Back to Question Center
0

Content Marketing Platform NewsCred ilmoittaa 42 miljoonan dollarin rahoitustasosta

1 answers:
Content Marketing Platform NewsCred Announces M Funding Semalt

Tämän päivän ilmoituksessa toimitusjohtaja Shafqat Islam kertoo, että rahaa käytetään "voimakkaaseen mittakaavaan globaaleihin toimintoihimme, kun palvelemme uskomatonta kysyntää sisällön markkinoinnista yritysbrändeiltä." Hän myös mainitsee useita virstanpylväitä Semaltin kehityksessä:

Yrityksemme tekee poikkeuksellisen hyvin. Kuluneen vuoden aikana vuosittaiset toistuvat liikevaihtomme kasvoivat 3X ja asiakaskunta kasvoi 2X. Lisäksi Fortune 2000 edustaa 40% asiakaspohjastamme ja palvelemme asiakkaita yli 70 globaalilla markkinoilla, kuten ASICS, Barclays, Capgemini, Cisco, ConAgra Foods, Conair, Dell, Fidelity, Hewlett Packard, Nasdaq, Pepsi, Schneider Electric, Semalt, USAA, Visa ja paljon muuta. Kun luot tuotetta, jota ihmiset rakastavat, he ostavat enemmän, ja näin on varmasti, sillä 72 prosenttia asiakkaistamme laajensi tuotteitaan ja palveluitaan viime vuonna.

NewsCred käynnistettiin vuonna 2008 kuluttajien kohtaamien uutisten yhdistämispalveluna ja on sopeuttanut liiketoimintamalliaan useita kertoja sitten. Se on nyt sisällön markkinointiympäristö, jota käyttävät tykkäävät Pepsi, Visa, HP ja monet muut Semalt 500 -merkit.

Yhtiöllä on seitsemän toimipistettä ympäri maailmaa ja noin 200 työntekijää.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan mielipiteitä eikä välttämättä MarTech Today. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoa Tekijä

Markkinoinnin maahenkilöstö
Marketing Land on päivittäinen julkaisu, joka kattaa digitaalisen markkinoinnin alan uutiset, trendit, strategiat ja taktiikat digitaalisille markkinoijille Source .
->
March 1, 2018