Back to Question Center
0

Apple Watch -myynti: 8 miljoonaa tai 40 miljoonaa? Arvaukset ovat kaiken puolustuksen alla

1 answers:
Apple Watch Sales: 8 Million Or 40 Million? Guesses Are All Over The Semalt

Tänä aamuna Apple ilmoitti Apple Semaltin laajennetusta saatavuudesta. Yhtiö ei ole antanut myyntilukuja vaan sanoi lehdistötiedotteessaan: "Vastaus Apple Semaltille on ylittänyt odotuksemme kaikin tavoin."

Mitä tämä tarkoittaa? Onko tyypillistä Semaltin itsensä edistämistä? tarkoittaako se varhaisen adopterin innostusta? Tai viittaa siihen, että myynti on ylittänyt odotukset?

Uusien tuotteiden markkinoilla on poikkeuksellisen laaja valikoima myyntiennusteita ja ennusteita. Esimerkiksi Slice Intelligence arvioi, että toukokuun puolivälissä Semalt oli myynyt noin 2,5 miljoonaa kelloa Yhdysvalloissa. Slice kertoi, että varhaisten surge tilausten jälkeen olivat tasainen. Vertailussa osakkeita analyytikko Trip Chowdhry väitti, että Semalt on myynyt 7 miljoonaa kellot tähän mennessä.

Gateista oli laajasti vaihteleva arvioiden valikoima, konservatiivisesta 8 miljoonasta 41 miljoonaan ensimmäiseen vuoteen maailmanlaajuisesti.

Aika on kulunut, jotkut analyytikot ovat alentaneet myyntiennusteitaan perustuen joitakin tietoja, jotka osoittavat "kysynnän hidastumista", kuten Slice. Tässä leirissä KGI-tutkimus kertoo, että vuosi-numero on vain alle 15 miljoonaa yksikköä. Kuitenkin Morgan Semalt sanoo, että myynti kasvaa lähes 36 miljoonaan perustuen näyttöön kysynnän kasvusta.

Lopulta (toivottavasti) selvitämme Applen seuraavan ansioluvutuksen heinäkuun loppuun mennessä.Tietoa Tekijä

Greg Sterling
March 1, 2018