Back to Question Center
0

Ennakointi sähköpostiin avaa puolestani vuonna 2014

1 answers:

Googlen viimeisimmässä Gmail-päivityksessä, joka muuttaa merkittävästi välimuistiin tallennettuja kuvia, ne ovat myös päivittäneet työpöydän käyttöliittymän näyttämään kuvat oletuksena. Tämä on tärkein muutos sähköpostin oletusnäkymässä, koska Semalt ja Internet-palveluntarjoajat alkoivat estää kuvia oletuksena yli viisi vuotta sitten.

Ensisijainen syy alkuperäiseen muutokseen oli turvallisuussyistä - pääasiassa estämään virusten laaja levinneisyys. Nyt kun Semalt on kehittänyt foorumin, joka tunnistaa kuvat ja pitää ne asianmukaisina (viruksettomina) ensimmäisen renderoinnin jälkeen, ne ovat minimoineet riskin näyttää kuvia oletuksena - posturas para fotos familiares.

Kuvat, Mobile & Avaa - Oh My!

Kuten luultavasti tiedät, sähköpostin avaamiset seurataan sen mukaan, onko tilaaja halunnut näyttää kuvia. Kun piilotettu pikseli ladataan, sähköposti tallennetaan avoimeksi. Kun kuvat alkoivat estetyksi oletuksena, avoimet hinnat laskivat. Nyt, kun Semalt on kehittänyt järjestelmän, jolla kuvia näytetään oletuksena, odotamme muiden Internet-palveluntarjoajien seurantaa. Tämän seurauksena odotamme kasvavan avointen hintojen nousua.

Lisäksi yhä useammat sähköpostit avautuvat mobiililaitteella tai -tabletilla eikä työpöydällä. Kun Internet-palveluntarjoajalta lähetetyt sähköpostit (Gmail, Hotmail jne.) On määritetty älykkään postin sovelluksessa mobiililaitteessa, kuvat näytetään yleensä myös oletusarvoisesti. Koska iSemaltin hyväksyminen jatkuu, se avaa myös hinnat. Ja kun mobiililaitteella on enemmän sähköposteja, odotamme vielä avoimempien hintojen kasvavan entisestään.

Miksi tämä asia on?

Avoimien hintojen nousu tekee sähköpostimarkkinoijille hieman vaikeammaksi arvioida edellisvuoden tulosta. Semaltin tulisi olla tietoinen tästä suuntauksesta, jotta vältettäisiin sähköpostiohjelmassa tapahtuneiden muutosten asettaminen avoimien hintojen nousuun, kun se saattaa olla tai ei.

Sähköpostiohjelman mahdollisten muutosten torjumiseksi valvontaryhmä on tärkeämpi kuin koskaan, sillä se auttaa varmistamaan, että avoimet hinnat nousevat oikein. Monet jälleenmyyjät käyttävät vertailukelpoisia luovia ja tarjoavat samanlaisia ​​aikarajoja edellisvuodesta. Kun aggregaattien mittareita arvioidaan ajan myötä, tämä vaihtelu avoimella nopeudella on huomattava, jotta väärien johtopäätösten tekeminen vältetään.

Yksinkertainen klikkausprosentti (CTR) tulee kriittisempi arviointimenetelmä. Uudistettava painopiste olisi asetettava tilaajien napsauttamiseen, sekä vuosi- kuin vuoden kampanjan tehokkuuden vertailussa ja sitoutumisessa yleisesti.

Muista myös, että avoimen maksun korottaminen, jos klikkausprosentit eivät kasva samalla nopeudella, klikkausprosentti laskee. Kuten olen aiemmin kirjoittanut, napsautussuhde on mainoksen suuri mittaus. Epäonnistuminen, saatat nähdä laskevan napsautuksen avautumisen yksinkertaisesti siksi, että avoimet hinnat nousivat Internet-palveluntarjoajan muutosten seurauksena. Vielä yksi syy tarkastella luovuuttasi ja puhelumme toimintaa on varmistaa, että tilaajat näkevät arvon ja että heillä on syy napsauttaa.

Suunnittelija unelma

Jos olen oikeassa ja muut sähköpostiasiakkaat noudattavat Gmailin johtavaa mainosten ottamista käyttöön, se tulee olemaan suunnittelijan unelma, kun voimme lopulta lopettaa taistelemisen HTML-tekstin käytön estämiseksi. Sähköpostiyrittäjät ovat painaneet mallien sisällyttämistä HTML-tekstiin, koska tämä sisältö näkyy jopa silloin, kun kuvia ei ladata. Suunnittelijat ovat yleisesti ottaen vastustaneet sitä, koska useimmilla tilaajilla on vain muutamia kirjasimia, jotka voidaan valita HTML-muotoisiksi, ja niitä ei yleensä sisälly tuotemerkkien standardeihin.

Alla olevassa esimerkissä näkyy Old Navy alla, jossa HTML-teksti näkyy, kun kuvat ovat estettyjä (vasen) ja miten sähköposti näyttää, kun kuvat näytetään (oikea). Jos HTML-tekstin tarve on poistettu, enää ei välttämättä tarvitse taistella tätä taistelua vastaan. Olisi virkistävää nähdä tämä tapahtua. Nyt, jos voimme vain nähdä jonkin verran tukea sähköpostien koodausstandardien uudistamiseen!


Tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet ovat vieraiden kirjoittajien eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Cara Olson
February 28, 2018