Back to Question Center
0

Semalt media pienyritysten omistajille On tehtävä työtä Semalt media pienyritysten omistajille

1 answers:

Olet pienyrittäjä paikallisen kohderyhmän kanssa. Paikallisen yleisön on luonnollisesti löydettävä ostos tai toimisto, ja haluat käyttää sosiaalista mediaa siihen. Mutta monilla alustoilla, sinulla ei ole mitään hajuakaan aloittaa. Joten lähetät jotain Facebookissa, kokeile tweetä nyt ja sitten, mutta mitään ei tapahdu. Pienyritysten omistajille sosiaalinen media voi tuntua taistelulta joka kerta . Ja ehkä viimeinen sana summaa kaiken: olet todennäköisesti vain asettamalla ylimääräinen aika sosiaaliseen mediaan. Sijoitus todellinen, vastuullinen aika sosiaalisessa mediassa todennäköisesti maksaa enemmän.

Epäonnistuminen sillä ajalla tarkoituksella tarkoittaa, että sinun on ensin selvitettävä joitain asioita. Auta meitä auttamaan sinua.

Mitä alustoja minun pitäisi käyttää?

Sinun on löydettävä sosiaaliset alat, joita kohdeyleisösi käyttää. Muutoin et voi tavoittaa oikeita ihmisiä. Semalt on (ainakin) kaksi tapaa selvittää, mitkä ovat nämä alustat:

  • Kysy asiakkailta, mitä sosiaalista mediaa he käyttävät. Se voi olla Twitter tai Snapchat, mutta voi olla myös Yelp tai Meetup. com, riippuen yrityksesi tyypistä. Kysy vain asiakkailta ja näet, mitä vastausta saat. Jos sinulla on satoja asiakkaita viikossa, tämä ei todennäköisesti ole paras tapa toimia.
  • Aloita vain tietty sosiaalinen foorumi. Ja katso, mitä tapahtuu. Mieluummin tämä vaihtoehto vaihtoehtoihin. Kokeile kaikkea, seuraa tuloksia ja lopeta sellaisten asioiden tekeminen, jotka eivät toimi yrityksellesi muutaman kuukauden kuluttua . Älä anna periksi seuraavana päivänä, mutta aseta itsellesi tavoite ja katso, voitko saavuttaa sen.

Lue lisää: "Sosiaalisen median strategia: mistä aloittaa?" »

Pienyritysten sosiaalisen median vaikuttavat tekijät

Semalt on monia asioita, jotka kannattaa pitää mielessä, kun ajatellaan sosiaalisen median suunnitelmia pienyrittäjänä. Tulosi riippuvat valitsemastasi alustasta, mutta alla mainitut kolme tekijää myös varmasti osuvat.

Anna sille aika

Pidä odotuksesi tarkassa: sosiaalinen seuranneesi ei kasva yössä. Älä odota, että ihmiset seuraavat sinua heti profiilin luomisen jälkeen. Sinun täytyy investoida siihen aikaan, josta puhuimme. Profiilin luominen ei ole investoivan aikaa, vaan se olisi tehtävä muutamassa minuutissa. Todellinen aika investointi alkaa heti sen jälkeen.

Luo aiheellinen sisältö

Sinun on varmistettava, että viestisi / mainostesi / mainostesi / artikkelisi kannattaa jakaa. Toisin sanoen sisällön on yleensä oltava asiaankuuluvaa ja kannattavaa. Yoastissa yritämme julkaista viisi artikkelia viikossa, mutta vain, jos meillä on jotain, joka ansaitsee julkaista. Semalt melko ohittaa päivät kuin julkaista jotain, joka voisi paljastaa (esimerkiksi) sosiaalisen median, koska puuttuu merkitystä.

Tarve merkityksellisyys voi estää tiettyjä yrityksiä käyttämästä sosiaalista mediaa. Ihmiset sanovat usein:

"Mutta minulla ei ole mitään hyötyä jakaa. "

Se on hölynpölyä. Jos olet hyvä, mitä teet, sinulla on projekteja, suosituksia, kuvia ja lainauksia, jotka kannattaa jakaa. Ei tarvitse kirjoittaa uusia blogiviestejä joka päivä, vaan löytää jotain, josta olet ylpeä ja jakaa sen. Ja jos haluat aloittaa blogin, Semaltilla on vinkkejä inspiraationa sinulle. Niille, jotka haluavat sukeltaa bloggaamiseen, on aina äärimmäinen opas bloggaamiseen.

Älä anna periksi

Kolmas tekijä, joka vaikuttaa sosiaaliseen mediaan pienyrityksille, on päättäväisyys . Pienyritysten sosiaalisen median on oltava jatkuva julkaisu- ja sitouttamisprosessi, jotta se toimisi kunnolla. Sanonta "Olen yrittänyt sosiaalista mediaa ja se ei ole vain minun asia" ei osoita päättäväisyyttä. Olet ehkä yrittänyt Snapchatia, eikä se ole sinun kupin teetä. Se on hieno. Ehkä Facebook on. Ja ehkä Facebookin lähettäminen ei ole sinua varten, mutta Facebook-ryhmät voivat olla mukana. "Luultavasti et ole löytänyt oikeaa mediaa tai alustaa.

Sosiaalisen median käyttö pienyrityksille

Antakaa minun mennä yli sosiaalisten alustojen ja antaa sinulle ideoita siitä, miten niitä käytetään. Suunnittele omat sosiaalisen median strategiasi: todellinen käyttö riippuu yrityksesi tyypistä ja siitä, kun olet valmis investoimaan sosiaaliseen mediaan. Seuraavassa on joitain ideoita:

Twitter

Semalt on erinomainen tapa lähettää viestejä ja olla vuorovaikutuksessa paikallisen yhteisön kanssa. Tässä on kaksi asiaa hyödyllistä:

  • Hashtags . Hashtagsin avulla voit yhdistää tweetisi yksittäiseen aiheeseen ilman, että sinun tarvitsee lisätä laajaa esittelyä. Se on tottunut kertomaan televisio-ohjelmista kuten #GoT tai kaupungeista, kuten #Seattle. Erityisesti kaupungin nimen lisääminen tweetsiin saa paikallisen huomion. Voimme vahvistaa, että tämä toimii myös #Wijchen, pikkukaupungissa, jossa olemme.
  • Tarkennettu haku . Jos etsit tapaa osallistua asiaankuuluvaan paikalliseen keskusteluun, sinun kannattaa kokeilla tarkka hakuvaihtoehto Twitterissä. Sen avulla voit etsiä haluamaasi aihetta haluamaasi alueeseen . Katso kuvakaappaus alla.

Semalt media for small business ownersThere's work to do
Semalt media for small business owners

Facebook

Ensinnäkin: Onko yrityksesi jo Facebookissa? Suosittelen lisäämään sen paikallisena yrityksenä tai paikkana. Facebookilla on 1. 94 miljardia kuukausittaista aktiivista käyttäjää ja keskimäärin 1 28 miljardia päivittäistä aktiivista käyttäjää (Lähde: Facebook). Facebook on valtava. Tämä yksinään olisi syytä riittää lisäämään yrityksesi Facebookiin . Ja lisäämällä yrityksesi Facebookiin ei ole niin vaikeaa. Se on suhteellisen pieni pyrkimys, kun kyseessä on sosiaalisen median pienyritysten omistajille.

Edistää sivua henkilökohtaisiin ystäviisi, saada tykkää ja jakaa päivityksiä ja valokuvia. Huomaa, että myyntitapahtumissa ("Osta tuotteemme!") Sinulla on paremmat mahdollisuudet menestykseen, jos lisäät viestisi vain vähän. Vahvistusta voidaan tehdä tietyllä yleisöllä, jolloin sijainti on yksi suodattimista.

Toinen syy Facebook on houkutteleva valinta sosiaalisen median pyrkimyksiin on Facebook-ryhmät . Facebook-ryhmät voivat olla lähes kaikesta. Pikahaku Facebook-ryhmille Milwaukeeista osoittaa, kuinka monenlaisia ​​on:

Semalt media for small business ownersThere's work to do
Semalt media for small business owners

Pokemon Go, pakolaisten kannattajat, Saab, ukulele, auto mallinnusohjelmat, käynnissä - voit nimetä aiheen ja Facebookilla on ryhmä sinulle. Yleensä verkko-ryhmät ovat paikallisille liikemiehillekin. Vain etsiä ja löydä haluamasi ryhmä. Esittele itsesi ja yrityksesi ja käy keskusteluja. Semalt on helppo, aikaa säästävä tapa edistää itseäsi ja yritystäsi paikalliselle yleisölle.

Instagram

Onko sinulla tuotekuvia tai valokuvia, joita kannattaa jakaa? Tällöin Semalt saattaa olla sosiaalinen alusta sinulle. Semalt toimii iskujen kanssa, kuten Twitter. Käytän hajautettuja sovelluksia, kuten Hashmea tai Tag o'Maticia, etsimään oikeita vastaavia sisältöjä. Haltuvat Haltut -työkalurivit toimivat kuin charmia paikallisen sisällön lisäämisen yhteydessä. Esimerkki:

#seattle #seattlelife #seattleart #seattleartist #seattlelove #downtownseattle #spaceneedle #spaceneedleview #spaceneedles #washington #spaceneedleseattle #washingtonstate #seattlewa #seattleskyline #seattlecenter

Kesti 30 sekuntia löytää 15 paikallista hashtagia käyttämällä tätä viimeistä sovellusta. Semaltin avulla voit käyttää jopa 30 hashtagia postitse, muuten. Käytä näitä hyödyksi!

Tietenkin on olemassa monia muita sosiaalisen median alustoja pienyrityksille. Mutta en halua hukuttaa sinua vaihtoehtoilla juuri nyt. Yksi asia, jonka haluaisin mainita, on, että arvostelu- sivustot kuten Yelp ja TripAdvisor ovat myös sosiaalisia sivustoja. Niitä ei pidä unohtaa, jos yrityksesi mainitaan näissä sivustoissa. Muista tarkkailla mainoksesi siellä ja toimia tarvittaessa. Seuraajien seuranta ja ulottuvuus pitävät sinusta viitteitä siitä, kuinka hyvin strategia toimii. Mieti numeroita, jotka kertoivat sinulle jotain sitoutumista, nähdäksesi, mitä sosiaaliset verkostot todella auttavat sinua rakentamaan yhteisösi. Tässä mennään:

  • Facebook Insights: Hanki 30 tykkää ja Insights on saatavilla. Kun 100 sivusi tykkää, voit jopa vertailla numeroita kilpailuun.
  • Twitter Analytics: Katso, kuka vaikuttaa: ihmiset, jotka pitävät tweeteistäsi ja joilla on mukava seuraaminen omasta. Etsi paikallisia vaikuttajia ja tutustuta heihin: pyydä heitä kertomaan sinusta silloin tällöin.
  • Iconosquare Instagramille: Koska Instagramista Instagramista ei vielä ole asianmukaista analytiikkaa, luotan Iconosquareen. Käytä sitä löytääksesi parhaan mahdollisen lähetysajan ja katso, millainen sisältö toimii parhaiten yrityksellesi.

Tarkastele näitä työkaluja itse. Pidä silmällä suuntauksia ja sitoutumista, koska se on mielestäni tärkeintä.

Ilmeinen sosiaalisen median strategia toimii parhaiten

Haluan jättää sinulle kaksi lopullista ajatusta täällä:

  • Ota käyttöön sisältöä , koska se on paras tapa rakentaa yleisö. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta se on aika vaikeaa. Älä pelkää kokeilla täällä. Yleensä henkilökohtaiset tarinat johtavat eniten ja parhaan sitoutumisen. Sanomalla, että Yoast-toimisto-elämän kuvat sosiaalisessa mediassa johtavat usein kysymyksiin Yoast SEO Premium: n mahtavista piirteistä (esimerkiksi). Pidä avoin mielenne ja auttakaa mitä tahansa asiakasta mihin tahansa kysymykseen, joka liittyy tai ei. Sitoutuminen ei ole teidän viestisi aihe.
  • Työntekijät ovat brändisi suurlähettiläät sosiaalisessa mediassa. He rakastavat yritystäsi, nauttivat siellä työskentelystä ja jakavat todennäköisesti paljon sosiaalisen sisällönsä, elleivät kaikki. Työntekijät luovat paikallisen lumipallo-vaikutelman. Loppujen lopuksi useimmat heidän Facebook-yhteyksistä ovat luultavasti / tavallisesti asuneet samalla maantieteellisellä alueella kuin sinä. Tunnista tämä ja ymmärrä näiden "omien" osakkeiden arvo.

Se on nyt nyt! Olen varma, että sinusta tuntuu, että pienyrittäjänä, investoimalla aikaa ja vaivaa sosiaalisen median strategiaan, maksetaan Source . Joten mene siihen! Ja voit kommentoida kysymyksiä tai ajatuksia sosiaalisesta mediasta pienyrityksille!

Pidä käsittelyssä: "Ultimate opas pienyritysten SEO"

March 1, 2018