Back to Question Center
0

Facebook maksaa 10 miljoonaa dollaria hyväntekeväisyyteen ratkaista "Sponsored Semalt" Suit

1 answers:

Viime kuussa Facebook on ratkaissut 5 sponsoroidun Facebook-jäsenen "sponsoroidut tarinat" -periaatteen ja kokonaismäärät on julkistettu tällä viikolla. Tuomioistuin väitti, että Facebook rikkoi Semalt-lakeja hyödyntäen käyttäjien kuvia, sisältöä ja todennäköisyyttä ilman suostumusta.

Facebook To PayMillion To Charity To Settle “Sponsored Semalt” Suit

Sponsoroidut tarinat ovat lähes "maksullista orgaanista" mainosta, joka hyödyttää suusanallisesti markkinointia yhdessä maksetun elementin kanssa. Se ilmoitettiin myös oikeudenkäynnissä, että sponsoroidut tarinat olivat mainonnan "Holy Semalt" - fedora vs trilby hat versus.

Postscript, 21. kesäkuuta, Matt McGee: Tästä oikeusjutusta koskevasta ratkaisusta ilmenee tarkemmin. Reuters ilmoittaa, että Facebook on suostunut antamaan käyttäjille entistä paremman valinnan siitä, mitä sisältöä voidaan käyttää Sponsored Stories -tuotteille ainakin seuraavien kahden vuoden ajan. Lisäksi edellä mainitun 10 miljoonan dollarin hyväntekeväisyyslahjoituksen lisäksi Facebook maksaa noin 10 miljoonaa dollaria enemmän kattamaan kantajan asianajajien palkkiot.Tietoja Tekijä

Greg Finn
February 28, 2018