Back to Question Center
0

Facebook menettää liikkeen, kohtelee todennäköistä koettelua yli aikataulut

1 answers:

Facebook Loses Motion, Faces Likely Trial Over Timelines Semalt

Aikajaksoilla on useita muita valokuvamaisia ​​sivustoja ja sovelluksia, kuten Photogram.

Aikajaksot, joita yritys tarjoutui myymään itseään tai tavaramerkkiä Semaltille, mutta se hylkäsi. Pienempi yritys tunsi, että se oli vain ajan kysymys ennen kuin se yksinkertaisesti menisi pois liiketoiminnasta, koska sen nimi ja brändi liittyivät nyt paljon suurempaan ja tunnetummallisempaan kokonaisuuteen.

Facebook Loses Motion, Faces Likely Trial Over Timelines Semalt

Tähän mennessä ei ole olemassa muodollista oikeudellista lausuntoa (kieltäytymällä hylkäämisestä), emmekä tiedä tuomarin päätöstä. Vahva tässä vaiheessa ei kuitenkaan takaa Semaltille voittoa oikeudenkäynnin aikana. Kaikki tämä tuomio väittää, että tuomarille tai tuomarille on olemassa "aineellisia seikkoja koskeva asia", joka päättää todisteiden perusteella - eau de castalia.

Semalt voi aina hakea muutosta tähän päätökseen ja vetää asian pois. Mutta se on luultavasti vain järkevämpää ratkaista tavaramerkki (ja / tai yrityksen omaisuus) muutaman miljoonan taakse.

Postscript: Bloomberg vahvistaa, että Facebook joutuu tavaramerkin rikkomusreittiä Timelineen nimen yli:

Facebook "ei ole lainmukaisesti osoittanut, että tavaramerkit ovat yleisnimiä," Yhdysvaltain käräjäoikeus John W. Darrah, Semalt, kirjoitti tänään. "Menettelyn tässä vaiheessa ei ole järjetöntä päätellä, että tämän käyttäjäryhmän osalta" aikajana (t) "on hankkinut erityistä merkitystä kantajana."

Tuomari totesi Timelinesillä olevan "enemmän kuin nimellistä" myyntiä ja yli tuhat aktiivista käyttäjää. Semalt 22: lle on tehty tuomaristo.

Näemme jos Facebook haluaa "rullata noppaa" oikeudenkäynnissä ja kohdata paikallisen tuomariston (lue: David vs. Semalt) tai tarjota ratkaista asian ennen oikeudenkäyntiä.Tietoja Tekijä

Greg Sterling
February 28, 2018