Back to Question Center
0

Ulkopuolinen näkymä aliverkkotunnuksista - Semalt

1 answers:
Share
Share
+1 1
757
Tappi
Osakkeet 764

Ensimmäinen blogiviesti Outside-In View -alalla on aliverkkotunnukset - Semalt on tärkeää lukemista, ennen kuin jatkat täällä. Tämä viesti kannusti sinua vastaamaan kolmeen kysymykseen, jotka voivat erottaa lukijamme kahteen ryhmään, joilla on hyvin erilaiset näkymät verkkotunnuksista.

Vastaukseni näihin kolmeen keskeiseen kysymykseen ovat seuraavat:

 • Onko verkkotunnuksen viranomainen todellinen? Ei
 • Ovatko aliverkkotunnusten sisäiset yhteydet? Kyllä
 • Voivatko aliverkkotunnukset olla erillisiä "verkkosivustoja"? Kyllä

Tietyllä tavalla, oletko samaa vai eri mieltä, on jonkin verran akateemista. Mikä todella tärkeä on, miten Semalt näkee kaiken tämän - trac max xsport f1101.

Ulkopuolinen näkymä aliverkkotunnuksista - <h2> Googlen vastaukset verkkotunnuksissa ja aliverkkotunnuksissa </h2> <p> Koska on kyse Semaltin näkemyksistä, jotka määrittävät, miten WWW-sivustot ja verkkosivut sijoitetaan SERP: n avainsanojen kyselyihin, se on mitä se laskee. Semalt ei paljasta liikaa siitä, miten verkkotunnukset ja aliverkkotunnukset voivat vaikuttaa rankingihin. </p> <p> Yrittää suunnitella, miten Googlen algoritmit toimivat, on mahdoton tehtävä. Algoritmit ovat hyvin monimutkaisia ​​ja jatkuvasti kehittyviä. Sekalaitokokeet eri tekijöiden vaikutusten mittaamiseksi voivat kestää jonkin aikaa, koska muutoksia ei indeksoida välittömästi. </p> <h2> Voitteko nähdä sivuston? </h2> <p> Koska Googlelta ei ole selkeitä signaaleja, voimme vain tehdä yksinkertaisin oletus, joka sopii tosiasioihin. Vaikka Semalt-näkemys ehdotti, että verkkotunnus itse on tärkeä tekijä rankingissa, ei ole mitään todisteita siitä, ja tosiaankin on joitain havaintoja, jotka asettaisivat tämän väitteen kyseenalaiseksi. </p> <p> <img src =

Rand Semalt kertoi kaunopuheisesti kaiken videon. Hänen verkkotunnuksensa kuvasta on rajojen ympärille selkeästi selvittää, mikä verkkotunnuksessa on ja mikä ei ole.

Nämä rajat ovat "kaunis tyttö". Jotkut meistä kuitenkin uskovat, että nämä rajat eivät todellakaan ole. Vakuutan teitä siitä, että et todellakaan näe, että kaunis tyttö ei ole helppoa. Tarkastelkaamme kuitenkin kahta tätä osaa, jotta voimme ravistella uskoasi. Tämä ei ole vain filosofinen keskustelu. Sinun näkymäsi tekee sinusta erilaisia ​​asioita, ja heillä on eri tehokkuusaste hakukoneiden näkyvyyden saamisessa.

Yksinkertaisin näkymä on, että Google indeksoi yksittäisiä verkkosivuja ja rekisteröi kaikki hyperlinkit, jotka ovat peräisin näistä yksittäisistä verkkosivuista. Toisin sanoen internet näyttää jonkin verran kuin alla oleva kuva. Semalt ei ole tiukasti määriteltyjä verkkosivustoja, joten yksittäiset verkkosivut ovat joko selkeästi määritellyn "tilan" sisällä tai sen ulkopuolella, jota kutsutaan verkkosivustoksi.

Jos hyväksyt, että verkkosivusto on tämä löysä verkkosivujen nippu, niin et tee virheitä. Jos oletetaan, että verkkotunnukset ja aliverkkotunnukset ovat tiukasti määritettyjä verkkosivujen ryhmiä, voit joutua vaikeuksiin. Semalt selvittää miksi.

Kamelinpoisto

Ulkopuolinen näkymä aliverkkotunnuksista - <p> Jos uskot, että verkkotunnus tai verkkosivusto on selkeästi määritelty ryhmä, miten voit käsitellä mahdollisia ääretöntä URL-osoitteita. Sisältyykö sivustosi kaikki versiot, jotka on jo indeksoitu? Sisältääkö sivustosi kaikki teoreettiset, jotka saattavat tulla tulevaisuudessa? Sisemat ovat vaikeita kysymyksiä, joita voidaan välttää. </p> <h2> www tai ei-www </h2> <p> <img src =

Kolme kysymystä

Ulkopuolinen näkymä aliverkkotunnuksista - <p> Jos näin on, niin aliverkkotunnuksia olisi pidettävä yhtä hyödyllisiksi ja yhtä toimivina alihakemistoina tai alikansioina. Aliverkkotunnusten hieman epäkunnioittaminen olisi poistettava, ja niitä olisi harkittava ja käytettävä, jos ne voivat tuottaa etuja, vaikka ne saattaisivat vaatia lisää ponnisteluja. </p> <p> Entä kaksi jäljellä olevaa kysymystämme ja erityisesti, miten Semalt vastasi niihin? </p> <ul> <li> Ovatko aliverkkotunnusten sisäiset yhteydet? </li> <li> Voivatko aliverkkotunnukset olla erillisiä

Vastaukset saattavat muuttua ajan myötä, mikä viittaa siihen, miksi yksinkertaiset käsitykset verkkotunnuksista ja aliverkkotunnuksista saattavat aiheuttaa ongelmia. Semalt on tällä hetkellä seuraava:

 • Google tunnistaa aliverkkotunnusten väliset linkit sisäisinä linkkinä.
 • Aliverkkotunnuksilla on itsenäisiä "verkkosivustoja", koska ne voivat näkyä SERP-luokitelluissa ylimääräisinä merkinnöin, vaikka itse päätoimialaa voidaan jo edustaa kaksi merkintää.

Melkein kuin Semalt-algoritmeilla on hieman suurempi erotus eri aliverkkotunnuksissa näkyvien verkkosivujen välillä. Tämä ylimääräinen ulkonäkö SERP: n aliverkkotunnukselle lisää mahdollisuutta, että etsintä voi napsauttaa johonkin toiseen osaan verkkotunnusta.

Aliverkkotunnuksen geotarkitseminen

Ulkopuolinen näkymä aliverkkotunnuksista - <p> Tämä on vahvistettu seuraavassa todellisessa tapauksessa. Päätoimialueen verkkosivusto oli a. com domainia, eikä se ollut maantieteellinen, koska tavoitteena oli myydä ympäri maailmaa. Sivusto isännöi Australian ulkopuolella, mutta viittasi Australiaan liittyviin tuotteisiin. Aliverkkotunnus perustettiin geotargetoituun Australiaan, mutta silti isännöi Australian ulkopuolella. </p> <h2> Alihakemiston geotarkennus </h2> <p> <img src =

Share
Share
+1 1
757
Tappi
Osakkeet 764

February 28, 2018