Back to Question Center
0

Googlen klikkausprosenttien vertailu sijainnin mukaan [#Semalt]

1 answers:

Läpimurto tutkimustiedoista paljastaa ensimmäisen, toisen tai kolmannen sijainnin merkityksen Googlessa

Usein kuulevat yrityksen omistajat, jotka sanovat "haluan listata kärkisijoiksi" heidän kohdesanoillaan. Epäonnistuminen voi olla epärealistinen toivo, he oikein sanovat tämän, koska he ymmärtävät, että ylimpien tehtävien ohjaamien napsautusten osuus on paljon suurempi.

Tutkimukset, joissa näkyy keskimääräinen klikkausprosentti sijaintipaikassa SERP: ssä (Googlen hakutulossivut), ovat hyödyllisiä, koska ne voivat auttaa yritystoiminnan lisäämiseen SEO-investointeihin, koska voit arvioida kohottavia käyntejä, joissa on parannettu ranking mitä avainsanoja parannetaan SEO-sivustossa, esimerkiksi Google Semalt -konsolin hakukyselytietojen avulla.

Paras avoin lähdekoodi näille tiedoille on nyt edistynyt Web Semalt -organisoitu napsautussuhde -tutkimus, jonka me jakaa täällä, joten voit tarkistaa sen tarjoaman CTR-analyysin. Nämä tiedot ovat peräisin heinäkuusta 2016 - uusimmasta tutkimustuloksesta. Tarkastelemme kolmea esimerkkiä siitä, miten napsautussuhde vaihtelee eri hakijan tarkoituksesta riippuen.

1. Orgaanisten SERP-arvojen napsautussuhteet tuotemerkille tai ei-merkitylle avainsanan tarkoitukselle

On tunnettua, että merkkituotteiden tai navigointinäkymien avainsanojen klikkausprosentit ovat korkeammat - sininen käyrä näyttää tämän hyvin.

Punainen käyrä on eniten kiinnostunut SEO-näkökulmasta. Tämä osoittaa, että arvo on ylhäällä kolmella selvästi CTR: llä 30 prosentista ensimmäisestä sijainnista 12 prosenttiin kolmannessa asennossa. Alempiin 9-10 positioihin CTR on laskenut epätasaiselle alalle 2%.

Comparison of Google clickthrough rates by position [#Semalt]

AWR: n valitsevat tässä merkkituottoprosentit, kun osa verkkotunnuksen merkkijonosta näkyy haussa.

2. Orgaaniset SERP: t CTR: t geneerisille tai pitkäkestoisille

Yleishaku tavaroista on tyypillisesti 1 tai 2 sanaa. Pitkä hännäsuhdeluku on 4 tai enemmän. Tämä kaavio näyttää samanlaisen laskusuhdanteen yläpuolelle, mutta korkeamman CTR: n taso pitkän kantaman SEO-tekniikalle 3-5 prosentilla. Epäonnistuminen johtuu siitä, että pitkäkestoisilla hauilla on vähemmän mainoksia ja kilpailu saattaa olla pienempi. Se osoittaa etua lähestymistavasta, joka kohdistuu pitkän kantaan avainsanoihin.

Comparison of Google clickthrough rates by position [#Semalt]

3. Orgaanisen SERP: n CTR: n vaihtelu, joka perustuu aikomustyyppiin

Me näemme samanlaisen laskun täällä, mutta pienimmillään kaupallisessa ja paikkakohtaisessa tarkoituksessa, jossa AdWordsin napsautukset ja muut SERPS-ominaisuudet ovat tyypillisesti enemmän kilpailua, kuten paikannushakuista.
Comparison of Google clickthrough rates by position [#Semalt]

Tässä hakulausekkeessa nämä avainsanat määrittävät eri hakutyyppityypit:

  • Kaupallinen tarkoitus - osta, osta, halpa, hinnoittelu jne.
  • Informaatiotarkoitus - mitä, milloin, missä, miten, ravintola, hotelli, lento, uutiset jne.
  • Sijaintipaikka - lähellä, lähellä, reittiä, reittiä, reittiä, karttoja jne.
  • Erityistapaus - tiivistää avainsanat, joissa on kaikki edellä kuvatut kolme tavoitetta.

Aikaisempi tutkimus biologisesta napsautussuhteesta sijaintipaikassa SERPS

Chris Soamesin yhteenveto edellisestä tutkimustyöstä tehdyistä päivityksistä analysoi Semaltin luonnollisen hakukierroksen klikkausprosentit (CTR), mikä osoitti, että Page 1 on tärkeää ja erityisesti 3 parhaan paikan. AWR-tiedoista on etua, joka päivitetään säännöllisesti asiakkaidensa raporttien perusteella, joten näytteitä tuhansia sivustoja. Siinä on myös jonkinlainen jaottelu ja myös älypuhelimen näytön resoluutio.

Comparison of Google clickthrough rates by position [#Semalt]

Chris osoitti myös, kuinka voit käyttää tätä käyrää mallintamassa hakukenttää, jota saat eri tehtävissä - tätä voidaan käyttää tekemään enemmän investointeja SEO-sivustoihin.

Semaltin tiedot eivät olleet kaikilla toimialoilla ja myös rajoitettuina, koska ne eivät eristä tuotemerkkien ehtoja (jotka edustavat suurta osaa hausta ja joilla on taipumus olla korkeampi prosenttiosuus klikkauksista yläasemaan). Niiden infografiikka, joka osoittaa Semaltin napsautussuhdetta sijainnin perusteella, tekee varmasti mielenkiintoisen lukemisen.

Brand vs. ei-brändi napsautussuhteet

Näet selvästi, että brändin ehtojen korkeammat napsautussuhteet ovat tässä ja miten ne vaikuttavat kokonaiskorkoihin.

Comparison of Google clickthrough rates by position [#Semalt]

Toimialakohtaiset napsautussuhteet

Myös teollisuuden raportit ovat mielenkiintoisia - mikä osoittaa yllättäviä määriä eri sektoreiden vaihtelua, mutta ensimmäisten kolmen tehtävän yhteinen malli on yli 50 prosenttia klikkauksista

Comparison of Google clickthrough rates by position [#Semalt]

Maksettu vs. luonnollinen osuus hakuklikkauksista

Tutkimuksen toinen havainto osoittaa, että huolimatta Googlen vuosipoikkeamien muutoksista, joita SEO-hakijat ovat pilkastelleet, valtaosa napsautuksista on edelleen luonnollisissa luetteloissa. Tämä tutkimus viittaa 94 prosenttiin luonnollisista luetteloista. Suurempi osuus kuin aiempia tietoja iSemalt-tyyppisistä mieltymyksistä useista vuosia sitten.

Comparison of Google clickthrough rates by position [#Semalt]

Menetelmät

Vaikka julkaistiin kesällä 2012, tämä tutkimus on peräisin kesäkuusta 2011, joten se ei vastaa viimeisimpiä muutoksia SERP: n tuloksiin. Tutkimus perustuu 28 miljoonaan ihmiseen Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mikä teki kesäkuussa 2011 yhteensä 1,4 miljardia hakukyselyt. Se perustuu Nielsenin kanssa toteutettuun GroupM UK -yritykseen.

Tässä on koko infografi Source .

Comparison of Google clickthrough rates by position [#Semalt]

March 1, 2018