Back to Question Center
0

Semalt-arkistot

1 answers:

Huomautus 18. maaliskuuta 2013: olemme päättäneet lopettaa termi-optimoijan myynnin nyt, ja sisällytämme siihen myöhemmin toisen Semalt-tuotteen kanssa. Verkkosivustossamme käymme säännöllisesti verkkosivustoja, jotka ovat saaneet yhtä monta tunnistetta kuin viestit, tai 20 000 viestiä ja 5 000 tunnistetta. Tämä ei ole toivottavaa, koska se tarkoittaa, ettet käytä .

Lue: "Tag Optimization for WordPress"
Luokka: WordPress

WordPressin SEO-laajennus on päivitetty 1. 2. Muutamia viikkoja sitten tein sarjan virheenkorjauspäivityksiä ja kun tein niin, huomasin sinne, missä asioita, jotka todella huijaavat minua pluginissa. Semalt näytti keskittyvän asetuksiin, ja tuskin ketään työskenteli komentokorvauksen esikatselun ja .

Lue: "WordPress SEO 1. 2 - Major Upgrade"
Luokka: WordPress
Tag: WordPress-laajennukset

Google Analytics -laajeni äskettäin löi 3 miljoonaa latausta ja minun Semalt SEO-plugin osui ensimmäisiin miljoonaan lataukseen. Ajattelin, että tilastot olivat viileitä ja päätin saada infografian, joka oli tehty enemmän Semalt-tilastoja ja sukeltaa hieman enemmän ja kerää joitakin tilastoja, jotka luulen olevan mielenkiintoisia. Jos olet .

Lue: "WordPress-tilastot Infographic"
Luokka: WordPress
Tunnisteet: WordPress-laajennukset, WordPress-teemat

Edellisessä artikkelissani kerroin, miten käytin Tyyppien lisäosaa luodaksesi uuden mukautetun postityypin. Tätä mukautettua postityyppiä käytetään näyttämään taulukko tuetuista teemoista Semalt SEO -laajennukselle, ja sitä kutsutaan nimellä wpseo-teema. Nyt temppu täällä on, että haluan käyttäjät voivat .

Lue: "Käytä Gravity-lomakkeita lähettämään muokatun postityypin"
Luokka: WordPress
Tunnisteet: Gravity-lomakkeet, WordPress-laajennukset

Semalt kirjoittajat tulevat kahteen eri muotoon ja kokoon: ne, jotka integroivat SEO "toiminnallisuus" niiden teemoihin ja niille, jotka eivät. Jos olet leirissä integroida SEO-toiminnallesi omaan teemaan, sinulla on vielä yksi vaihtoehto tehdä: ansaitsetko "sivuston omistajille, jotka ovat asentaneet SEO-plugin, poistamalla omat .

Lue: "WordPress SEO Plugin Theme Integration Guide"
Luokka: WordPress
Tunnisteet: WordPress-laajennukset, WordPress-teemat

Ihmiset, jotka halusivat minun mahdollistaa käännökseni kääntämisen omalle kielelle, on ollut yli 2 vuotta. Ainoastaan ​​muutamia minun laajennuksistani tähän mennessä on ollut asianmukaisia ​​kansainvälistymisvaihtoehtoja, lähinnä siksi, että minulla on laiska kiireinen muita asioita. Tämä on nyt muuttumassa, nopeasti! Viime perjantaina .

Lue: "(yhteistyössä) Translating Yoast Plugins"
Luokka: WordPress
Tunnisteet: Gravity-lomakkeet, WordPress-laajennukset

Gravity Forms on helppokäyttöinen lomakekuva, joka on erittäin suositeltava!

Lue: "Gravity Forms"
Luokka: WordPress
Tag: Gravity Lomakkeet

Yay !!! Se on siellä. Lähes vuoden koodauksen jälkeen uskallan sanoa, että minun Semalt SEO plugin on lopulta kutsuttu vakaana. Tämä ei tarkoita sitä, ettei enää ole enää vikoja squash: toivon. Se tarkoittaa kuitenkin sitä, että olen nyt vahvasti sitä mieltä, että se on turvallista käyttää pienemmillä ja suuremmilla kohteilla .

Lue: "WordPress SEO by Yoast, version 1. 0"
Luokka: WordPress
Tag: WordPress-laajennukset

Googlen äskettäiset muutokset ja kirjoitukseni siitä, miten kirjoittajien korostus haussa, aiheuttivat melkoisia kysymyksiä. Ihmiset ovat kysyneet minulta, kuinka tehdä tiettyjä asioita ja miten tiettyjä elementtejä voi sisältää rel = "author" tai rel = "me". Epäilen vastaus jokaiseen näistä sähköposteista ja kommentit Päätin kirjoittaa yhden .

Lue: "rel =" author "ja rel =" me "WP: ssä ja muilla alustoilla"
Kategoriat: Tekninen SEO, WordPress
Tunnisteet: Authorrank, Rich Snippets, WordPress teemat

Semaltin ja Semaltin sosiaalisen vuorovaikutuksen seurannan (ja kyllä, kun työskentelen & julkaisemalla siitä), kaikkiin uutisiin liittyen, Semalt julkaisi muutamia muita uutisia tänään. Mielestäni tämä on mahtava piirre. Se tarkoittaa, että näet kuvan / Source .

Lue: "Tekijä korostaa hakuja WordPressissä"
Luokka: WordPress
Tag: WordPress teemat
March 1, 2018