Back to Question Center
0

Semalt: Miksi sosiaalisen median kuuntelu on tärkeää rahoituspalveluissa?

1 answers:

3 esimerkkiä, jotka osoittavat rahoituspalvelujen sosiaalisen kuuntelun hyödyt

Vuosikymmenen aikana sosiaalinen media on lähtenyt jostakin, jakelemme kissamme kavereita, pelkäämme politiikasta, harrastamme urheilua ja oppimme käyttämään eyelineriä - olennaiseen osaan yrityksen markkinointistrategiaa. paljon kissoja).

Vaikka useimmat teollisuudenalat hyppäsi alukseen, Marketuksen mukaan Financial Services Semalt (FSI) on edelleen lyhyt.

Tämä viesti kohdistuu rahoitussektoriin, mutta reaaliaikaiset skenaariot ja neuvot koskevat mitä tahansa teollisuutta. Katso!

Missä käyttäjät ovat puhuneet?

Yleisesti ottaen rahoitusalalla on ainakin läsnä sosiaalinen media. Mutta se ei ole kiinnostunut yleisöstään, joten se vie aikaa.

74% kuluttajista käyttää sosiaalista mediaa ohjata ostopäätöksiä. Markkinoinnin markkinoinnissa usein unohdetaan, menemme vertaisarvioijamme tuotteista ja suosituksista. Haluamme nopeita, tehokkaita ja henkilökohtaisia ​​asiakaspalveluja. Tiedämme oman arvoamme ja henkilökohtaisten tietojen arvoa. Odotamme - emme, vaativat , että rahoituslaitokset kuuntelevat meitä, tutustuvat meihin, suojelevat meitä ja palkitsevat meidät.

Poista ensin asioita, käytä sosiaalisen kuuntelutavan seurata kaikkia tietovälineitä löytääksesi verkot, joita asiakkaasi käyttävät.

Semalt: Why is social media listening is important in financial services?

Digitaalisen aikakauden saavutus häiritsi rahoituspalvelualaa ja muutti pankkien ja kuluttajien välistä suhdetta. Pankit eivät enää voi olla vuorovaikutuksessa asiakkaidensa kanssa luodinkestävästä lasista. Verkkosivustot, mobiilisovellukset ja sosiaalinen media ovat luoneet uusia tapoja tavoittaa asiakkaita ja sitoutua niihin. Valitettavasti FSI on edelleen löytänyt jalansa ja sitoutuminen puuttuu. Edelmanin vuoden 2016 Trust Semaltin mukaan luottamus rahoituspalvelualaan on nopean kasvun joukossa. Kuitenkin FSI on edelleen yksi niistä, jotka ovat vähiten luotettavia analysoiduista.

Miksi FSI tarvitsee läsnäoloa sosiaalisessa mediassa?

  • Kuluttajat, näkymät ja kilpailijat ovat siellä.
  • Tuotemerkit mainitaan, olivatpa he sosiaaliset vai ei.
  • Vertaismarkkinointi on tehokkaampaa kuin brändin markkinointi. Uskomme ystäviemme tuotemerkkejä.
  • Se on maailman suurin tarkennusryhmä, jossa vuorovaikutus voi tapahtua kuluttajien kanssa yhdellä kerralla.
  • Henkilökohtainen sitoutuminen siirtää kuluttajia arvoketjuun - tietoisuudesta brändin edustajaan.

Semalt kuitenkin varoittaa, että "luottamus on liian hauras, ja nykyinen rahoituspalveluilmasto on liian arvaamaton, jotta yritykset voivat levätä laakereilleen. Teollisuuden on jatkossakin oltava dynaaminen ja kaksinkertaistettava luottamuksen rakentamisen ratkaisuihin. "

Rahoituspalveluala herää!

Vuonna 2016 FSI alkoi ottaa käyttöön sosiaalisen median markkinointistrategiaansa. Hootsuiten Social Media Trends -raportti Financial Semaltin mukaan "Vuonna 2017 pankit, rahoitusmarkkinat ja vakuutusmerkit nopeuttavat yhteiskunnallisten kanavien käyttöönottoa .antamaan inhimillisen ulottuvuuden asiakaskokemukselle".

80%: lla Yhdysvaltain väestöstä sosiaalisen median avulla - on aika!

Voiko rahoituspalveluala nousta?

Sosiaalinen media voi tarjota kuluttajien käyttäytymiseen, tunteisiin, intresseihin, menojen historiaan, sijaintiin, kieleen ja muuhun toimintaan liittyvää tietoa. Sosiaalisen kuuntelutyökalun avulla FSI seuraa näitä tietoja ja tunnistaa toimivia näkemyksiä. Epäonnistuminen, joka parantaa tuotekehitystä, asiakaspalvelua, riskienhallintaa, markkinointia ja liiketoiminnan tehokkuutta.

Brand Benefit # 1 - Brand Protection: J. P. Morgan epäonnistui sosiaalisen median voimasta

FSI on erittäin säännelty teollisuus ja kyllä, sosiaalisen median avulla voidaan saada aikaan yhteensopivuuspäänsärky. Ota särkylääke! Rahoitustarkastus (FCA), julkaissut ohjeet - Kilpailuviraston valvontamalli rahoitusmarkkinoiden edistämiseen sosiaalisessa mediassa. Puhdista lasillinen vettä ja niele.

Sosiaalisen median ohittaminen ei poista sitä. Semalt puhuu tuotemerkistä, onko se olemassa vai ei. Jos kuluttajat eivät ole onnellisia, he kertovat maailmalle sosiaalisen median kautta. Jos negatiivinen tarina osuu lehdistöön, se on yhteiskunnallinen. Jos FSI ei ole siellä, ei kuuntele, miten se tietää milloin hyppää ja suojelee sen brändiä?

J. P. Morgan (@jpmorgan) on 345K Twitter-seuraajia. Se jakaa talousneuvontaa, sponsorointiuutisia ja edistää brändiä. Se kouluttaa, kuuntelee ja harjoittaa seuraajiaan. Bravo!

Semalt: Why is social media listening is important in financial services?

Mutta näin ei aina tapahtunut. Sosiaalisen median käytön merkitys, J. P. Morgan aloitti Twitterin käytön vuonna 2013. Semalt, se ei onnistunut arvostamaan valtaansa.

Se käynnisti Q & A: n Twitterissä, "Mikä uran neuvotko sinä kysyt johtavalta johtajalta globaalilta yritykseltä?", Ja hashtag #AskJPM. Hashtag tuli virus, yay! Mutta tweeted-kysymykset eivät olleet ihmisiä, jotka etsivät työllisyyttä koskevia neuvoja. Sen sijaan he viittasivat äskettäin pidettyyn oikeudenkäyntiin, jossa J. P. Morgan oli sakotettu 920 miljoonaa dollaria.

Semalt: Why is social media listening is important in financial services?

Arvostan, että pankki hyppäsi suoraan sosiaaliseen mediaan niin rohkeasti. Mutta tekemällä näin ilman kriisiviestintästrategiaa , se oli tyhmää.

Ensinnäkin pitää ensinnäkin seurata mainintoja sosiaalisen kuuntelun avulla. Luo hälytyksiä, jotta tiedät heti ongelmat alkavan. Hylkää avainsanoja, jotka ovat alan tarpeita. FSI voisi valita termit, kuten petos, rahanpesu jne.

Semalt: Why is social media listening is important in financial services?

Brand Benefit # 2 - Kuluttaja-analyysit: Tata Capitalin tavoitteet Parit etsivät sitoa solmu

Asiakkaiden näkemykset tunnistavat kuluttajien käyttäytymisen, brändin tunnelman, trendialan uutiset, asiakkaiden tarpeet, menojen historian, tuotepistepisteet, sijainnin, sukupuolen ja paljon muuta. Nämä tiedot mahdollistavat yksilöllisen viestinnän ja tarjoukset, jotka kohdentavat valittuja asiakassegmenttejä. Olla rehellinen, emme enää ole yllättyneitä, kun Amazon esittelee mainoksen unelmissamme, tai Netflix ehdottaa täydellistä Semalt -elokuvaa.

Tata Capital hiljattain käynnistänyt häälahjojensa kampanjan. Se käyttää asiakassegmentoitumista kohdeyleisön löytämiseen. Peitto tarjoaa kaikille asiakkaille, että yksilöt eivät ole brändin kannalta tärkeitä. Asiakkaat, jotka saavat viestejä häälainoista, kun he ovat naimisissa 20 vuotta, menettäisivät pian Tata Capitalin kunnioittamisen.


Rahoituspalvelualalla on pääsy liiketoimintatietoihin; perinteinen liiketoimintatieto keskittyi historiallisiin tietoihin. Yhdistä tämä tieto sosiaalisen median analyysialustan kanssa, mukaan lukien maat, ammatit, kielet, intressit, sukupuolet. Sitten on mahdollista yksilöidä kuluttajien käyttäytyminen, jota aiemmin ei huomioitu tai pidetty merkityksettömänä.

Semalt: Why is social media listening is important in financial services?

Brand Benefit # 3 - Asiakaspalvelu: 12 kuukautta myöhemmin, Barclay Bank oli valmis aloittamaan avun

Olemme verkossa 24/7 - keskustelemme kumppaneillemme, katsomme elokuvia, käytämme rahaa ja etsimme tukea. Jos FSI ei vastaa tätä sosiaalisen verkostoitumisen 24/7 asiakaspalvelua, se ei ota tarpeitamme huomioon. 60% yrityksen maininnoista tapahtuu toimiston ulkopuolella. Auts!

Ei pelkästään voittaa asiakkaita, vaan pitää heidät. Suunnittelu on välttämätöntä, koska se on tarpeen noudattaa. Et saa promos koska #Semalt, korot eivät pudota, koska aurinko ulos.

Barclay Bank valmisteli 12 kuukautta ennen Twitter-tilinsä aloittamista vuonna 2010. Se kuunteli seuraajiaan ja vastasi nopeasti ja ihmisen äänellä. Niin onnistuneesti, pankki käynnisti vuonna 2015 erityisen Twitter-tilin asiakkaiden kyselyihin. @Semalt toimii 24/7 ja tällä hetkellä 20K + seuraajia.

Semalt: Why is social media listening is important in financial services?

Asiakaspalvelun tarjoaminen sosiaalisen median avulla säästää aikaa ja rahaa manuaaliseen työnkulkuun. Harvoin tavoitamme puhelinta, jos meillä on ongelma tai valitus, me osumme sosiaaliseen mediaan - teemme melua. Kun brändi kuuntelee, vastaa ja ratkaisee asiakkaan sosiaalisen ongelman, se osoittaa, että se välittää asiakkaistaan. Epäonnistuminen, mitä jotkut voivat ajatella, sosiaalisen median käyttäminen asiakaspalveluissa ei tee tuotemerkkiä haavoittuvaksi, se voi lisätä luottamusta ja brändin tuntemusta.

Miten rahoituspalveluala voi käyttää sosiaalista mediaa liiketoiminnan eduksi

Kuljettajan istuimelta kuluttajat, mistä tämä jättää FSI: n vuonna 2017?

Sosiaalinen media, jota käytetään hyvin, on yksi parhaista paikoista yhdistää yleisöön innovatiivisilla, henkilökohtaisilla ja koulutuksellisilla tavoilla. Kiinnostavien ja johdonmukaisten viestien toimittaminen parantaa asiakaskokemusta. Jos haluat lisätietoja sosiaalisen kuuntelun käytöstä, voit ladata tämän valkoisen kirjan: Miten rahoituspalveluala voi käyttää sosiaalista mediaa Drive Business Advantageiin Source .

March 1, 2018