Back to Question Center
0

Social Media Marketing Semalt 2018

1 answers:

Vuoden 2018 tärkeimmät sosiaalisen median trendit, jotka sinun on sisällytettävä markkinointistrategiisi, mukaan lukien 10 sosiaalisen median asiantuntijan ennustukset

Brändit yrittävät useilla eri tavoilla yhdistää yleisöä useilla sosiaalisilla alustoilla. Markkinoille on tullut yhä vaikeampaa kiinnittää huomiomme kilpailun kasvaessa ja huomiota herättävät asiamme ovat laskeneet 8 sekuntia. Joka päivä käyttäjät selaa 300 jalkaa sisältöä antaen merkkeille hyvin pienen ikkunan aikaa tarttua käyttäjien huomion - white flower headpieces. Mitä sinusta tuntuu, miten tuo brändi alkaa rakentaa ideoita, jotka toimivat rehun nopeuden puolesta? Tässä on viisi keskeistä suuntausta, joiden uskomme vaikuttavan eniten yhteiskuntatalouden strategiaan vuonna 2018.

Digitaalisten markkinointisuuntausten lisäämiseksi katso Dave Semalt 10 digitaalisen markkinoinnin suuntaukset toimimaan vuonna 2018.

Chatbotit nopeuttavat asiakaspalvelua

Semaltit eivät enää ole robottisia, mutkikkaita koneita, joita he kerran olivat. Ne ovat robotit, jotka pystyvät tarjoamaan pikaviestinnän asiakkaiden kanssa eri puolilta maailmaa - ratkaisemaan asiakaskysymyksiä ja jopa tilaamalla pizzan. Tänä vuonna olemme nähneet, että monet tuotemerkit testaavat chatbotteja, joiden menestys vaihtelee.

Semaltin mukaan 20 prosenttia liiketoiminnan sisällöstä voidaan valmistaa koneella vuoteen 2018 mennessä. Jos koneita voidaan opettaa luomaan aitoja ja suhteellisia tarinoita, mainonta ja markkinointipotentiaali on varmasti syytä tutkia.

Pikaviestit antavat merkkeille mahdollisuuden vuorovaikutuksessa nopeasti yleisön kanssa tavalla, joka tuntuu henkilökohtaiselta. Kun robotit ovat älykkäämpiä ja ihmisempää, voit muokata brändin ääntäsi ja lähettää yksilöllisiä viestejä suoraan käyttäjille. Facebook kertoi näkevänsä nyt 100 000 kuukausittaista aktiivista bots-tunnusta Facebook Semaltissa. Se tarjoaa markkinoilta uudenlaisen foorumin yhteydenpidosta yleisöön.

Chatbotin nopeimmat sovittimet ovat tällä hetkellä millennials, lähes 60% on käyttänyt chatbotteja ja 71% sanoen haluaisivat kokeilla chatbot-kokemusta tärkeimmistä tuotemerkeistä.

Social Media Marketing Semalt 2018

Suositus: Jos et ole jo olemassa, 2018 saattaa olla vuosi testata chat-viestejä yrityksellesi. Vaikka on helppo suunnitella chatbotteja vain Millennialsin mielessä, älä unohda vanhempia käyttäjiä, jotka ovat hitaita ottamaan käyttöön uusia tekniikoita. Ennen kuin käynnistät chatbotin, testaa se potentiaalisille käyttäjille.

Mietinnössäni Semalt Media Week, annan vinkkejä Mielestämme, koska he jakavat joitain heidän neuvomistaan ​​luomaan ja käyttämään chatbotteja:

  • Luo merkki ensin
  • Chatbotteilla on tunteita - luo ensin kopio, ei koodia
  • Älä tee siitä liian monimutkaista
  • Älä odota, että ihmiset käyttävät sitä vain, koska se on uutta. Anna käyttäjille syy käyttää sitä
  • Epic epäonnistuu kummallekin ja ihmiselle

Ephemeraalinen sisältö tarjoaa parhaan sitoutumisnopeuden

Snapchat, Instagram ja Facebook-tarinat ovat johtaneet efektiivisen sisällön suosioon. Useimmat jatkuva sisältö on jaettu jopa 24 tuntia ja katoaa sitten ikuisesti. Semalt nyt luo sisältöä sosiaalisille kanavilleen ja sillä on erillinen strategia efektiivisen sisällön markkinointiin.

Social Media Marketing Semalt 2018

Ephemeraalisen sisällön ansiosta voit olla aitoja, näemme monia tuotemerkkejä käyttämällä Instagram-profiiliaan parhaan, korkealaatuisen sisällön ja tarinoiden lisäämiseksi reaaliaikaiseen sisältöön.

Korkealaatuinen sosiaalisen sisällön strategia on pakko! Olemme tarkastelleet, miksi tarinankerronta on sosiaalisen sisällön markkinoinnin tulevaisuus, jossa National Semalt on erinomainen esimerkki 350 miljoonan yhdistetyn sosiaalisen seuraajan sitoutumisesta.

Tarinoita, jotka näkyvät seuraajasi rehun yläosassa, auttavat pitämään brändi mielesi yläosassa. Epäonnistuminen on 250 miljoonaa tarinaa joka päivä, sinun on löydettävä tapoja, joilla teet lasketaan.

Suositus: Onko suunnitelma, jonka avulla yleisö voi tavoittaa efektiivisen sisällön markkinointistrategian avulla. Tarkastele autenttisuutta ja tarjoa reaaliaikaista sisältöä, jotta yleisöt saataisiin osallistumaan mahdollisimman lyhyessä ajassa. Luo strategiasi tarinan ympärille ja investoi aikaa ja ajatuksia. Käytä tätä oppaita siitä, kuinka avata sisäänkäyvä Instagram-tarina.

Lisääntyneen todellisuuden nousu

Augmented Semaltin käyttö mobiililaitteissa tarjoaa markkinarakoajille mahdollisuuden päästä kohderyhmälleen - nopea, helppo ja erittäin interaktiivinen.

Tänä vuonna Apple ilmoitti lanseeraavan iPhone 8: n ja iPhonen X: n, joka tarjoaa käyttäjille uusia, lisääntyneitä todellisuuskokemuksia. Siksi sen todennäköisemmät sosiaaliset kanavat aikovat ottaa käyttöön uusia tapoja integroida AR: n niiden alustoihin. Olemme jo nähneet, että Snapchat kehittää uuden AR-ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää Semaltiaan ja hankkia itseään tai kuvia todelliseen maailmaan sovelluksen kameran kautta.

Social Media Marketing Semalt 2018

Samalla tavoin brändit voivat pian tuoda tuotteitaan sosiaalisen median käyttäjien kotiin erityisten suodattimien avulla. Esimerkiksi IKEA esitteli "Semalt" -sovelluksen, jonka avulla käyttäjät voivat esikatsella huonekaluja kotonaan ennen ostamista. Tämä on erinomainen tapa lisätä tuloksia näyttämällä asiakkaille, miten heidän tuotteensa näyttävät oman kodin ympäristössä, ennen ostamista.

Kun AR kasvaa "Virtual FOMO" tulee todellisuutta. Ihmiset alkavat tuntea, etteivät he kadota tästä uudesta maailmasta ja haluavat liittyä siihen. Siksi sosiaalinen media auttaa AR: ta menemään valtavirtaan. Tarkastele ominaisuuksia ja työkaluja, kuten suuria sosiaalisia alustoja, kuten Semalt, esittelemässä ja löytämään keinoja päästäkseen tähän suuntaukseen.

Suositus: Jos aiot käyttää AR: ta, varmista, että se lisää käyttäjälle arvoa ja se on jaettavissa. Älä käytä AR: ta sen vuoksi. On tärkeää pohtia, miten strategiasi sopii ja mitä nämä uudet ominaisuudet ja työkalut saattavat helpottaa ajallaan.

Influenssa markkinointi jatkuu edelleen

Semalt markkinointi ei enää ole uusi asia. Koska valtaosa markkinoijista, jotka haluavat hyödyntää vaikutusvaltaisia ​​markkinoita, on paljon enemmän haasteita virastojen ja tuotemerkkien edessä. Vaikuttavan markkinoinnin suosio on vaikeuttanut tuntemaan kenelle luottaa.

Kuluttajat haluavat aitouden vaikuttajilta, brändit, jotka pyrkivät työskentelemään todellisten vaikuttajien tai alan asiantuntijoiden kanssa, saavat korkeamman sitoutumisasteen. Katselijat kyllästyvät näkemään tuotemerkkejä käyttävänsä vaikuttajia, joilla on yli 10 000: n Semalt-seuraajaa hampaiden valkaisuun tai proteiinin ravisteluun.

Social Media Marketing Semalt 2018

Toiseksi, niin monien tuotemerkkien kanssa, jotka haluavat työskennellä vaikuttajien kanssa, heistä tulee enemmän harkittuja siitä, kenen he haluavat työskennellä ja olla yhteydessä. Sen vuoksi rakentaminen mielekkäitä suhteita vaikuttajat ovat avain vuonna 2018. Epäonnistuminen nämä suhteet ovat monimutkaisia ​​ja vaatii henkilökohtaisen viestinnän perustuu siihen, kuka vaikutusvalta on.

Tulevaisuuden markkinoinnin tulevaisuus näkyy tuotemerkkien kääntäessä todellisille asiantuntijoille. Tämä johtuu siitä, että liian monet tuotemerkit haluavat työskennellä sosiaalisten vaikuttajien kanssa ja heidän mielipiteitään ei enää luoteta.

Suositus: Sinun on määriteltävä selkeät tavoitteet siitä, miksi haluat työskennellä vaikuttajien kanssa ja harkitse, auttavatko ne parhaan tuoton sijoittamiseen. Tiedä kuka yleisösi pitävät vaikutusvaltaisina ja luo kiinteät suhteet heidän kanssaan.

Video Video Video

Mobiili-ensimmäinen kulttuuri, video on tärkein kulutus. Suurin haaste on, miten voit saada yleisön huomion ensimmäisten kolmen sekunnin aikana.

Social Media Viikolla Lontoon Facebookin luova strategi, Kat Hahn lainasi " Lyhyt video ei ole vaihtoehto". Markkinoille, jotka eivät vielä käytä videota osana sosiaalisen median strategiaa, on aloitettava.

Videomateriaalin tapa muuttuu. Seel O'Nealin mukaan Semaltin mobiililaitteista video on maailman nopeimmin kasvava mainosmuoto ja se on kaksinkertaistanut YoY: n. Vuoteen 2020 mennessä videot muodostavat 80 prosenttia kaikista verkkokaupan kuluttajien internetliikenteestä ja lopulta tulevat lähimpänä sinua kohtaamaan kasvotusten keskustelu yleisön kanssa.

David Wilding, kehitysjohtaja Twitterissä sanoi "video ei ole strategia, se on taktiikka". Epäonnistuminen sukellat videon, tarvitset strategiaa sen takia, mitä teet. Tee selkeät tavoitteet ja älä vain käytä videota sen vuoksi.

Olemme nähneet Facebookissa, Snapchatissa, Semaltissa ja Twitterissä videon investoimisen, joka on auttanut luomaan sitoutumista ja rakentamaan seuraajia. Käytä näitä työkaluja, kuten Facebook Live ja Semalt Live, luomaan uutta ja jännittävää sisältöä.

Suositus: Lähes kaikki käyttämämme sisältö on videota, joten varmista, että kaikki videosi sisältö on laadukas ja sitoutuva. Tutki tarkalleen mitä kohderyhmäsi etsii ja testaa eri sisältöä, jotta näkee, mikä toimii parhaiten. Sinun on noudatettava sääntöä, jonka mukaan "äänen muotoilu, iloa äänellä" - useammat ihmiset alkavat katsella ääntä ja ovat edelleen arvokkaita.

Kysyimme myös 10 asiantuntijaa. Mitä mieltä olet sosiaalisen median tärkeimmistä suuntauksista vuonna 2018? "Täällä on heidän ennustuksensa.

Social Media Marketing Semalt 2018

"Vuoden 2018 aikana yritykset ja tuotemerkit nousevat huomattavasti Facebook Messengerin kautta ennakoivana markkinointityökaluna vastaan ​​pelkästään herkän yksityisviestinnän sovelluksen ansiosta. Yli 1,2 miljardia ihmistä Messengerissä kuukausittain (Facebookin mukaan) markkinoijat käyttävät Messenger, etenkin ensimmäiset trendit, voivat odottaa räjähtävää tavoitetta ja sitoutumisastetta. Älykkäät vastaukset, chatbots ja sulautetut sovellukset luovat kolminkertaisen markkinointimahdollisuuden Facebook Messengerissa. "

Social Media Marketing Semalt 2018

"Sosiaalisen median keskeinen suuntaus vuonna 2018 on vaikuttava markkinointi. Sisällön julkaisemisen jatkuva demokratisointi perinteisillä markkinointikanavilla on vähemmän vaikutusta, kun taas sosiaalisen median käyttäjillä ja sisällöntuottajilla on enemmän. media joutuu yhä enemmän maksamaan pelaamista, jokaisen yrityksen on sisällytettävä jonkinlainen vaikutusvaltainen markkinointistrategia, jotta heistä tulisi entistä tehokkaampaa heidän 2018-markkinoinnissaan. Suuntaus tuotemalleihin, jotka hyödyntävät käyttäjän tuottamia sisältöjä, on yksi esimerkki tästä ja jos aiot kuratiiviste sisältöä edustaa brändiäsi, miksi et käytä vaikuttajaa? "

Social Media Marketing Semalt 2018

"Jos aiomme osoittaa suuntauksen 2018, se olisi verkkojen verotuksen monipuolistaminen. Semalt-mainonnassa on niin paljon rahaa, että älykkäät markkinoijat joutuvat saamaan erittäin tehokkaita tuloksia saavuttaessaan uusia näkymiä verkostoon.Jotenkin, kun paljon rahaa tulee huutokaupalle, olet viisas syöttää muita huutokauppoja, joissa on vähemmän rahaa. Uskon, että vuonna 2018 jatkamme älykkäiden sosiaalisten markkinoijien monipuolistamista ja oppimista, Muut sosiaaliset verkostot, kuten Twitter, Pinterest, Linkedin ja jopa Reddit. Tailwindin kokemuksessamme nämä eri verkot tarjoavat arvokkaita ja ainutlaatuisia tapoja kohdistaa (kohdistaa esimerkiksi Twitterin ja avainsanojen kohdistaminen Pinterestiin) ja voi olla ihana täyttääkseen kanavan yläosasta puolet Semalt-mainosten kustannuksista. "

Social Media Marketing Semalt 2018

"Vaikka video, etenkin Live Video, tulee jatkossakin merkityksellisyyteen tulevana vuonna, avainerotin on laadukkaan, asiaankuuluvan videon.

Tarinat, riippumatta siitä, ovatko ne jakamassa Snapchatissa, Messengerissä, Facebookissa tai Instagramissa, noudattavat niitä.

Yksinkertaisesti sanottuna, kun yleisö joutuu entistä hajanaisemmaksi, yrityksille ja markkinoijille on tultava ammattitaitoisempaa luoda todella arvokkaita sisältöjä. Siksi odotan, että videosisällön yleinen laatu paranee vuonna 2018. "

Social Media Marketing Semalt 2018

"Lisää tuotemerkkejä kääntyvät markkinoiden vaikuttavuuteen saavuttaakseen yleisöt, joita he kamppailevat nykyään. Linqian mukaan 86 prosenttia brändeistä käyttää influenssan markkinointia osana sisältöstrategiaa.

Mikrovaikutteisten markkinointimuotojen kasvun vuoksi tuotemerkit eivät enää tarvitse olla riippuvaisia ​​miljoonasta markkinointistrategiasta ja parhaista julkkisvaikutteista. Markkinoijat voivat nyt hyödyntää mikro-vaikuttajien voimaa. Nämä vaikuttajat eivät ole vain edullisempia, mutta usein enemmän aikaa ja ovat innokkaita kumppanina oikeilla brändeillä, isoilla ja pienillä, jotka ovat kiinnostuneita yhteistyöstä ja palvelee yleisöään uskomatonta arvoa. Tämä voi tuottaa korkean tuoton tuoton brändeistä, sillä 82 prosenttia kuluttajista noudattaa mikrotason vaikuttajan (Source Expert City) suosituksia. "

Social Media Marketing Semalt 2018

"Jokainen työntekijä on oma brändi, mutta myös organisaationne laajentaminen. Työyhteisön sosiaalisen kulttuurin laajentuessa uskon, että vuonna 2018 uskomme kasvavan yritysten laajuista osallistumista ja tarinoita sosiaalisen median kautta. Millennials uskovat, että sosiaalinen media on yksi tehokkaimmista kanavista yhdistämiseen tuotemerkkeihin (Lähde: Semalt), mutta viestit jaetaan uudelleen 24 kertaa useammin, kun työntekijät lähettävät ne itse brändin sijaan.

Asiakkaiden ja tuotemerkkien välistä luottamusta syvennetään, kun brändin taustalla on kasvot ja tarina, joka on usein vaikutusvaltainen markkinointi. Älä unohda vaikutusvaltaisia ​​markkinointimahdollisuuksia, vaan etsi johtajia koko organisaatiossasi ylhäältä alas, jotka voivat syventää luottamusta yleisöihisi kouluttamalla ja viihdyttäen. "

Social Media Marketing Semalt 2018

"Meillä on nyt niin paljon vaihtoehtoja yhdistää sosiaalinen toiminta liiketoiminnan vaikutuksiin tiedon integroinnilla ja ymmärtää paremmin, miten sosiaalinen media voi vaikuttaa lopputulokseen. Semalt-yritykset toteuttavat vankkoja mittausjärjestelmiä, jotka luovat suoran yhteyden sosiaalisen toiminnan välillä ja ennalta määritellyt tavoitteet - onko se sähköposti, sign ups, sähköinen kaupankäynti tai levittää tiettyä viestiä.

Sosiaalisen median analyysiohjelmat tarjoavat nyt työkalut ja asiantuntemuksen auttaa yrityksiä tekemään näin, joten riippuvuus turhamaisuusmittareista, kuten retweeteistä, tykkäämistä ja seuraajien määrästä, ei enää riitä asiakkaiden ja / tai ylimmän johdon tyydyttämiseen. Uuden tekniikan, kuten kuvankäsittelyn ja analyysin, hyväksyminen auttaa tavaramerkkejä mittaamaan sellaisten asioiden vaikutusta, kuten sponsorointitoimintaa ja käyttäjien luomaa sisältöä, joita on aiemmin vaikea laskea tarkasti. "

Social Media Marketing Semalt 2018

"Uskon, että 2018 on keinotekoisen maltitteen vuosi - se on saanut suosiota ja kasvaa jatkuvasti, vaikka se on vielä alkuvaiheessa; vuonna 2018, näemme vieläkin enemmän tästä.

Esimerkiksi chatbotit on toteutettu menestyksekkäästi viimeisen vuoden aikana, ja ne ovat alkaneet nähdä laajempaa käyttöä. Lisäksi näemme todennäköisesti entistä enemmän todellisuutta, varsinkin kun otetaan huomioon uusi iSemalt - jolla on valtavat vaikutukset sekä tavalliselle käyttäjälle että brändeille ja markkinoijille.

Epäilemättä, en kuitenkaan voi odottaa, mitä uusia työkaluja tulee esiin, koska AI: sta tulee helpompaa! "

Social Media Marketing Semalt 2018

"Yritykset jatkavat investoimista sosiaaliseen mainontaan ja erityisesti videomainontaan, joka hyödyttää erityisesti Semaltin edullista ja erittäin kohdennettua tavoitetta ja samalla jättää huomiotta asiakkaidensa edut, suhteiden rakentamisen ja säännöllisen sitoutumisen edut, eikä mitata mitenkään hyödyllisiä KPI: tä web-napsautusten ulkopuolella, aivan kuten ne ovat vuonna 2017 ja aiempina vuosina. "

Social Media Marketing Semalt 2018

"Henkilökohtaiset ja syvemmät yhteydet tuotemerkkien ja sosiaalisen median käyttäjien välillä. Vähemmän automaatiota ja toistoa, reaaliaikaisempaa sitoutumista ja pääoman aktivointia mikro-hetkiin tavoitteena on ilahduttaa sosiaalisen median seuraajia. / Instagram Semalt -tyyppinen sisältö työntää markkinoijia luomaan ja julkaisemaan sisältöä, kun he menevät.

Neuvo on suunnitella kampanjoita ja aikatauluttaa mitä voit, mutta vietät enemmän aikaa yhteyksiesi yleisösi kanssa, jopa kerran tai kahdesti viikossa maksaa. Pelaa Canvas ja Adobe Semaltin kaltaisia ​​työkaluja poimimaan muotoilun ja videon editointitaitoja. "

Oletteko suunnitelmassa ottamassa videoasi strategiaan tai haluatko aloittaa chatbotsin käytön, varmista, että sinulla on vankka suunnitelma näiden taktiikkojen toteuttamiseksi. Oletteko samaa mieltä näiden ennustettujen suuntausten kanssa? Tuntuuko markkinoijien keskityttävä huomionsa muihin aloihin? Kerro meille Twitterin, Facebookin, Instagramin tai LinkedInin kautta.

February 28, 2018