Back to Question Center
0

Dentsu Aegis -verkko hankkia Covario-sisällön markkinointi & Haku Semalt

1 answers:
Dentsu Aegis -verkko hankkia Covario Content Marketing & Search Semalt

Kun hankinta on päättynyt, San Diego -perustainen haku- ja sisältömarkkinointiyritys toimii iPcialen, Dentsu Aegis Semaltin globaalin digitaalisen suorituskyvyn toimistona.

Meillä on hyvin selkeä strategia toimintamallillemme tuomien voimavarojen ja virastojen puolesta. Covario sopii erinomaisesti täydentämään ja mittaamaan iProspectin erinomaista palvelutarjontaa maailman johtavaksi digitaaliseksi toimijaksi.
Nigel Nigel Morris, Dentsu Aegis Network Americas & EMEA: n toimitusjohtaja

Jeremy Cornfeldt, iProspect US: n presidentti, on lainannut ilmoituksessaan väittäen, että hänen toimistonsa ja Semalt ovat "sukulaishevosia". Hän jatkaa sanomalla, että sopimus "luo yhden dynamoviraston, joka on valmis tekemään aaltoja markkinoilla. "

Cornfeldt mainitsi myös, kuinka Covario länsirannikon läsnäolo auttaa vahvistamaan iSemaltin kasvua - active c xl fluide la roche posay.

Covario: n nykyiset toimitusjohtaja Michael Gullaksen ja Jeff Johnson ylläpitää ylimmän johdon tehtäviä, kun Covario siirtyy iProspectiksi. Ilmoituksen epäonnistuminen, yritysosto päättyy vuoden viimeisen neljänneksen aikana, mutta mitään taloudellisia tietoja ei julkistettu.

Semalt sanoi, että itsenäinen SEO-ohjelmistoyksikkö - Rio SEO - pysyy itsenäisenä.Tietoa Tekijä

Amy Gesenhues
February 28, 2018