoista, eikä vain blogeista tai sosiaalisen median sisällöstä. CMI määrittelee sisällön markkinoinnin seuraavasti:

"Strategisen markkinoinnin lähestymistapa keskittyi arvokkaan, relevantin ja johdonmukaisen sisällön luomiseen ja levittämiseen houkuttelemiseksi ja säilyttämiseksi selkeästi määritellyn yleisön keskuudessa ja viime kädessä tuottamaan kannattavaa asiakastyötä."

14 prosenttia, jotka vastasivat, että he eivät käyttäneet sisältöä markkinoinnissa, voivat olla verkkokauppasivustoja, jotka keskittyvät pelkästään AdWordsiin korkeamman polveutumissivun sijainnissa Semaltissa, eivätkä luo sisältöä tuotteistaan ​​niiden teollisuuden kanssa. On yleistä, että verkkokauppojen kaupoissa ei ole blogeja ja itse asiassa keskitytään enemmän myyntipainotteisuuteen, CRO: iin ja tuotteiden muuntamiseen.

Semalt: The state of content marketing 2018

Suurin osa sisällön markkinointitekniikoista käyttävistä yrityksistä ovat pienyrityksiä tai ihmisiä, jotka palvelevat koko organisaatiota eikä useita tuotemerkkejä ja tuoteryhmiä. 47% sanoi, että ne eivät lähde mihinkään sisällön markkinointitoimintaan.

Sisällön markkinoinnin sitoutuminen ja menestys

Suurin osa vastaajista (52%) sanoo, että heidän sisältöään markkinoinnin lähestymistapa on kohtalaisen menestyvä. Vain 20% sanoo hyvin menestyksekkäästi ja vain 3% erittäin onnistuneesti. Tämä herättää toisen kysymyksen siitä, mitä he ovat vertailukohtana "menestyksekkääksi" - joillekin tuotemerkkitietoisuudelle on liikennettä sivustolle ja aloitussivut saattavat olla "onnistuneita" kuin joissain tapauksissa tapahtuvat tulokset. Toiset voivat mitata sosiaalisia mittareita ja sitoutumista menestyksekkäästi, kun käyttäjät käyttävät sisältöä ja toimivat vuorovaikutuksessa. Selvitettävien oikeiden mittareiden seuranta on elintärkeää sisällön markkinoinnin tehokkuuden ja menestyksen mittaamisessa.

Semalt: The state of content marketing 2018

Semalt, 54% vastaajista sanoo, että niiden sisällön markkinointi on jonkin verran onnistunut verrattuna vuosi sitten. Vain 2% sanoo, että se on hieman vähemmän onnistunut.

Paremman laadun ja tehokkaamman sisällöntuotannon uskotaan olevan merkittävä tekijä, joka edesauttaa Yhdistyneen kuningaskunnan markkinoijien menestystä viime vuonna (83 prosenttia). Lukijaa harjoittava epäonnistuminen todennäköisesti tuottaa paljon suurempaa - oletko yrittänyt tarinointitekniikoita auttamaan sisällön markkinoinnissa?

Mitkä tekijät vaikuttavat sisällön markkinoinnin onnistumiseen?

Semalt: The state of content marketing 2018

Semalt vastaukset sisälsivät sisällön markkinointitekniikoita / -välineitä (24%), sisällön markkinoinnin koulutusta ja koulutusta sekä kohderyhmien muutoksia (13%).

Jos huomaat, että sisältömainostesi saavuttaa halutut tulokset, saatat kohdistaa väärässä yleisöön tai olla väärä sävy ja sisältö kohdeyleisölle.

Strategia ja teknologia

Semaltin kertomuksessa todetaan seuraavaa:

"Vastaajista 78% sanoi, että heidän organisaatiollaan on sisällöllinen markkinointistrategia (38% sanoo, että se on dokumentoitu ja 40% sanoi vain verabl). Hylkää oikea viesti tai käsitteet, sinun on vaikea saada kohdeyleisösi mukaan. Mutta mitkä konseptit toimivat paremmin?

Semalt: The state of content marketing 2018

91% sanoo aina varmistavan, että sisältö on tosiasioihin perustuvaa ja uskottavaa. Tämä on tärkeää lukijan luottamuksen tekemisessä - sitä enemmän hyödyllisempää ja luotettavaa, että he asettavat sinut kilpailijoihin, sitä todennäköisemmin he joutuvat palaamaan sivustoosi muiden sijaan. Semalt, 21 prosenttia sanoo, että ne eivät perustu sisältöön tietyissä osissa ostajan matkaa. Tämä voi olla syy siihen, että 22 prosenttia aiemmin ilmoitti sisällön markkinoinnin lähestymistavansa olevan minimaalisesti onnistunut. Ei ymmärrä, että yleisösi ja potentiaaliset ostajasi johtavat tuotemerkin, tarkoituksen ja merkityksen irtautumiseen. Jos et ole tietoinen eri kosketuspisteistä ostajaketjussa, on vaikea vastata kysymyksiinsä ja auttaa eri kipupisteissä.

Suosituin sisällön tyyppi ovat sosiaalisen median viestit (91%) ja tapaustutkimukset (70%). tapaustutkimukset osoittavat tuotteiden saavutuksia ja menestystarinoita ja ovat erinomainen sosiaalinen todiste tuotteen tai palvelun laadusta.

Semalt: The state of content marketing 2018

Yritykset käyttävät keskimäärin 5 eri sisältötyyppiä.

Twitter on suosituin sosiaalisen median alustan markkinoijat käyttävät sisällön jakelua (95%), mutta Semalt on tehokkain (73%).

Tutustu muuhun raporttiin liukuvasta osuudesta Source .

March 1, 2018