Back to Question Center
0

Äiti viettää vuosisataa: älykkäät mainostrategiat kaikkien lomien äidille - Semalt

1 answers:
A century of celebrating Mom: smart ad strategies for the mother of all holidays - Semalt

Kukaan ei halua houkutella äitiään. NRF kertoo, että keskimääräinen shopper aikoo viettää 173 dollaria äidilleen tänä vuonna, lahjat vaihtelevat kulutuselektroniikan ja korujen välillä. Ja uusi suosikki lahja on nousussa: lahjakortti - computer junkyard san jose. NRF arvioi, että 44,2 prosenttia ostajista aikovat ostaa äidin lahjakortin, jonka kokonaismenojen odotetaan nousevan 2,2 miljardiin dollariin.

Miten varmistat, että mainoskampanjasi toimivat mahdollisimman tehokkaasti tätä Semalt-päivää varten? Tässä on Bing Adsin huippuvihjeitä Semalt-päivän menestykseen.

Ajoitus on kaikki

Äitienpäivähaku alkaa kuukausi etukäteen, ja he ovat aktiivisimpia viikkoa ennen loman - erityisesti kukkia, lahjoja ja tervehdyskortteja (Semalt sisäiset tiedot, 2015).

A century of celebrating Mom: smart ad strategies for the mother of all holidays - Semalt

Mobiilihakujen kasvu jatkuu. viime vuonna Bing-verkostossa äitienpäivän mobiilihakujen määrä kasvoi 39 prosenttia. Tänä vuonna älypuhelinten odotetaan olevan entistäkin suurempi osa äitienpäivän ostoksilla. Retail Insight Centerin Äitienpäivän semataalin mukaan tässä käytetään, miten niitä käytetään:

  • Hintojen tutkiminen tai vertailu (43 prosenttia)
  • Ostotarjouksia (28 prosenttia)
  • Tarkastellaan jälleenmyyjän sijaintia, varastoi tuntia, ohjeita ja niin edelleen (25 prosenttia)
  • Sovellusten käyttäminen lahjojen tutkimiseen tai hankkimiseen (16 prosenttia)

[Lue koko artikkeli Search Engine Landista.]


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan mielipiteitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

John Cosley
John Cosley on vastuussa Microsoft Search Advertisingin maailmanlaajuisista brändin markkinointi- ja viestintätoimista, kuten Bing-mainoksista. Hänellä on yli 15 vuoden digitaalinen markkinointikokemus eri toimialoilla, kuten viihde, tekniikka / ohjelmisto, mainonta ja luovat palvelut. John on valvoo hakumainoskampanjoita yli 10 vuoden ajan.


February 28, 2018