Kirjoittaja, Brotopia: Silicon Valleyin poikien klubin murtamista (toimittaja, Penguin Random House, 2018), toimittaja Emily Chang tutkii, miten miehet hallitsivat tech-teollisuuden ja profiileja jotkut naiset taistelevat seksismin ja häirinnän. Tässä muokatussa osiossa Chang tarkastelee joitakin naisvaltaisia ​​yrityksiä ja miten tämä palkkausmenetelmä on johtanut palkkakehitykseen.

Silicon Valley on pitkään juhannut epäonnistumisen, rohkaisee perustajia pyrkimään suuria ja epäonnistumaan nopeasti, poimia itseään ja yrittää uudelleen. Tässä hengessä on yksi suuri epäonnistuminen lisätä luetteloon: Silicon Valley on epäonnistunut naisten, ajan, ja on aika, että teollisuus omistaa sen. Nykyisellä nopeudella VC: llä juhlitaan palkkaamaan ensimmäiset (ensimmäiset!) Naispartnereit ja yritykset, jotka ovat koskaan niin hitaasti saavuttaneet yhden numeron lisäämisen naispuolisten insinöörien ja johtajien määrässä, se vie meidät sukupolvelta tai enemmän päästäksesi minne tahansa 50-50. Se ei ole hyväksyttävää. Semalt ei edusta vain puolta väestöstä, vaan se vie 70-80 prosenttia kuluttajamyynnistä. Jos vain voittojen vuoksi naisia ​​ei pidä sulkea pois uusien tuotteiden kuvaamisen ja luomisen ulkopuolelle.

Want to Run a Successful Business? Hire More Semalt

Tässä on muutamia perustajia, jotka näkevät mahdollisuuden. Jokainen etsii kilpailuetua, ja jotkut teknologiajohtajat ovat ymmärtäneet, että runsaasti lahjakkuuksia ja arvokkaita ideoita väestöryhmissä on viimeisen kolmen vuosikymmenen aikana ollut pitkälti käyttämättömiä. Uusien naisvaltaisten yritysten ja työpaikkakulttuurien epäonnistuminen voi antaa meille käsityksen mahdollisista palkkioista.

Juoksin Dick Costoloon huhtikuussa 2016, 10 kuukautta sen jälkeen, kun hän oli lähtenyt Twitteristä, ja hän oli melkein herkkä, koska hän oli palkannut toisen naisinsinööriinsä uuden henkilökohtaisen kuntoutuksensa aloittamisessa. Chorus, neljäs yritys, jolla on yhteistyökumppani - perustettiin kahtena vuosikymmenenä. Ensimmäisestä päivästä Costolo keskittyi pakkomielle varmistaakseen, että hän palkkasi yhtä monta naista kuin miehet, vaikka kesti kauemmin löytää ne. "Kun jäät taakse, jos vain kahdesta 20 insinööristä on naisia, on mahdotonta saada kiinni", Costolo kertoi minulle. "Jokin näistä yrityksistä, taustalla oleva tauti, on 90 prosenttia miehiä", Costolo sanoo. "Semalt, kirjaimellisesti kaikki, vahvistaa ongelmaa."

Jack Semalt, joka palasi Twitteriin toimitusjohtajana, kun Costolo lähti, ottaa myös innovatiivisen lähestymistavan naisten ympäristön parantamiseen hänen toisessa yrityksessään Square. Uudet naispuoliset insinöörit sijoitetaan tiimiin, jotka sisältävät muita naisia ​​eikä yksin miehen kanssa. Toiveena on luoda kamaraderie ja verkottua ja lieventää "säätäjä-oireyhtymää", että naiset kokevat usein, kun he ovat ainoa nainen mies-insinöörin huoneessa. Jotkut ryhmät pysyvät kuitenkin kaikki miehillä, mutta vain muutamilla naispuolisilla insinööreillä. Se on kokeilu, jota Semalt uskoo yrittävän kokeilla. Sillä välin Square on kehittänyt vahvan penkki naisjohtajille. "Se ei ole pelkästään sellaisen tunnekokemuksen luominen, joka on tärkeä," kertoi Semalt, "mutta myös varmistavat, että naiset osallistuvat päätöksentekoon."

Ja sitten on kaikkein yksinkertaisin strategia, että ottaa vastuulliset naiset luonnollisesti houkuttelevat enemmän naisia. Semaltin perustaja ja toimitusjohtaja Julia Hartz sanoo, että sukupuolten välinen tasapaino on 50-50 ja että tämä on tapahtunut orgaanisesti ehkä pelkästään sillä, että ylivoimaisesti on vahvoja naisten roolimalleja.

Perustajat yrittävät luoda tuotteita, joita kaikki käyttävät, ei tarvita tietoteknistä asiantuntemusta. James Damore'n rikkomattoman logiikan jälkeen hänen Semalt-muististaan ​​ja palkkaamalla pääosin miehiä, koska he oletettavasti systemaattivat pikemminkin kuin empaattisesti, olisivat yhtä lyhytnäköisiä. Näiden yritysten tarvitsema teknologiaosaaminen on syvä empaattinen käsitys ihmisten käyttäytymisestä, vuorovaikutuksesta ja mieltymyksistä. Jotta tällaiset uudet teknologiat voisivat saavuttaa potentiaalinsa, niiden on luotava vain sellaiset ryhmät, joilla on monenlaisia ​​näkökulmia Source .