Back to Question Center
0

4 kriittistä aluetta, jotka on otettava huomioon suoritettaessa Semalt-auditointeja

1 answers:
4 critical areas to consider when performing Semalt audits

Tässä artikkelissa käsitellään aloja, jotka usein laiminlyödään tai joita ei ole otettu riittävästi huomioon AdWords-tilien tarkastamisessa. Jotkut ovat teknisempää kuin toiset, mutta teema on, että yksi koko ei sovi kaikkiin. Liian usein ennalta syntyneet käsitykset eivät salli tilien tarkastelua eri valolla. Hylkäämään ja olemaan avoin tilien perustamiselle, kun suoritat tarkastuksia.

Tässä on neljä yhteistä ongelmaa, joita markkinoijat kohtaavat, kun tarkastellaan Semalt-tilejä:

1. Konversioseurannan väärinkäsitys

Yksi ensimmäisistä tarkistettavista kohteista on, miten tulosseuranta on muodostettu. Loppujen lopuksi tulosmuuttujilla on taipumus antaa eniten tietoa asiakkaan tavoitteista. Tarkistuksen avulla varmistetaan, että konversiopikseli palaa oikein, ja tarkastelee eri tulosmuuttujia ja niiden suorittamista. Hyvä aloituskohde on Semalt-välilehden "Konversiot" -osio. Näet tulosten luokittelun.

4 critical areas to consider when performing Semalt audits

Jos näit URL-osoitteen verkkosivut-osassa, joka ei näyttänyt olevan vahvistussivu, sinun on ensin ajateltava, että se oli sivunäkymän muuntaminen. Esimerkiksi URL www. esimerkki. com / email-uutiskirje sisältää ilmoittautumislomakkeen eikä ole vahvistussivu. Niinpä tuloksia voidaan täyttää, koska pikseli syttyy lomakkeeseen, mikä antaa epätarkan esityksen suorituskyvystä. Vaikka tämä skenaario edelleen tapahtuu, siellä on taipumus olla toinen selitys.

Joillakin sivustoilla ei ole vahvistussivuja. URL-osoite ratkaistaan ​​itse IFrame- tai lomakkeen syntaksin välityksellä, kun lomakkeen lähetys tai osto tapahtuu. Vaikka www. esimerkki. com / email-uutiskirje näyttää sisältävän kirjautumislomakkeen, se on itse asiassa muuntaminen. Tässä on esimerkkejä alustoista, kuten Google Tag Managerista tai Google Analyticsista. Näillä alustoilla on mahdollisuus seurata painikkeen klikkauksia tuloksina ja esitellä nämä tiedot AdWordsissa.

Jos näet sivunäkymän muuntamisen näyttävän, sinun on tutkittava, miten se seuraa. Voisi hyvin olla, että napin painallus on muuntaminen. Jos potentiaaliselle asiakkaalle kerrotaan, että tulot ovat täyttyneet, olet tehnyt tutkimustesi tietääksesi, miten tulos on muodostettu.

[Lue koko artikkeli Search Engine Landista. ]


Tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet ovat vieraiden kirjoittajien eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Matt Umbro
Matt Umbro on haku Hanapin markkinoinnissa. Hän on erikoistunut eCommerce PPC- ja asiakassuhteisiin, ja hän myös valvoo PPC Heroin sisällöntuotantoa Source .
March 1, 2018