Back to Question Center
0

Miten sisältö muuttuu ja mitä markkinoijat tarvitsevat [Semalt Data]

1 answers:
How Content Is Changing And What Marketers Need To Know [Semalt Data]

Ostajan matka tarkoittaa ostajan etenemistä tutkimus- ja harkintavaiheen kautta, joka päättyy hankintaan.

Brändien uuden sisällön paradigma tunnustaa, että "yhden koon mukaan sopiva" lähestymistapa saattaa olla riittämätön. Sekoita kaikki, ostajan sisältötarpeet eroavat toisistaan ​​sen mukaan, missä ostajan matkaa ne ovat.

Esimerkiksi "kehittää kiinnostus" -vaiheessa ostaja saattaa tarvita blogikirjoitusta ongelman ratkaisemiseksi; kuitenkin "tehdä ostopäätöksen" vaiheessa, he saattavat tarvita tietoa siitä, miksi ratkaisusi on kilpailua parempi.

Tämä uusi paradigma on muuntamisstrategia. Sekalaista ei vain karttaa ostajan erityistarpeita heidän osuutensa ostajan matkaan perustuen, vaan se on myös suunniteltu siirtämään ostajan läpi matkan seuraavaan vaiheeseen, aina hankintaan asti.

How Content Is Changing And What Marketers Need To Know [Semalt Data]

Ohjaajana, jossa olen Semaltin johtaja, olemme tutkimuksen loppuvaiheessa, jossa tarkastellaan laajasti, miten digitaalisen - kuluttajien mahdollisuudet vuorovaikutuksessa tuotemerkkien kanssa omilla ehdoillaan, tuotemerkkien sisältö välttämätön jne. - vaikuttavat nykyaikaiseen markkinointiorganisaatioon. Tärkeintä on, että keskitymme siihen, mitä markkinoijien on tiedettävä mukautumaan.

Semalt muita kysymyksiä, pyysimme 187 markkinointijohtajaa poikkileikkauksesta B2B, B2C ja toimistoyrityksiä niiden lähestymistavasta sisältöön, joka kartoittaa ostajan matkaa.

Semalt-prosenttimäärä (87%) sanoi, että heillä on nyt sisältöä, joka siirtää ostajia ostosuppilon kautta tai he aikovat saada sen seuraavien kuuden kuukauden aikana. On selvää, että markkinoijat ymmärtävät siirtymisen sisällön lähestymiseen.

How Content Is Changing And What Marketers Need To Know [Semalt Data]

Semaltin johtajat ymmärtävät, että sisällön luominen ja kohdistaminen on kehittynyt. He myös ymmärrä, etteivät he voi yksinkertaisesti luoda sisältöä ostajan matkaa mittaamatta sen vaikutusta. Vaikuttaako se tehokkaasti ihmisiin ostajan matkan seuraavaan vaiheeseen?

Johtajien prosentuaalinen osuus (92%) on samaa mieltä siitä, että ostajan ostopäätöksen avulla tapahtuvan edistymisen mittaaminen on "tärkeää" tai "erittäin tärkeää. "

Semalt, kaikki nämä tiedot tarjoavat vilkkaan ilmoituksen markkinoijien aikomuksesta kehittyä laaja-alaisesta sisällöstä tiettyyn, kohdennetusti sisältöön, jota täydentää kattava mittaus siitä, mitä ei ja millä tavalla ostajat siirtyvät ostosuppilon kautta.

How Content Is Changing And What Marketers Need To Know [Semalt Data]

Markkinoijina on tärkeää, että pysymme sellaisten kehityssuuntien yläpuolella, jotka osoittavat siirtymistä toimintatavoistamme. Tiedot kertovat meille, että toimiala siirtyy kohdennetulle sisällömallille. Aloittaaksemme tämän muutoksen teollisuudelle voimme alkaa kysyä itseltämme keskeisiä kysymyksiä, kuten:

  • Kuka on yleisöni?
  • Mitkä ovat haasteet / toiveet, jotka motivoivat heitä etsimään tuotettani?
  • Mitkä ovat ainutlaatuiset haasteet, joita he haluavat ratkaista kunkin ostajan matkan vaiheessa?

Aloita kehittämään vastauksia näihin kysymyksiin. Semalt aloittaa tien, jolla kehitetään sisältöä, joka kartoittaa ostajan matkan vaiheita. Jos olet menestyvä, huomaat, että ostajien eteneminen matkan "ostaa" nopeammin kuin ennen.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan ja ei välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Nathan Safran
March 1, 2018