Back to Question Center
0

11 uutta sähköisen kaupankäynnin kirjaa Semalt 2017: lle

1 answers:

Keväällä on täällä enemmän tai vähemmän. On aika tarkastella uusia verkkokauppakirjoja. Semalt ovat nimikkeitä digitaalisessa markkinoinnissa, kotimainen mainonta, alustastrategiat, väkijoukon kaupankäynti, suhdetoiminta ja työn tekeminen.

Olen laatinut tämän luettelon Amazon. Amazonin "Kirjat" -luokasta valitsin "Business & Money". "Sieltä valitsin" Processes & Infrastructure "-alaryhmän ja valitsin" Sähköisen kaupankäynnin ". "Sitten valitsin ryhmästä samat ryhmät, jotka perustuvat asiakkaiden luokituksiin ja suhteeseen verkkokauppaan. Lisäksi valitsin muutaman nimikkeen Small Business & Semalt -alaluokasta.

Uudet Verkkokauppa-kirjat keväällä 2017

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Monivuotiset myyjät ovat jokaisessa luovassa teollisuudessa - ajattomia, luotettavia resursseja ja epäonnistuneita rahamiehiä, jotka maksavat sinisirjan elinkorkoja. Rakennettu kestämään alusta lähtien, ne lisäävät arvoa ajan myötä, ylittävät kaikki kilpailut. Ryan Holiday osoittaa lukijoille, kuinka tehdä ja markkinoida omaa klassikkoaan. Haastattelemalla joitain maailman suurimpia mainoksia ja perustuen perusteelliseen tutkimukseen klassikoista jokaisella tyylillä, tämä kirja antaa lukijoille mahdollisuuden luoda perustavanlaatuisia innovatiivisia periaatteita. Olipa sinulla kirja tai yritys, laulu tai seuraava hieno käsikirjoitus, tämä kirja paljastaa monivuotisen menestyksen reseptiä. Kindle 13 dollaria. 99; Kovakantinen € 26.

-

Digitaalinen markkinointi vyöhykkeellä: Ultimate System for Digital David Reske

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Digitaalinen markkinointi vyöhykkeellä tarjoaa selkeän mallin, jonka avulla markkinoijat voivat olla varmoja ja menestyviä digitaalisessa markkinoinnissa. Opi nousemaan huipulle ja nopeuttaa digitaalisten markkinointikampanjoiden tuloksia. Hanki täydellinen näkymä markkinoihin ja paikkaasi siihen ja kehitä strategioita ja suunnitelmia, jotka toimivat. Vältä sekaannusta käytettävissä olevista kampanjatyypeistä, luottamusta mainoksiin, viesteihin, tarjouksiin ja tuotettavaan sisältöön. Pehmeäkantinen kirja hintaan 17 €. 95.

-

Douglas Rushkoff

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Google-väylän heittäminen kiviä tutkii, miten yhdistää ihmisluonnon paras ja paras nykyaikaiseen tekniikkaan. Yhdistelemällä erilaisia ​​säikeitä - suuria tietoja, robottien ja AI: n nousua, algoritmien lisääntyvää osallistumista osakemarkkinoilla, keikkataloutta ja euroalueen romahtamista - tämä opas tarjoaa talousmahdolli- suuksemme ja manuaalisen muotokuvan sanaston ja kaupankäynti kriittisellä risteyksellä. Kansikuva 10 €. 89; Kindle 14 dollaria. 99.

-

Mike Smith

Native Advertising Advantage: Luo aitoa sisältöä, joka piristää digitaalista markkinointia ja ajaa tuloja kasvua
11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Markkinoijat ovat tuottaneet ja tärkeimmät toimituksellisen sisällön ohella mukana olevat mainosmainokset hajottavat mainonnan ja toimituksen perinteisen esteen. Teollisuuden sisäpiiriläinen ja Hearst-mainonnan päällikkö Mike Smith uskovat, että kotimainen ei ole vain täällä, vaan on markkinoinnin tulevaisuus. Native Advertising Advantage paljastaa, miksi alkuperäinen sisältö on tehokas työkalu minkä tahansa yrityksen digitaalisessa markkinointistrategiassa ja miten sitä voidaan käyttää uusien tulovirtojen rakentamiseen. Kindle 28 dollaria. 50; Kovakantinen 30 dollaria.

-

Laure Claire Reillier ja Benoit Reillier

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Foorumiin perustuvan liiketoiminnan kehittäminen sisältää uusia hallintasääntöjä ja oppimisen uuden pohjan kilpailla muiden alustojen kanssa ja perinteisten yritysten kanssa. Useimmat organisaatiot ovat nyt aloittaneet digitaalisen muutospyynnin, mutta harvat hyödyntävät täysin yhteisöjen voimia. Platform Strategy antaa sinulle avaimet ymmärtää, milloin ja miten näiden innovatiivisten foorumiin perustuvien liiketoimintamallien käyttöön tulee. Kovakantinen $ 51. 95.

-

Arun Sundararajan

Yhteiskuntataloutta: Työn lopettaminen ja massapohjaisen kapitalismin nousu
11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Jakaumatalous selittää siirtymisen "massapohjaiseen kapitalismiin" - uusi tapa järjestää taloudellinen toiminta, joka voi syrjäyttää perinteisen yrityskeskeisen mallin. Koska peer-to-peer-kaupallinen vaihto hämärtää henkilökohtaisten ja ammattimaisten väliset ristit, miten talouden, hallituksen sääntelyn ja sosiaalisen kudostamme vaikuttaa? Laajassa tutkimuksessa ja lukuisissa reaalimaailman esimerkkeissä kirjassa kerrotaan "lahjojen" ja "markkinoiden" kiehtovasta sekvenssistä transaktioissaan, demistisoi kehittyviä lohkotekniikoita ja selkeyttää nousevien tilausalustojen huimaa levinneisyyttä. Pehmeäkantinen kirja hintaan 18 €. 95; Kindle 9 dollaria. 45.

-

Robert Wynne ja Dave Boone

Suora keskustelu julkisista suhteista: Mitä ajattelet tietäväsi on väärin
11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Opiskele tärkeät PR-suhteet - miten kirjoitat pakottavan lehdistötiedotteen, menestyksekkäästi perehdy tiedotusvälineisiin, kirjoitat julkaisua, joka herättää, luo vakuuttavan sosiaalisen median kampanjan, kiinnostaa yleisöä tehokkaalla sisällön markkinoinnilla ja mittaa menestystä - tässä ei - pidättäytyvät esille suhdetoiminta. Ei ole helppoa ratkaisua. Vakuuttamaan ihmisiä ostamaan tuotteita tai palveluja tai tukemaan syitä on vaikeaa. Mutta on olemassa taktiikoita, jotka toimivat Straight Talk About Public Relations . Kovakantinen 24 dollaria. 95.

-

Launch Your Dream: 30 päivän suunnitelma intohimon kääntämiseen ammatillesi by Dale Partridge

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Serial-yrittäjä ja StartupCampin perustaja. com, Dale Partridge tarjoaa konkreettisen, helposti toteutetun suunnitelman lukijoille, jotka haluavat aloittaa yrityksen, joka johtaa suurempaan vapauteen, vahvempaan perheeseen ja terveellisempään talouteen. In Launch Your Dream , Partridge tislaa kurssin ydin käytännölliseksi, 30 päivän ajaksi lukijoille, jotka noudattavat intohimojaan ja toteuttavat unelmansa. Hän opettaa lukijoille, miten hioa ideoitaan, rakentaa yleisöä, rakentaa online-läsnäoloa, käynnistää yrityksen, hallita sosiaalisen median, tehdä kauniin brändin ja luoda kokemuksia, jotka pitävät asiakkaita koskaan harkitsemasta kilpailijoita. Kindle 9 dollaria. 99; Kovakantinen 15 dollaria. 88.

-

Top of Mind: Käytä sisältöä vapauttamaan vaikutuksesi ja osallistumaan niihin, jotka ovat sinulle tärkeitä John Hall

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Liiketoiminta ei ole koskaan "vain" liiketoiminta. Se on aina suhteita ja ihmissuhteita. Kun katsot arvokkaaksi, luotettavaksi kumppaniksi, mahdollisuudet ovat rajattomat. Aseta itsesi menestykseen luomalla ja kehittämällä sisällöllisiä suhteita, jotka pitävät sinut ja brändisi Top of Mind . Kindle 24 dollaria. 70; Kovakantinen € 26.

-

Sisältö - Markkinoinnin Atomic Particle: Reaalia Lieb

Markkinoinnin Atomic Particelle
11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Sisältö on markkinointikampanjan tärkein elementti. Sisällämarkkinoinnin ja sisältöstrategian onnistuneen tasapainon löytäminen on vaikeaa, mutta välttämätöntä. Sisältö - Atomic Particle of Marketing kertoo sisällön toiminnoista laajemmalla puitteella kaikessa markkinoinnissa sekä organisaatioon liittyvissä kysymyksissä ja päätöksenteossa. Pehmeäkantinen kirja hintaan 19 €. 19.

-

Qihoo 360 -moodi: asiakassuhdestrategiat, jotka kaappaavat arvot ja kasvun maailmanlaajuisesta tietoturvakysymyksestä Zhou Hongyi

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017
Qihoo 360 -teknologialla toimiva Qihoo 360 Way , Zhou Hongyi kertoo strategiat ja taktiikat, joita hän käytti houkuttelemaan puoli miljardia käyttäjää yrityksen vapaaseen virustentuotteeseen 360- ja sitten vipuivat tukikohtaan ajaa valtavia tulovirtoja. Zhou osoittaa, miten kaikki yritykset, olivatpa ne sitten suuria tai pieniä, voisivat hyödyntää kilpailuetua kiinteillä, älykkäillä online-tuotteilla ja -strategioilla. Matkalla Hongyi vie sinut kiertämään Internetin aikakautta ja jakaa ajatuksiaan kaikesta Netscacen kohtalosta, Applen neroista ja Microsoft Vistan uhkakuvista matkapuhelinten keskeiseen rooliin, kulutettavien laitteiden tulevaisuuteen , ja "Internet +" -palvelun sisään ja ulos. " Kovakantinen 35 dollaria Source .

-

March 1, 2018