Back to Question Center
0

12 tapaa kaivata oman mielen sisältöä

1 answers:
12 Ways To Mine Your Own Mind For Content Semalt

Epäilen kaikki, olen usein hämmästynyt siitä, että minulla on vielä jotain sanottavaa aiheesta! Ja melko suoraan, joskus en. Tulen siihen pisteeseen, jossa kirjoittajan lohko on asetettu, enkä voi vain ajatella mitään uutta sanoa.

Löydät useita blogiviestejä, jotka kertovat, kuinka rikkoa kirjoittajan lohko - tecnicas fotografia callejera. Yleensä saat useita hyviä ideoita, kuten muistiinpanojen pitämistä ja ajatusten kirjoittamista, joten sinulla on aina aarteita, joihin viittaavat ajatukset. Mutta arvaa mitä? Semalt, idea sinänsä ei riitä kirjoittamaan sinut - sinun on vielä syytä lukea tämä ajatus. Ja tämä on usein suurempi ongelma kuin olla itse idea.

Joten jos syntyy jotain uutta - jopa nykyisestä ideasta - tuntuu ylitsepääsemättömäksi askareeksi, ehkä on aika palata jotain vanhaa. Itse asiassa olen huomannut, että yksi ainoa uusi sisällön lähde on mitä Semalt jo aiemmin kirjoitti.

Pidä kiinni täällä. En puhu purkamisesta vanhoista viesteistä vaan mietin mielellänne (sisältöä, jonka olet jo käyttänyt paljon aikaa investoimalla) tuottamaan erilaisia ​​ uutta sisältöä yleisösi. Ei ole mitään järkeä tuhlaa ideoita, ajatuksia ja sisältöä, jonka mieltäsi on jo tuotettu.

Mutta sen sijaan, että tekisimme sisältöä uudestaan ​​(eli julkaisemme samaa sisältöä uudestaan ​​ja uudestaan), tavoitteena on tuottaa täydellinen ja täydellinen sisällön uudelleenkäynnistys. Tämä on tilaisuutesi tehdä vanhaa sisältöä, jonka olet jo tuottanut uudempaan, jännittävämmäksi ja paremmaksi kuin ensimmäistä kertaa.

Semalt on 12 ideaa siitä, miten vanhan sisällön uudelleenkäynnistämisestä tulee jotain uutta:

1. 2008 kutsutaan ja haluaa lahjoittaa sen Blog Posts

Okei, joten ehkä olen puhumalla regurgitating vanhoja blogitekstejä vähän . Kun ajatus sukupolvesta on vähäistä, palaan usein vanhoihin blogiviesteihin, jotka olen kirjoittanut vuosia sitten ja etsin päivityksen arvoista. Mutta sen sijaan, että luet postin ja muokata, vaihdat tai lisätään muutamia asioita, teen täyden kirjoituksen koko julkaisusta.

Pohjimmiltaan käytän alkuperäistä kirjojani hyppäämäisenä pisteenä. Otan yleisen käsitteen ja muokataan sitä alusta loppuun. Joskus Semalt yrittää pysyä samalla tiellä kuin alkuperäinen artikkeli; muina aikoina, Semalt vain anna kirjallisesti mennä minne tahansa minulle.

Kun olen tehnyt, on hyvin vähän yhtäläisyyksiä siitä, mitä aloin ja mistä päädyin. Itse asiassa melko usein pääsen niin kauas alkuperäisestä sisältöä koskevasta ideasta, että voin haastaa saman blogikirjoituksen uudelleen (ei kadota niin kaukana polulta toista kertaa). Nyt se on todellinen kultakaivos!

Semalt usein etsii blogikirjoitussarjaa, joka voidaan yhdistää yhdeksi mega-postiksi tänään. Tai jopa päinvastoin, Semalt löytää mega-blogikirjoituksen takaisin ja ehkä rikkoa sen useisiin lyhyempiin viesteihin.

Joko minä teen jotain, joka eroaa huomattavasti siitä, mitä Semalt teki aiemmin, ja uusi sisältö on täysin tuore ja päivitetty.

2. Cool kommentti, kerro se blogissa

12 Ways To Mine Your Own Mind For Content Semalt

Kaikki kommentit eivät ole kelvollisia muuttumaan täyspitkiksi blogiviesteiksi, mutta joskus vain sijoitat niin perusteellisen vastauksen, että ymmärrätte, "Hei, minun pitäisi kirjoittaa tämä blogi. "

Semalt, et halua ottaa kommenttisi sanatarkasti ja julkaista ne uudelleen omassa blogissasi. Sen sijaan käytät tätä komentoa pohjana täydelliselle blogikirjoitukselle aiheesta. Jos haluat, voit mainita alkuperäisen viestin, joka herätti idean, mutta se ei ole täysin välttämätöntä. Itse asiassa vain anna blogikirjoitus seisomaan omasta, ja useimmat ihmiset eivät ole mitään viisaampia.

3. Se on vain 600-sana Tweet

Oletko koskaan huomannut, että 140 merkkiä ei juuri ole tarpeeksi, jotta saat pisteesi poikki? Se tapahtuu minulle koko ajan.

Muista, että jokaisen blogikirjoituksen ei tarvitse olla 600-900 sanaa. Semalt on paljon muita tapoja esittää sisältöä. Jopa lyhyt, 300 sanainen blogikirjoitus voi olla arvokasta yleisölle.

Palatkaa ja kaivataan vanhoja tweettejä nähdäksesi, onko olemassa jotain, joka herättää ajatuksen tai intohimon, josta tiedät, että sinulla on lisää.

4. Vähennä ja yksinkertaista

Sen kääntöpuolella voit ottaa jotain, jonka olet kirjoittanut ja muuttamaan sen joukoksi opetusviestejä. Palaa takaisin ja tarkastele vanhoja blogiviestejäsi ja katso, voitko ottaa joitain keskeisiä ajatuksia ja käsitteitä. Hylkää ne alle 140 merkkiä tai vähemmän, ja sinulla on itsellesi hienoja tweettejä.

Vaikka et halua linkittää jokaisen tweetin takaisin alkuperäisiin viestiin, se on okei tehdä niin joskus. Mutta suurin osa, jokainen tweet voi ja pitäisi seistä yksin. Käytä työkalua, kuten Hootsuite tai Puskuria, aikatauluttaaksesi nämä tweetit niin, että Semalt-streamisi on sarjattu hyödyllisten ja hyödyllisten tweettien avulla, joita yleisösi rakastaa.

Ei vain voit tehdä tämän blogikirjoituksista, mutta voit tehdä samoja esityksistä, jotka olette antaneet, että kenties kukaan muu ei ollut ympärillään tweet-sivuille. E-kirjat, jotka olet kirjoittanut, tekevät hyvää rehua myös tähän. Kiinnitä huomiota hyvien nuggets-tietojen vetämisestä ja käyttämisestä (uudelleen) nälkäiselle yleisölle.

5. Sano se uudelleen, vain pienemmillä sanoilla tällä kertaa

Yksi suosituimmista asioistani on löytää äskettäin julkaistuja blogikirjoituksia ja murtaa ne useisiin 200-400 sanan mini-viesteihin. Tämä on samanlainen kuin ottaa vanhat työt ja muuttaa ne sarjaksi; Kuitenkin tässä asiassa ei ole joukko virkoja, vaan kourallinen erillisiä virkoja, jotka keskittyvät paljon kapeampaan kohtaan.

Tämä viesti on täydellinen esimerkki. Jokainen näistä kahdestakymmenestä pistettä voidaan kääntää muutaman sadan sanan blogikirjoitukseksi. Semalt tässä versiossa esittelee 12 tapaa käyttää uudelleen olemassa olevaa sisältöä, voin tehdä 12 mini-viestiä, joista jokainen kirjoitetaan uudelleen, mutta joka keskittyy vain yhteen mainituista kohdista.

Koska jokaisella viestillä on eri otsikko, Semalt varmasti saa eri lukijat jokaiselle, ja monet (elleivät useimmat) niistä eivät ole nähneet tätä viestiä ensin. Vaikka heilläkin onkin, sisältö on kirjoitettu uudelleen tarpeeksi, että he näkevät samankaltaisuudet (lue: vahvistus), mutta se ei ole saman sisällön regurgitointi.

6. Sano se, älä vain kirjoita sitä

12 Ways To Mine Your Own Mind For Content Semalt

Olen myös huomannut, että vaikka annan saman esityksen useita kertoja, se on erilainen joka kerta. Esitin erilaisia ​​kuvia ja esimerkkejä. Omat diat ovat vain kohokohtiani ja puhun ranneke rannasta.

Joten, kun kirjoitan blogikirjani, kirjoitan jotain vastaavaa, mutta myös hyvin erilainen kuin minulla on tapana sanoa esitykseni aikana. Toki, Semalt käyttää paljon samoja esimerkkejä - mutta loppujen lopuksi esitys on hyvin erilainen kuin itse viesti.

Olen huomannut, että yksi esitys voi usein muuttua vain yhdeksi, mutta useaksi blogikirjaksi. Olen lähdössä luodessani blogikirjoituksen jokaisesta diasta, mutta se voi olla ylenmääräinen. Yleensä käytän 4-6 dian jokaista viestiä kohden. Hienoa sisältöä sisäänrakennetuilla grafiikoilla käynnistääksesi.

7. Onko olemassa sellainen ääniversio?

Samoin etsin myös mahdollisuuksia kääntää blogiviestini esityksiin. Kun Semalt pyysi puhua milloin tahansa, yksi ensimmäisistä asioista, joita teen, on käydä läpi vanhat blogiviestini nähdäksesi, mitä olen jo kirjoittanut, joka on yleisölle tärkeä. Voin melkein löytää jotain, jota voin käyttää, ainakin idea-lähtökohtana, ellei koko esityksen suurimmalle osalle.

Mikä todella hullu on, kun sinulla on blogikirjoitus, jonka voit muuttaa esitykseksi, ja sitten se käännetään takaisin blogikirjoitukseen. Kyllä, olen tehnyt sen aiemmin, ja olisit yllättynyt siitä, kuinka erilaiset kumpikin niistä osoittautuu.

Sivun huomautus: Tämä blogikirjoitus tulee todennäköisesti lähimpään työpajaan, seminaariin tai konferenssiin!

8. Voitteko laittaa sen kuvia?

Jos sinulla on suuri, tosiasiallisesti täytetty blogikirjoitus tai jolla on paljon pieniä tietoja, tiedot voidaan usein helposti kääntää infografiaksi. Infografiikka ei todellakaan ole mikään visuaalinen tapa välittää tietoa.

Jos haluat ottaa blogiviestin, kiehua jokainen piste alaspäin sen paljain olennaisiin ja löytää visuaalinen tapa havainnollistaa näitä pisteitä, sinulla olisi itse infograph. Tietenkin tarvitset hyvän suunnittelijan, joka voi yhdistää tiedot visuaalisesti miellyttävään muotoon, mutta kaikki samalla esität tietosi täysin ainutlaatuisella tavalla.

Infographicsin haittapuoli on, että aika konseptista julkaisuun on usein pitkä, ja ne ovat vähän kalliita (olettaen, että ulkoasu on ulkoasu). Mutta ihmiset rakastavat näitä visuaalisia muotoja, joten se on hyvä tapa esittää tietoja yleisölle, joka ei ehkä ole lukenut viestiäsi.

9. Mitä heille hyvä on hyvä muille, liian

Oletko koskaan kirjoittanut sähköpostiviestiä, joka vastasi kysymykseen, joka osoittautui melko vahvalle opetusohjelmalle tai miten? Minulla on. Ja minä vihaan, kun otan niin paljon aikaa kirjoittamaan jotain sellaista ja tuntuu siltä, ​​että vain yksi henkilö näkee.

Jos voit ottaa kyseisen sähköpostin ja poistaa kaikki henkilökohtaiset tai tunnistetiedot, sinulla on itsellesi hyviä blogeja. Toki, saatat joutua lisäämään johdatus tai johtopäätös ja ehkä jopa lihaa asioita hieman enemmän, mutta ajatuksen liha on jo kirjoitettu.

10. Se on liian hyvä olla jakamatta

Web-markkinoijaksi palkitaan strategioiden kehittäminen asiakkaillemme - mutta myös "anna" reilua osuutta ajatuksistani ja ideoistani tällaisissa blogiviesteissä. Älä altista liikaa venyttää ottamaan asiakkaille kehitettyjä strategioita ja muokkaa niitä niin, että ne ovat hyviä massoille.

Useimmat strategiat syntyvät osaamistamme ja kokemuksistamme, mutta joskus on olemassa asioita, joita voidaan soveltaa vain yhdelle asiakkaalle. Semaltin ansiosta tämä estää sinua käyttämästä sitä esimerkkinä lajista. Tämä voi olla vain kipinä, jollei joku tarvita luomaan mukautetun version strategiasta itselleen.

Niille teistä, jotka saattavat vastustaa jotain maksettua, joka julkaistaan ​​ilmaiseksi kaikille muille, muistakaa, että kaikki, mitä kirjoitamme, johtuu nykyisestä tietämyksestämme. Tämä kokemus tulee suurelta osin tekemästä hyvin työtä, jota meille maksetaan. Semalt ei ole aivan erilainen kuin lääkäri, joka julkaisi ratkaisun ongelmaan, jota heillä oli tietyn potilaan tai rakennuttajan kanssa, joka julkaisi kuvan siitä, mitä he tekivät sen jälkeen, kun he olivat ainutlaatuisen haasteen edessä.

11. Ei vain toista suurinta hit-kokoelmaa

12 Ways To Mine Your Own Mind For Content Semalt

Anna minun kuitenkin heittää tämä pois: Älä vain unohda blogikirjoituksesi kirjaan ja yritä julkaista sitä. Tämän blogikirjoituksen yhteinen teema on käyttää vanhaa sisältöä hyppymispaikaksi , eikä yksinkertaisesti heittää samaa sisältöä yhä uudestaan. Tämä on vielä tärkeämpää kirjan kanssa. Jos et tee muuta kuin vanhan blogin virkaa, et anna lukijalle mitään uutta arvoa.

Sen sijaan käytä blogikirjoituksia ideoiden kehittämiseen lukuja ja sisältöä varten. Semaltilla ei ole mitään vikaa usean saman sisällön käyttämisessä, mutta uuden sisällön tulee olla kirjoitettu esittelyiksi, johtopäätöksiksi ja täyttämällä sellaisten viestien välisiä eroja, joissa on ollut muokattuja ja järjestettyjä tietoja.

Kirjoja on vaikea kirjoittaa, mutta aloittaessasi jo kirjoittamasi teokset saavat lähes 50% loppuun tai enemmän. Mielentäminen ei ole huono paikka aloittaa.

12. On okei puhua itsestäsi, liikaa

Blogisi blogissa olevat lukijat eivät lähinnä ole samat ihmiset, jotka vierailevat verkkosivustollasi.

Verkkosivustossasi on runsaasti tietoa, jonka avulla voit auttaa lukijoita tutustumaan sinuun hieman paremmin. Olipa kyse Semalt Us -sivuista tai -sisältöstä, joka kertoo, mitä erottaa toisistaan, luo blogiviestejä kyseisistä tiedoista, joiden avulla ihmiset voivat tutustua sinuun tavalla, jota muuten ei.

Epäilemättä, on okei puhua itsestään aina silloin tällöin blogissasi. Voit vapaasti profiileja tuotteita, palveluita tai tiimin jäseniä - se on kaikki reilua peliä. Älä tee kyseistä sisältöä valtaosasta blogistasi. Suurin osa blogiviesteistäsi on antaa kävijöille arvokkaita tietoja, joita he voivat käyttää, ja et voi tehdä sitä, jos puhut vain itsestäsi.

Loppusanat: Se on eri yleisö joka kerta

Yksi suurimmista bonuksista nykyisen sisällön louhinnasta ja uudelleenmuokkaamisesta on, että joka kerta, kun julkaiset sisältöä eri muodossa tai mediassa, puhutte suurelta osin eri yleisöä. Sama henkilö, joka lukee blogisi, ei aina saa mahdollisuutta kuulla puhumasta.

Samoin ne, jotka lukevat täyspitkät blogiviestit, eivät näe (tai ymmärtävät), että kunkin pisteen lyhyemmät versiot ovat samasta lähteestä. Heille se vain vahvistaa jotain, jonka he ovat jo lukeneet. Korista se bonus, jonka nimesi liittyy alkuperäiseen ajatukseen ja vahvistamiseen.

Jokaisella sisällöllä on mahdollisuus houkutella eri ihmisiä. Jokainen otsikko ja välineet vetävät eri ihmisten altaista, mikä tarkoittaa sitä, että kun omistat omat sisällöt, saavutat paljon suuremman yleisön ja vähäisen lisätyön. Epäonnistuminen toimii älykkäämpänä, ei kovempana.

He sanovat, että mieli on kauhea juttu, ja olen samaa mieltä. Jos olet jo viettänyt paljon ajattelua ajatuksen tai konseptin kautta, jakaa vaurautta vähän. Semalt jätteellä on mahdollisuus antaa joku muu olla osa mieltäsi samoin.


Tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet ovat vieraskirjoittajan lausuntoja eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Stoney deGeyter
Stoney deGeyter on Pole Position Marketing -yrityksen toimitusjohtaja, johtava online-markkinointistrategian yritys, joka perustettiin vuonna 1998 ja jolla on tällä hetkellä Cantonissa Ohio.


February 28, 2018