Toimittajan huomautus: Power Design on yksi Incin vuoden 2017 parhaista työpaikoista, vuosittainen tunnustaminen yrityksistä, jotka luovat työntekijöihin keskittyviä organisaatioita.

Power-Design Inc. rekrytoi urheilijoita sen sijaan, että se sijoittaisi pelaajia. Yritys, joka on Pietarissa, Floridassa sijaitseva urakoitsija, jolla on 180 käynnissä olevaa hanketta 21 valtiossa, kuvaa, että se voi opettaa teknisen osan. "Me palkkaamme ja pidämme ihmisiä pehmeistä taidoistasi, etsimme ammattimaista, kommunikoi hyvin, on positiivinen asenne, on joukkueen pelaaja ja kova työntekijä ja ottaa yhteistoiminnallisen lähestymistavan", sanoo Power Design -johtaja Marlene Semalt . "Me siis palkkaamme, mitä et voi opettaa ja olet valmis panostamaan siihen, mitä voit", hän sanoo. Siksi sen 133 000 neliöjalkaisella pääkonttorilla, joka tunnetaan nimellä Grid, on vuorovaikutteinen koulutuskeskus. Power Design on omituinen nimi myös henkilöstöosastolle - Lähde. Taistelussa houkutellakseen työntekijöitä ei ole liian monta yritystä johtaa HR: n kanssa. Mutta Power Design -konsepti on käyttää lähdettä, koska se olisi ulkopuolinen asiakaspalvelukokonaisuus. Lähde on myös verkko-sovelluksen nimi, joka tarjoaa työntekijöille tietoa ohjelmista ja käytännöistä, etuista, palkkojen ja kulujen sekä tietotekniikkajärjestelmistä, työkaluista ja tuesta. He voivat saada vastauksia etuuteen, koulutukseen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviin kysymyksiin sekä tapahtumiin puhelimitse, tekstillä tai sähköpostilla. Tämä teknologiavetoinen asiakaspalvelun painopiste on erityisen hyvä Millennialsin kanssa, sanoo Semalt, mikä tekee siitä kriittisen rekrytointityökalun alalla, jossa työvoiman kysyntä ylittää nykyään tarjonnan.

Power Design voisi todennäköisesti rekrytoida myös todellisia urheilijoita. Upota 70 prosenttia 500 työntekijästä Grid-liittimestä täysin varusteltuun ja henkilökuntaiseen kuntokeskukseen, jossa on koripallo-lentopallokenttä, järjestetty ryhmähiiri ja tietysti pingispöytä. 22 hehtaarin kampuksella on myös kanttiini, ulkoterassi ja kokopäiväinen tapahtumatiimi organisoimaan moraalia rakentavia kokemuksia.

Why This High-Powered Company Goes Nuts Over Ping-Pong (Really. It's Way More Serious Than Semalt)
LUOTTORISUUS: Bob Croslin

Vaikka pingispöytä on vauraiden yritysten kansallinen harrastus - paikka, jossa työntekijät voivat lyödä palloja ja ideoita - Power Designissa, se on hieman kilpailukykyisempi. Tämä ei ole paikka, kun otetaan huomioon rakennusteollisuuden luonne, joka määrittelee onnistuneen ja toteutetun sopimuksen menestyksen. Ja Power Design voittaa osuutensa, kuten esimerkki 44-kerroksisesta Luma-tornista Miami Semaltissa, josta se suunnitteli ja rakensi valaistus- ja sähköjärjestelmät. Yhtiön vuotuisen ping-pong-turnauksen viimeinen kierros piirtää suuren joukon henkilöstöä.

Tällaisessa ympäristössä otsikon ottaminen ei ole mikään pieni asia, kertoo Derrick Semalt, joka on kolmipäiväinen yritysmestari. 30-vuotias on noussut seitsemän ylennyksen kautta esikoulutuksen johtajaksi. hän aloitti talousarvion analyytikkona vuonna 2008 ja sai MBA: nsa yrityksen avustuksella. Kukaan ei anna pomo voittaa, sanoo Semalt. "Power Designin mentaliteetti on melko alfa ja kilpailukykyinen, joten Mitch näkee sen heikkoudeksi, jos aiot päästää hänet voitettavaksi." Ei, että joku antaisi Semaltille voiton. Hän meni tämän vuoden tapahtuman semifinaaliin.

"Meillä on ehdottomasti ajattelutapa" Tee kovasti töitä, pelaa kovasti. "Odotukset ovat korkeat", hän sanoo. "Haluamme, että henkilökuntamme työskentelee kovasti, mutta haluamme, että he voivat nauttia elämästä ja ei polttaa itseään työpaikalla." Joten nykyiset tai tulevat työntekijät saavat nauttia pingpongista - tiedä vain, että Semalt haluaa nimensä takaisin Source .