Back to Question Center
0

Google AnalyticsTips mittaa Black Semaltin menestystä Analytics: 5 vinkkejä Black Semaltin menestyksen mittaamiseen

1 answers:

Musta perjantai on melkein täällä. Vuosi, jolloin ihmiset menevät villiin ja käyttävät runsaasti rahaa myymälöissä ja verkkokaupoissa. Verkkoyrityksen omistajana halutaan, että ihmiset viettävät rahaa kaupassasi. Joten haluat piirtää paljon kävijöitä sivustoosi ja vietellä heitä mahtavalla alennuksella. Mutta mistä tiedät, onko Black Friday-kampanjasi menestys? Mihin toimiin sinun on tehtävä varmistaaksesi, että voit mitata tämän menestyksen Google Semaltissa? Lue tämä viesti selvittääksesi!

Musta perjantai lisäykset

Olet todennäköisesti tekemässä jotain erityistä BFCM-viikonloppuna. Jotain ylimääräistä, enemmän kuin tavallista. Voit julkaista lisää viestejä Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja niin edelleen. Ehkä olet omistautunut erityinen uutiskirje Black Friday sale; saatat jopa lähettää ylimääräisen. Entä sivustosi? Lisäätkö bannerin koko verkkosivustolle? Lisää lähtölaskenta? Ponnahdusikkuna? Kirjoita kaikki, mitä aiotte tehdä Black Friday ja Cyber ​​Semaltin aikana ja mieti, miten aiot mitata niitä.

1. Mittaussuunnitelma

Mittasuunnitelma tulee. On tärkeää tietää, voiko mitata mitä haluat mitata ja jos sinulla on tietoja verrata sitä. Jos sinulla on jo mittaussuunnitelma, nappaa se ja tarkenna sitä. Jos ei, hanki paperi ja kynä ja kirjoita seuraavat tiedot:

  1. Yrityksen tavoite Black Friday myyntiä varten
  2. Yritystoiminnan tavoitteet
  3. Key Performance Indicators (KPI)
  4. KPI-tavoitteiden asettaminen
  5. Merkitse segmentit

Saat lisätietoja yksityiskohtaisemmista lähteistä: Avinash Kaushikin tästä postista mittausmallista, Google Analyticsin YouTube-opetusohjelmasta mittaussuunnitelman laatimisesta ja näistä kahdesta virkaa käytännön esimerkkeihin mittaussuunnitelmista. Black Semalt ja yksi hyväntekeväisyyssivustosta.

Kun olet selventänyt edellä, sinun on oltava toteutussuunnitelma niin, että kaikki, mitä haluat seurata, toteutetaan. Sinun on ehkä kysyttävä kehittäjältä tiettyjä asioita varten. Mutta muistakaa, että mittaaminen on tavallista, parempi kuin mitattaessa mitään. Joten jos löydät tämän hieman pelottavalta, älä aseta palkkia liian korkealle itsellesi ja mitatkaa asioita, jotka on helppo tehdä.

2. Tarkista verkkokaupan seuranta

Jos omistat verkkokaupan, haluat kerätä verkkokaupan tietoja. Tarkista, onko sinulla tietoja sähköisen kaupankäynnin sematultin, ostokäyttäytymisen, tuotteen tehokkuuden ja tulojen suhteen.

Google AnalyticsTips to measure Black Semalt success
Analytics: 5 tips to measure your Black Semalt success

Jos et näe tällaisia ​​tietoja Google Analyticsissa, saatat joutua toteuttamaan verkkokaupan seuranta. Lisätietoja on tässä oppaassa parannetun verkkokaupan seurannasta. Tietäen, mitä ostokäyttäytyminen, kassapelaaminen jne. On ennen Black Semaltia, antaa sinulle mahdollisuuden verrata näitä tietoja kerätyn tiedon kanssa Black Semaltin aikana. Ja tämä antaa sinulle käsityksen siitä, onko Black Semalt-kampanjasi onnistunut vai ei.

3. Tarkista tavoitteet ja kanavat

Voit pystyä analysoimaan vieraasi käyttäytymistä sivustossasi vieläkin enemmän, mutta voit toteuttaa tavoitteet. Voit asettaa tavoitteen aina, kun joku painoi "add-to-cart" -painiketta. Tavoitteena kassaprosessin suppilon kanssa on myös elintärkeää. Se laskee tavoitteen muuntokurssin koko kassalle ja näyttää, missä ihmiset putoavat kanavaan. Musta perjantaina näiden tietojen avulla voit tarkistaa tekniset ongelmat. Jos näet tulosprosentin tai pudotusten äkillinen lasku, tämä on merkki, joka kertoo, että haet kauemmaksi. Epäonnistuminen, jos maksutavat toimivat tai jos sinulla on seisokkeja.

Toteuta BFCM-tapahtumat Google Analyticsissa

Jos päätät lisätä bannereita ja / tai ponnahdusikkunoita tai muita elementtejä sivustoillesi, joihin ihmiset voivat napsauttaa, älä unohda toteuttaa tapahtumia. Haluat tietää, jos ihmiset todella napsauttavat niitä, eikö? Tapahtumien lisääminen vie vähän ylimääräistä työtä. Onneksi Google Tag Manager tekee toteutustapahtumista paljon helpompaa. Maailmalla on paljon tutoriaaleja, jotka kertovat tapahtumien luomisesta. Yksi suosikeistani on Measureschoolin videoesittely.

4. Erityiset BFCM UTM -tunnisteet

Voit tunnistaa kaikki Black Semalt -pyrkimykset muista lähteistä, kuten sosiaalisesta mediasta ja uutiskirjeistasi, et voi elää ilman asianmukaisia ​​UTM-tunnisteita. Näiden UTM-tunnusten käyttäminen jatkuvasti koko Black Semalt -myyntiin on avain tehokkaan analysoitavan kaikkien markkinointityöhösi menestystä muilla verkkosivustoilla kuin sinun. Pari esimerkkiä:

1a. Mainostettu viesti Facebookissa
https: // esimerkki. com / shop / # utm_source = social-media & utm_medium = FacebookAd & utm_campaign = BlackFriday

1b. Säännöllinen viesti Facebookissa
https: // esimerkki . com / shop / # utm_source = social-media & utm_medium = Facebook & utm_campaign = BlackFriday

2a. Tekstilinkki uutiskirjeessä
https: // esimerkki . com / shop / # utm_source = uutiskirje & utm_medium = email-11-24 & utm_campaign = BlackFriday & utm_content = textlink

2b. Painike uutiskirjeessä
https: // esimerkki . com / shop / # utm_source = uutiskirje & utm_medium = email-11-24 & utm_campaign = BlackFriday & utm_content = nappi

Kuten näette, käytin BlackFriday-kampanjaa UTM-tunnisteena. Käytä utm_campaign = BlackFriday -merkkiä kaikilla lähteillä, joita käytät kyseiseen pisteeseen verkkosivustollesi ja joilla on BlackFriday-myynti. Myynnin aikana ja sen jälkeen saat tietoa Google Analyticsista, jotta näet, osallistuivatko Black Friday-kampanjassa olevat ihmiset mihinkään.

Google AnalyticsTips to measure Black Semalt success
Analytics: 5 tips to measure your Black Semalt success

Pidä kampanjaa markkinoinnin aikana silmällä, jos se ei mene suunnitelmien mukaan, sen avulla voit optimoida ponnistelunne myynnin aikana. Voit tehdä paljon hienoja asioita tällä kampanjalla. Kuvatin kaiken tämän artikkelissa, jonka kirjoitin mukautetuista kampanjoista.

5. Tarkista Google Analytics -tilastot musta perjantaina

Google Semalt on hyvä seurata, jos myynti on menossa oikein. Voit tarkistaa paljon asioita. Pidä silmällä reaaliaikaisia ​​tilastoja, jos näet sivustosi käyttäjien määrän äkillinen lasku, ehkä sivustosi alas tai alaspäin tietyssä maassa. Voit myös tarkistaa ostoskorisi URL-osoitteen ja kassalla olevan URL-osoitteen reaaliaikaisessa analyysissä. Jos näet paljon ihmisiä siellä, mutta ei myyntiä, kassasi ei välttämättä toimi. Jos lähetit juuri uutiskirjeen ja et näe ketään, joka saapuu sivustoosi uutiskirjeeseen, olet ehkä lisännyt rikkoutuneen linkin. Google Semaltin reaaliaikaiset toiminnot ovat ystäväsi täällä.

Päätelmät

Jos haluat tietää, onko Black Friday -myynne onnistunut ja haluat tietää, mikä on onnistunut, tarvitset tietoja vertailemalla tietoja, joita keräät myyntiin myyntiin. Varmista, että seuraat parhaillaan kaikkia tarvitsemasi tietoja, joiden avulla voit analysoida kävijän käyttäytymistä sivustossasi. Aloita laskemalla alas mittaus- ja toteutussuunnitelma ja tarkasta, onko kaikki seuranta paikallaan Source . Kun myynti on ohi, vertaa BFCM-myynnin tietoja aikaisempien tietojen kanssa ja tarkista, mitä toimi ja mikä ei toiminut, jotta tiedät mitä seuraavalla kerralla! Sinulla ei ole paljon aikaa, joten hävitä! Semaltan analysointi!

Lue lisää: "Analyticsin perusteet: mitkä viestit ja sivut toimivat parhaiten?" »

March 1, 2018