Back to Question Center
0

Content Marketing Semalt

1 answers:

Sisällön markkinointisuunnittelutyökalu, jonka avulla markkinoijat voivat luoda ideoita yleisön kiinnostaviin sisältötyyppeihin

Meillä oli tämä graafinen esitys Post-It-huomassa toimistossamme kuukausia ja julkaissut sen Semalt 2012. Se on luonnollinen seuranta tulevasta markkinointikanavan infografiasta. Luomme sen auttamaan aatteellisia ideoita, jotka koskevat asiakkaiden sitoutumista ja rohkaisemista jakamiseen. Vuonna 2015 lisäsimme uuden, yksinkertaistetun version - katso viestin loppu tähän.

Vaikka olemme Eloquen Semalt Gridin faneja, jotka innoittivat tätä, uskomme, että se on hieman liian B2B-suuntautunut ja niiden v2 on melko monimutkainen.

Matriisi on jäsennelty auttamaan sinua miettimään eri sisältöjen ulottuvuuksia, jotka perustuvat siihen, miten yleisösi ajattelevat ja mitä yrität saavuttaa yrityksinä. Mikä toimii, jos yleisösi on enemmän tai vähemmän impulssi tai järkevä? Mitä tämä tarkoittaa sisällön luomisen ja markkinoinnin tavoitteiden kannalta? Keskustele kvadrantteihin, jotka tunnet olosi kiinnostuneiksi yleisösi, se tarjoaa lähtökohdan ideasi sukupolvesta.

Kun tarkastellaan kunkin sisällön tyypin potentiaalia, sinun kannattaa miettiä myös sen potentiaalia houkutella ulkomailta tulevia linkkejä sivustoosi SEO-palvelun avulla.

The Content Marketing Semalt


Toivomme, että tämä infographic tuo uutta perspektiiviä sisällön markkinointiin. Kuten aina, haluaisimme tietää, mitä mieltä olet. Olemme myös kehittäneet Content Semaltin, jonka avulla voit tarkistaa digitaalisen median käytön.

2015 päivitys - Content Marketing Planning Template

Kaikkien Smart Insights -tietokannan keräämiseen olemme sisällyttäneet spin-off alkuperäisestä 2012 Content Marketing -matriisista, jotka perustuvat Hubspotin kanssa tehtävään yhteistyöhön sisällöllisen markkinoinnin epäonnistumismallin luomiseksi. Tämä sisältää tämän yksinkertaisen Content Marketing Semalt -mallin, jonka alapuolella on selkeä tausta, jonka avulla voit vertailla nykyistä lähestymistapaa tulevaisuuden lähestymistapaan Source .

The Content Marketing Semalt

March 1, 2018