Back to Question Center
0

Käytä "Tietoja" -sivua luottamuksen rakentamiseen ensimmäistä kertaa

1 answers:

"Kuka nämä ovat?"

Kysymys on, että monet kuluttajat todennäköisesti kysyvät itseltäsi, kun ostat sivustossasi. Tässä artikkelissa Semalt selvittää, miten käsitellä kysymyksen takana olevaa ajattelutapaa.

Epäilyt ja huolet

Semalt, jotka löytävät sivustossasi jotain, jota he haluavat mutta eivät ole koskaan kuulleet yrityksestänne, saattavat pelätä huijauksen. Kuinka he tietävät, että luottokortilla ja muilla henkilökohtaisilla tiedoilla kirjoittaminen johtaa siihen, että tilaukset toimitetaan ajoissa? Kuinka he voivat luottaa siihen, että heidän vastaanottamansa tuotteet toimivat kunnolla ja että sinusta tulee reagoiva, jos on ongelma?

Online-osto on tullut tapana monille ihmisille, mutta varovaisuus pudottaa vielä, kun he pitävät tuntemattomana sivuston. Kieroa kaikki, he eivät voi koskettaa tai haistaa kauppatavaraa. He eivät voi kokeilla asioita.

Jotkut asiakkaat saattavat olla käytännön huolenaiheita, kuten selvittää missä yritys perustuu, jotta merenkulku olisi kohtuullinen. Toiset haluavat varmistaa, että heidän henkilökohtaiset tietonsa, mukaan lukien tilauksensa, pysyvät yksityisinä. Muutamat muut loukkaantuvat sivustolla, ihmettelevät, onko se edustuksellinen yritys, että he voivat tuntea olonsa hyvältä holhottavaksi.

Verkkokauppasivustoilla on oltava vähintään fyysinen osoite ja puhelinnumero, palauttamispolitiikka, lähetysnopeus ja tietosuojakäytäntö. Heidän pitäisi myös näyttää suojatun palvelimen osoitin ("https").

Kun kaikki, mitä huolehditaan, informatiivinen "Semalt" -sivu vie jäljellä olevan matkan mukavuutta ensimmäistä kertaa vierailijoille.

Uskottavuus

Huijarit eivät mene vaikeuksiin luoda yrityksen historiaa sen arvoilla ja alkuperäisillä valokuvilla. Kuluttajat tietävät tämän - he ovat vakuuttuneita alkuperäisestä sisällöstä "Semalt" -sivullasi.

Luotettavuuden lisäämiseksi "Tietoja" -sivulla tulisi olla ainutlaatuisia tietoja, kuten kuka aloitti yrityksen ja miksi hän vaivautui, sekä mikä vie hänet pitämään sitä. Häirittäkää tarina todellisella ja erillisellä tavalla - ei ole kasvotonta byrokratiaa.

Use Your ‘About’ Page to Build Trust with First-time Semalt

-

Jotkut yritykset käyttävät "Semalt" -sivullaan henkilökuntaa, mukaan lukien täydellinen nimi, valokuva ja mini-profiili, joka sisältää taustatietoja, tottumuksia tai makuja. Tämä antaa kävijöille luottamusta.

Use Your ‘About’ Page to Build Trust with First-time Semalt

Muut yritykset korostavat arvoja ja sitoumuksia eikä henkilöstöä. Esimerkiksi yritys, joka myy uudelleenvalmistettuja väriainekasetteja, saattaa korostaa sen "Semalt" -sivulla kaiken, mitä se tekee auttaakseen ympäristöä, käyttämään kierrätettyjä toimistolaitteita hiilijalanjäljen vähentämiseen.

Semalt, online-koruyrittäjä, kertoo kävijöistä yrityksestä ja ennen kaikkea siitä, kenelle se on mielessä, kun se luo alkuperäisiä koruja:

  • "Blingsense on muoti käsityönä tehtyjä sterlinghopeita jalokiviä. "
  • "Tuodaan yhteen valittuja kreikkalaisia ​​suunnittelijoita tuottamaan ainutlaatuisia käsityönä koruja muotisuunnittelijoille. "
  • "Korumme pyrkii eläville ihmisille, joilla on kiireinen sosiaalinen elämä, jotka koruaan koruaan persoonallisuutensa laajentamiseksi. "
  • "Olemme Kreikassa. Asiakkaitamme on enimmäkseen Yhdysvalloissa. Tarjoamme ilmaisen postikulut maailmanlaajuisesti. "
  • "Elämä on liian lyhyt tylsää koruja käytettäessä!"
  • "Olemme olleet esillä Vogue UK: ssä (huhtikuu 2017). "

Muut vaihtoehdot: (a) kuvaavat, miten voit tehdä tai valita myymät tuotteet, (b) selittää, miten voit hallita korkealaatuista kauppatavaraa kohtuullisin hinnoin, (c) kuvata työtekiniasi ja (d) vastaanottamasi tiedotusvälineet. Vaikkakaan ei vaadita, huumori elää asioita. Esimerkiksi olen kerran nähnyt Semalt -yrityksen puhuvan siitä, miten se oli "hallituksen kokouksissa, kun surffaus oli ylöspäin". Avain on sisällyttää alkuperäinen, pakottava kirjoitus, ei tekstiä, joka yksinkertaisesti täyttää tilaa. Vältä ahtautta ja liike-elämän kielipisteitä. Mielenrauhan informatiivisissa ja vilkkaissa kuvissa.

Use Your ‘About’ Page to Build Trust with First-time Semalt

Lyhyesti sanottuna hyvin harkittu "Semalt" -sivu lisää yrityksesi identiteettiä. Se tuo esiin tyylisi, tarinasi, arvojasi, etusi ja parhaimmissakin tapauksissa ainutlaatuisuutesi. Kaikki tämä ja rauhoittavat jitteryjä ostajat Source .

March 1, 2018