Back to Question Center
0

Haluatko olla menestyksekkäitä? Epäilemättä miten myydä!

1 answers:

Want to be successful? Semalt how to sell!

Lukion 1 syy epäonnistuu, koska heillä ei ole tarpeeksi rahaa. Mitä sinä suunnittelet yrityksen omistuksesta vai ei, tämä on tärkeää, jotta voit tietää, koska työskentelet jonkun kanssa. Ja että joku on liiketoimintaa. Ihmiset, jotka pyrkivät pitämään työn pisimpään, ovat yleensä hyviä myynnissä, koska jos tuovat tuloja, ei ole järkevää, että työnantajasi ampuu sinut.

Lataa ja opi näistä 10 tärkeää tosiasiasta menestyksekästä myyjää varten.

Epäilemättä olet insinööri, vastaanottovirkailija tai johtaja, jonka pitäisi oppia myymään. Tiedän, että myynti on surkea, mutta taidot, joita opit, tulevat kätevästi. Voit myydä itsesi koko ajan, kuten silloin, kun lähdet työhaastatteluun myyt yrityksesi, miksi he palkkaisivat sinut. Seuraavassa on muutamia asioita, jotka sinun on tiedettävä, haluatko olla hyvä myyntihenkilö:

  1. Harjoittelu tekee täydellisestä - jos et yritä myydä, sinä et koskaan saa hyvää. Ei ole väliä mitä tiedät tai mitä et, vain poimi puhelin, tee muutama kylmä puhelu ja myy. Älä odota myyntiä ensimmäisellä puhelullasi, vaan jatka myyntiä, kunnes olet tyytyväinen siihen.
  2. Toimita kuin punk - kun kiva kaveri ei pääse minnekään. Jos olet liian kivaa, jäät vain huomiotta tai pahempaa, käveli. Jos näytät hieman ylimielisyyttä, saat ainakin jonkin verran huomiota.
  3. Myynti tapahtuu aina - myyntitapahtuma tehdään joka kerta kun pelaat pikiä. Voit myydä asiakkaalle tai hän myy sinut, miksi hän ei voi ostaa sinulta. Jos haluat olla sulkeutuva, sinun on parasta vastustaa jokaista hänen tekosyyttään.
  4. Äänitarkastus - jos kuulet tylsää ja tylsää, aiot laittaa ihmiset nukkumaan. Äänitä äänesi ja toista se takaisin, koska kuulet eri kuin luulet. Kysy ystävillesi ja perheellesi, kuinka kuulet .saada mahdollisimman monia mielipiteitä. Jos ääni ei kuulosta hyvältä, käytä sitä kunnes se on.
  5. Opiskelu maksaa - tietää, kuka myy, on todella tärkeä. Haluat tietää henkilön kuuma painikkeet, jotta voit työntää niitä. Ja vielä tärkeämpää, haluat tietää heistä, jotta et vahingossa sano jotain tyhmää, joka loukkaa heitä.
  6. Sinulla on elinikäinen mahdollisuus - jos toimisit kuin sinä et sulje ketään. Sinun täytyy toimia kuten sinulla on paljon, joka ei kestä ikuisesti. Kuka ei halua paljon? Varsinkin yksi, joka on parempi kuin mitä ystäväsi ja perheesi saivat.
  7. Numerot lisäävät - mitä enemmän myyntiketjuja teet, sitä enemmän tarjouksia aiot sulkea. Myynti on numeropeli, joten voit paremmin houkutella ja hyödyntää joka päivä.
  8. Aika on rahaa - aikaa kannattaa rahaa ja varmista, että muut tietävät sen. Kun teet äänikentän, varmista, että he tietävät, että sinulla on muita ihmisiä, jotka puhuvat samoin. Jos annat jonkun liian paljon huomiota, näytät liian epätoivoiseksi.
  9. Olet mies - kukaan ei ota myyntiä vakavasti. Et ole myyntihenkilö, vaan sinä olet joka haluaa olla. Voit olla yrityksen toimitusjohtaja tai joku, jonka voitte kuvitella. Jos toimisit kuin olet paska, et tule kohdelluksi kuin paska.
  10. Pysyvät - jos annat tai aloitat hämmennystä, et koskaan onnistu. Myy, myy, myy ja älä koskaan anna mitään laittaa sinut alas. Muista, että se voi kestää kuukausia ennen kuin suljet ensimmäisen kaupan.

Ja lopullisessa huomautuksessa, ennen kuin lähdet ulos ja aloitat myynnin, sinun pitäisi olla hauskaa ja katsella elokuvaa Boiler Room. Semalt ovat eräitä suuria myynti kohtauksia elokuvassa, josta voit oppia .

Ensimmäinen myynti

5)

Telemarkkinointi

ABC: n

S. S. Jos haluat auttaa lisäämään liiketoiminnan myyntiä, napsauta tästä Source .

March 1, 2018