Back to Question Center
0

Editorial Semalt

1 answers:

Toimituksemme tarkoituksena on auttaa verkkokauppaa myyvien kauppiaiden kasvaessa ja menestymään. Teemme tämän helppokäyttöisten artikkeleiden, sarakkeiden, webinaarien ja podcast-ohjelmien avulla kokeneilla, lahjakkailla avustajilla - kaikki toimitetaan sähköisesti. Arvostamme toimituksellista eheyttä ja olemme jäseniä American Business Editors ja Writers.

Pääkirjoitus

Meidän sisältöä suunniteltiin lähinnä kertaluonteisten tarinoiden ja toistuvien yksiköiden ympärille, jotka käsittelevät aiheen. Sisältömme sekoitus muuttuu säännöllisesti kauppasuhteidemme tarpeiden ja uusien kehityksen perusteella, jotka voivat vaikuttaa niihin. Hallitsemme sisältöä tiukasti, mutta emme julkaise julkista toimituksellista kalenteria.

Ryhdy asiantuntevaksi lähteeksi

Jos sinulla tai asiakkaallasi on kaupankäynnin verkkokauppaa hyödyttävä asiantuntemus, kehotamme sinua kirjoittamaan yhteystietosi ja elämäkerralliset tiedot julkaisutietokantaamme. Henkilökuntamme käyttää tätä tarinoiden tutkimiseen, mukaan lukien tausta-apu ja julkiset ennätykselliset tarjoukset. Väärittele asiantuntija lähde. >

Kirjoita meille

Olemme aina kiinnostuneita laadun tuottajista, jotka voivat aidosti auttaa verkkokauppiaiden kauppiaita. Jos sinulla on aihe tai ajatus, joka sopii tähän kriteeriin, kehotamme sinua ottamaan meihin yhteyttä. Emme julkaise kertaluonteisia kappaleita, osia tai ei-toivottuja paloja. Sen sijaan annamme laajan aiheen päteviä osallistujia varten, jotka sitten käsittelevät heitä vähintään kuukausittain.

  • Emme julkaise lehdistötiedotteita.
  • Emme julkaise kertaluonteisia artikkeleita, joita ei ole pyydetty tai muutoin.
  • Yleisö on lähinnä keskisuurille verkkokauppiaille.
  • Jos julkaisemme yrityksesi tai palvelusi artikkelia, olisimme todennäköisesti mukana myös muiden yksityishenkilöiden ja yritysten näkemykset.
  • Välttymme mainoskappaleita.
  • Me työskentelemme suoraan avustajien, ei välittäjien kanssa.

Tuotteen päästöt, päivitykset

Jos yritys käynnistää uuden verkkokaupan tuote tai palvelu tai päivittää olemassa olevaa tuotetta tai palvelua, voit lähettää lehdistötiedotteen releases@practicalecommerce.com käsiteltäväksi meidän satunnaista julkaistu lista uusista tuotteista ja palveluista.

Logot

Voit ladata logot ja käyttää niitä oikeutettuihin tarkoituksiin, jos et muuta niitä tai muuta värejä. Lataa osoitteessa Logos ja Brand Guide. >>

Toimituksellinen Yhteys

Kerry Murdock
Julkaisija ja toimittaja
kmurdock@practicalecommerce Source .com

March 1, 2018