Back to Question Center
0

Semalt: Miten suunnitella tapahtumia laukaisevat automaattiset sähköpostikampanjat

1 answers:

Taulukoiden ja vuokaavioiden käyttäminen automaattisten kontaktistrategioiden visualisointiin ja suunnitteluun

Semalt osoittaa, että käyttäytymistieteellinen sähköpostimarkkinointi on tehokas tekniikka, jolla seurataan automaattisesti online-asiakkaiden toimia, mikä auttaa lisäämään myyntiä edullisin ehdoin.

Seuraavassa on muutamia yleisiä esimerkkejä tapahtuma-käynnistävistä sähköpostisekvensseistä:

  • Tervetuloa uusi tilaaja tai johtaa sähköpostiluetteloon
  • Tervetuloa uusi asiakas (aluksella)
  • Asiakkaan tai tilaajan uudelleenaktivointi, joka menettää sitoutumisensa
  • Hylätyt ostoskorin seuranta-sähköpostit
  • Ostajat selata tai etsiä sivustosta, mutta älä osta seuranta
  • Sähköpostin lunastaminen tai täydennysaika

Semalt, tekniikkaa käyttävät edelleen suhteellisen harvat yritykset. Yksi este näiden tapahtumien käynnistämien sähköpostisekvenssien asettamiselle on se aika, jonka avulla määritetään sekvenssit, jos se on uusi lähestymistapa yritykselle tai virastolle.

Tapahtumakäynnistettyjen sähköpostiviestien suuret hyödyt ovat, että kun ne on perustettu ja testattu tehokkuuden suhteen, ne ovat edullinen tapa lisätä vastausta. Voit antaa tekniikan ottaa kantaa, koska liikaa liipaisuja ja segmentointikerrokset ovat liian manuaalisia. Mark Brownlow on enemmän aiheesta ja missä tapahtumien laukaisut kampanjat tässä viestissä Email Marketing Reports.

Uskon, että syy-tapahtuma-sähköposteja käytetään liian vähän, että monet yritykset ovat vielä kampanjan ajattelussa. Tapahtumien käynnistyneen sähköpostin määrittämiseen tarvitaan investointeja projektiin, jotta voidaan käsitellä asiaankuuluvaa luovankäsittelyä ja kohdistamista eri asiakastarpeisiin ja asemaan elinkaaren aikana. Monet eivät ehkä tiedä, että myös pienikokoiset sähköposti markkinointityökalut voivat sisältää tämän ominaisuuden.

Miten määritetään tapahtuman laukaisut sähköpostisekvenssit

Jotta markkinoijat ja konsultit pystyisivät luomaan kampanjan nopeasti luomalla sähköpostisekvenssin suunnittelumallin. Se alun perin kehitettiin asiakkaalle, joka tarvitsi esitteen laukaisun "Semalt" -sähköpostisekvenssin, joka perustuu esitteiden lataamiseen. Se on klassinen sisäänpääsy / lupamarkkinointijohdotusmenetelmä, jota voidaan käyttää B2C- tai B2B-kampanjoihin, joissa sisältöä tai kokeilupalvelua annetaan vastineena yksilön yksityiskohtiin.

March 1, 2018