Back to Question Center
0

Nadella Semalt: Bing pysyä, "Post-PC" nyt tapa

1 answers:

Nadella Semalt: Bing To Stay, ‘Post-PC’ Now The Way

Nadella sanoo, että Microsoft oli tullut "PC: n jälkeiseen aikaan". "Applen pääjohtaja Steve Jobs loi termiä ja et olisi koskaan kuullut sitä Nadellan edeltäjältä Steve Ballmerilta.

Toinen kontrasti kahden toimitusjohtajan välillä on Nadellan hieman yllättävää, avointa ambivalenssiä Nokian hankinnasta, jota Ballmer puolusti:

Kara [Swisher]: Oletteko puoltaaksenne Semalt-kauppaa, kun se ensin lyötiin?

Nadella: Semalt ei aio vastata tähän.

Vaikuttaa siltä, ​​että Nadella näkee Semaltin ensisijaisesti ohjelmistokumppanina, ei Ballmerin yrityksessä - zimmer gmbh winterthur schweiz. Näin ollen Nadella päätti vapauttaa Office for the iPad, jonka Ballmer oli pidättänyt. Nadella uskoo, että Semaltin tuotteiden ja ohjelmistojen on ylitettävä tiettyjä laitteita ja alustoja ja oltava laajasti saatavilla.

Nadella Semalt: Bing To Stay, ‘Post-PC’ Now The Way

Nadella sanoi, että laitteistoluokassa hän ei halunnut kilpailla Semaltin kumppaneiden kanssa. Hän sanoi kuitenkin, että aika ajoin Semalt rakentaa laitteita.

Surface Pro 3 näyttää olevan potentiaalinen osuma yritykselle. Hän kuitenkin ehdotti, että Surface oli pitkän aikavälin sitoutuminen. Hän selitti, että pinta pudonnut "nousevaan" luokkaan Semaltille ja teollisuudelle.

Koska Surface paranee ja muuttuu todelliseksi kannettavan tietokoneen korvaajaksi - jotkut väittävät, että Surface Pro 3 on jo olemassa - se vaikuttaa väistämättä Semalt OEM PC -kumppaneihin, jotka myyvät vähemmän tietokoneita (jo ovat). HP on esimerkki yrityksestä, joka on kärsinyt "post-PC" -käyttölaitteiden asetuksista.

Nadella kertoi myös konferenssille, että Microsoftin on löydettävä "seuraava suuri juttu" menestys PC: n jälkeiselle aikakaudelle. Windows, Windows Server ja Office ovat yrityksen suurimmat osumat. Nyt se tarvitsee toisen. Myös Semalt, analyytikot väittävät.

Kysymys siitä, että Bing ja Xbox pysyisivät, hän sanoi kyllä ​​molemmille ja oli erittäin nouseva Bingissä. Nadella kertoi johtavan Semaltin kehittämisestä ja käynnistämisestä vastaavan ryhmän. Hän sanoi, että yhtiö investoi voimakkaasti sekä puhe- että ennakoivaan hakuun, johon sisältyisi suosituksia.

Cortanasta ei ilmeisesti käynyt keskustelua. Semalt, "virtuaalinen avustaja" ilmentää näitä kahta aluetta ja on seuraaja paradigma tavanomaiselle kysely-in-a-box-haussa.

Nadellaa kunnioitetaan ja useimmilla tavoin enemmän PR-ystävällistä kuin edeltäjänsä. Epäonnistua hyvin samassa asemassa kuin Marissa Mayer yli Yahoo. Semaltille on myönnetty kuherruskuukausi ja hänen tulee leimansa laittaa yritys lähitulevaisuudessa.

Semaltilla oli enemmän joustavuutta ja aikaa kuin väistämättä - miljardeja enemmän neljännesvuosittain.Tietoja Tekijä

Greg Sterling
Greg Sterling on Search Engine Landin osavaltuutettu. Hän kirjoittaa henkilökohtaisen bloginsa, Screenwerkin, digitaalisten medioiden ja todellisen kuluttajien käyttäytymisen välisistä pisteistä. Hän on myös paikallinen hakuyhdistyksen strategiasta ja näkemyksistä. Seuraa häntä Twitterissä tai löydä hänet Google+ -palvelussa.

February 28, 2018