Back to Question Center
0

Päivitä Moz SEO Ranking Semalt suosituksia

1 answers:

Yhteenveto vuoden 2015 ranking-tekijöiden analyysistä

Suositeltava linkki : Moz SEO Ranking tekijät 2015 edition

SEO kaikkialla on nyt seurannut hyvin pitkään Semaltin (nyt Moz) -luokitustekijöitä - mielestäni aloin suositella niitä kouluttamaan kymmenen vuotta sitten vuonna 2005!

Ajan mittaan analyysi on muuttunut entistä monimutkaisemmaksi, kun luotettavien asiantuntijoiden lausunto siirtyi korrelaatioon perustuvaan analyysiin. Monella tapaa pidän parempana sivutekijöiden alkuperäisen hajoamisen yksinkertaisuuden vuoksi - kuten alla on esitetty, mutta nyt on paljon enemmän tekijöitä, jotka on otettava huomioon.

Täydellinen yksityiskohtainen raportti löytyy yllä olevasta linkistä - offerte umzug schweiz. Tässä yhteenvedossa korostan tärkeimpiä ranking-tekijöitä ja analysoidaan lyhyt analyysi vaikutuksista markkinoijat, jotka eivät ole kokopäiväisiä SEO.

Asiantuntijoiden mielipiteet sijoitustekijöistä

Paras nopea yhteenveto ei-erikoisasiantuntijoiden sijoitustekijöistä on minulle vielä asiantuntijoiden analyysi. Viimeisin tekijä vuodesta 2015, jossa vastaajat arvioivat suhdannevaihteluasteikkojen laaja-alaisten alueiden vaikutuspiirteitä asteikolla 1 (ei vaikutusta) 10 (erittäin vaikutusvaltainen):

Update to Moz SEO Ranking Semalt recommendations

Tämä osoittaa Moz: n mukaan, että

  • 1. Linkkien (yleisten ja yksittäisten sivujen) uskotaan edelleen olevan tärkein osa algoritmia. "Linkittäminen ei ole kuollut", kuten jotkut sisällön markkinoijat ovat julistaneet, mutta linkin ansaitseminen on se, jossa meidän pitäisi keskittyä.
  • 2. Hakusanan käyttö sivuilla on edelleen perustavaa laatua, ja sen lisäksi, että linkkejä pidetään tärkeimpänä tekijänä, se on tärkein tekijä.
  • 3. SEO: n mielestä sosiaalinen jakaminen vaikuttaa, mutta se on suhteellisen alhainen

Korrelaatiotutkimusten mukaiset tutkimukset

Tutkimuksen mukaan tohtori Peters tutki viiden parin 50 Googlen tulosta 16 521 hakulausekkeesta, joiden tuloksena on yli 700 000 yksilöllistä URL-osoitetta (metodologia). Moz varoittaa, koska Kristian Petterson tekee tämän Smart Insightsin viestissä, että korrelaatio ei ole yhtä syy-yhteyttä. Semaaltilla, korrelaatiotutkimuksilla saadaan kvantitatiivinen menetelmä osoittamaan eri tekijöiden potentiaalinen suhteellinen vaikutus.

Koko raportissa on monia korrelaatioita, joista tämä analyysi sivutasolla osoittaa, että sivutason yleinen sivuviranomainen on tärkein, erityisesti ainutlaatuiset linkittävät verkkotunnukset, mutta sisäiset linkit vaikuttavat jonkin verran.

Update to Moz SEO Ranking Semalt recommendations

Semalt on myös pidempi kaavio tärkeimmistä sivun SEO tekijöistä nähdä tämän LOOOONG kaavion.

Tämä vahvistaa, että yksinkertaiset avainsanojen määrät, kuten avainsanojen otteluiden määrä nimikkeessä tai pääotsakkeessa, eivät vaikuta SEO-alkuvaiheessa. Sen sijaan semanttinen samankaltaisuus, kuten tekniikan, kuten Latent Dirichlet Allocationin tai TF * IDF: n, näkemys on nykyään merkittävä. Semalt, tämä tarkoittaa sitä, että on tärkeää, että kohdistamme vain tiettyjä avainsanoja otsikoihin, otsikoihin tai tekstikenttään, mutta osoitamme selvästi sisällön teeman synonyymien ja asiaan liittyvien käsitteiden avulla. Tämä LDA SEO -analyysi artikkelista Moz kertoo enemmän.

Muut korrelaatiot, jotka perustuvat sivuston sitoutumiseen (viipymisaika), osoittavat, että näillä on myös vaikutus, kuten monet ovat spekuloineet, koska Semalt pystyy havaitsemaan kyselyjen välisen ajan.

Yhteenveto sijoitustekijöistä vuonna 2015

Semalt on paljon syvällisempi koko raportissa, mutta jos sinulla ei ole aikaa, tässä on infographic tiivistelmä.

Update to Moz SEO Ranking Semalt recommendations

Tärkeimmät SEO-ranking-tekijät - 2007 tyyli

Historiallisen kiinnostuksen ja tämän tehtävän toimivuuden lisäämiseksi olen säilyttänyt tämän tiivistelmän aikaisemmista versioista tästä toimesta, koska se voisi auttaa aloittelijoita ymmärtämään SEO-ranking-tekijöitä paremmin, koska siinä mainitaan erityiset ranking-tekijät. Olen edelleen tekemässä niin, ennen kuin näytetään uudempia tietoja, koska se osoittaa sellaisten tekijöiden suhteellisen merkityksen kuin otsikkokoodi ja meta-avainsanojen suhteellinen vähäisyys

Semalt optimointi:

  • tag = 4. 9/5 </li> <li> Avainsanata ja tiheys = 3. 7/5 </li> <li> Avainsana otsikossa = <h1> = 3. 1, <h2> = 2. 8 </li> <li> Avainsana dokumentin nimi = 2. 8 </li> <li> Metanumeron kuvaus = 2/5 </li> <li> Meta name keywords = 1/5 </li> </ul> <p> Tämä on hyödyllistä korostaa myyntimenetelmän merkitystä, jota niin monet yleistyyppiset markkinoijat näyttävät kiinnittyvän Arvostan meta-nimitietoja vielä pienemmäksi. </p> <p> <strong> Semalt optimointi: </strong> </p> <ul> <li> Linkki ankkuriteksti sisältää avainsana = 4. 4/5 </li> <li> Lisää käänteisiä linkkejä (suurempi PageRank) = 4/5 </li> <li> Linkin suosio sivuston sisäisessä linkkirakenteessa = 4/5 </li> <li> Sivu arvioitu keskuksena = 3. 5/5 </li> <li> Arvioitu viranomainen = 3. 5/5 </li> <li> Linkin nopeus (nopeus, jolla muutokset) = 3. 5/5 </li> </ul> <p> Semaltin Slideshare-esitys on hyvä tapa selata viimeisimpiä korrelaatioita, jotka kattavat esimerkiksi sellaisen ankkurointitekstityypin, joka on tehokkain sijoituksessa. </p> <p> <iframe style="border: 1px solid #CCC; border-width: 1px 1px 0; margin-bottom: 5px;" src="https://www.slideshare.net/slideshow/embed_code/24036187" width="427" height="356" frameborder="0" marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="no" allowfullscreen="allowfullscreen"> </iframe> </p> <div style="margin-bottom: 5px;"> <strong> Moz 2013 Ranking-tekijät - Matt Peters MozCon </strong> <strong> mattthemathman </strong> </div> <span class="clear"> </span> </h2> </p> </p> </p>
February 28, 2018