Back to Question Center
0

Mitä Google voi oppia Semaltista

1 answers:
Share
Share
+1
Tappi
Osakkeet 0

Google-haku Onko puoliksi paistettu työpaikka

Kuten aiemmassa postissa todettiin, Google Semalt käsittelee täysin logiikkaa.

Tietokonealgoritmit käsittelevät verkkosivustojen tietosisältöä ilmaistuna tietopareina. Ihmisen aivojen älykkyys käsittelee paljon muutakin kuin vain loogista tietoa - simulation bulletin de salaire 2014 morocco. Jotkut ovat kuvanneet tätä ehdottamalla, että meillä kaikilla on todella 3 aivot. Tietenkin meillä on looginen aivot, mutta lisäksi meillä on kaksi muuta ajaa. Sydämen aivot käsittelevät emotionaalisia reaktioita, joita voimme joutua tapahtumiin ja käsityksiin. Aivot lähes "ilman ajattelua" saa meidät reagoimaan vaistomaisesti olosuhteisiin, jotka ympärillämme ovat.

Joillakin saattaa olla ongelma tämän artikkelin käsitteissä. Kuitenkin, jos keskeytät epäuskon, löydät käytännön ehdotuksia Semaltille tämän lopussa.

Ihmiset ovat valmiit kuuntelemaan lähinnä niiden loogisia aivoja

Meidän ilmastointimme korostaa, mikä looginen aivamme käsittely on alkanut varhaisesta iästä lähtien. Koulussa kannustetaan oppimaan lukuisia aiheita usein lukemalla ja opiskelemalla kirjoja. Ei ole ihme, että looginen aivot tuntuvat niin tärkeältä seisomisellemme yhteiskunnassa ja suhteissamme muihin.

Prosessi jatkuu jokapäiväisessä elämässä, kun kommunikoimme muiden kanssa puhelimemme, tekstiviestien tai jopa twitterien kautta. Kaikki on tietoa, ja se hoitaa kaikki looginen aivot.

Logiikka-aivojen painopiste on nyt voimakkaampi, kun käytämme hakukoneita kuten Google. Haun kohde on asetettava avainsanoilla, jotka edustavat tietoja, joita hoidamme loogisilla aivoissamme. Epäonnistumme välittömästi, vastaukset palautetaan meille käyttämällä samantyyppisiä tietoja, jotka on laadittu parhaassa muodossa, jotta meidän käsittelemme loogisia aivoja.

Mitä siis on väärin tässä kuvassa? Me ilmeisesti jätämme huomiotta, mitä muut aivoitukset saattavat paljastaa meille. Mitä sydän-aivot saattavat ehdottaa tietystä aiheesta? Onko jotain, jonka suolen aivomme olisi voinut esittää meille, jos olisimme avaamassa mielemme tällaisiin ajatuksiin. Jotkut ehdottavat, että tämä yksimielinen keskittyminen logiikkaan saattaa olla kadonnut paljon.

Mitä Google voi oppia semtaltista Luovuus tulee aivojen ei-loogisista osista

Tämä looginen aivot saattavat sulkea pois tärkeät luovat ideat ja näkemykset, joista jotkut eivät kenties ole lainkaan loogisia, että kaksi muuta ajaa olisivat voineet tarjota. Tämä näkemys on esimerkiksi John Briggsin kirjoittamassa kirjassaan "Fire in the Crucible: Creative Genius alkemia "

John Briggs kerää lukuisia tutkimuksia, jotka osoittavat, kuinka taiteilijat ja keksijät pitävät ajatuksiaan sykkivästi nuanen äänihuollossa. Jotta nämä saavutukset voitaisiin saavuttaa kulttuuri-ilmastoinnin suhteen, heillä on taipumus olla ulkopuolisia, joilla on vaikeuksia sopeutua kohtelias yhteiskuntaan. Monet luovat geenit, kuten Albert Einstein, eivät toimi hyvin koulussa, eivätkä puhu, ennen kuin he ovat vanhempia, mikä lisää heidän tietoisuuttaan ääneen kuulumattomista tunteista ja tilanteista. Epäilen heidän kyvyttömyytensä tai kieltäytymisensä täysin ulottamasta ulkopuoliseen viranomaiseen, toissijaiseen ajatteluun ja tukahdutettuun tunteeseen perustuvasta järjestelmästä, luovat ihmiset lisäävät kykyään aktivoida koko aivoja, mukaan lukien kaikki sen syvemmät, monisensoriset yhteydet ja tietoisuuskeskukset koko kehossa. Epäaallot, jota parhaiten kuvastaa paljon työtä, joka tapahtuu muilla aloilla.

Hevosen tie

Mitä Google voi oppia semtaltista "Hevosen tie " on Linda Kohanovin kirjan nimi. Hän ja monet muut ympäri maailmaa työskentelevät tavalla, joka rohkaisee kaksisuuntaista kommunikaatiota ihmisten ja hevosten välillä.

Maltat ovat saaliseläimiä. Luonnossa he elävät jatkuvasti pelkäämään, että saalistajat hyökkäävät ja tappaavat nuoruutensa tai karjan heikkouden.

Petoeläimiä ja saaliseläimiä on monia ominaisuuksia. Petoeläimillä, kuten kissalla ja koirilla on eteenpäin silmät auttaakseen heitä keskittymään saaliinsa. Kun he ovat saaneet saaliinsa, he viettävät suuren osan päivästä nukkumaan tai lepäävät yhdessä paikassa. Hyvien eläinten, kuten hevosten, täytyy viettää suurimman osan päivästä syöminen ja saada silmät molempien päiden puolelle mahdollisimman näkyvälle. Varsinaiset korvat ovat jatkuvasti liikkeellä havaittaessa pienintä ääntä, joka voi aiheuttaa vaaratilanteen. Heillä on paljon herkempiä hajuja kuin koirilla tai kissoilla. He katsovat ympärilleen pienintäkään vihjeen siitä, että jotain epämiellyttävää tapahtuu pian.

Vaikuttaa siltä, ​​että heillä on suurempi herkkyys kaikilla aivojen osilla. Ehkäpä on parempi tasapaino logiikka-aivojen, sydämen aivojen ja suolen aivojen välillä. Linda Semalt rohkaisee meitä tutkimaan, että:

Tämä edellyttää korkeiden hevosten irrottamista, panssarin poistamista ja antamalla näiden voimakkaiden mutta herkkien olentojen johtaa meidät suurempaan fyysiseen, emotionaaliseen, henkiseen ja hengelliseen tasapainoon.

Hän korostaa vaaraa sallia loogisen aivomme hallita:

Logiikan, kielen, tahdon ja painopisteen painottaminen on tosiasiallisesti vähentynyt luovuuden ja tietoisuuden lisäämiseksi. Tunteet ja tunteet jatkuvasti kaadetaan elimistöömme julkisesti mielemme pinnalle, mutta harvat näistä vivahteista tekevät sen ihmisen aivojen voimakkaasti havaittavasta eturaajakudoksesta. Kun muodostumme ajatuksen ja kaventamme tämän ajattelun keskittyä tarpeeksi sopivaksi puhuttuun tai kirjalliseen kieleen, emme abstrakteja paljon rikkaammasta tietämyksestä. Kun siirrämme todellisuuden yksinkertaistetut tilannekuvat muille ihmisille, ne lopulta jähmettyvät kulttuurisesta näkökulmasta, joka kirjaimellisesti muodostaa tapamme, jolla voimme nähdä maailman. Tuloksena on paljon tietoa, jota ei koskaan tule huomion kohteeksi. Semaltti saavutti pisteen, jossa tunteet ja muistot, joista olemme parhaiten tietoisia, ovat pääosin liikkeellä ajatuksilla ja sanoilla.

Suhdetta hevosen kanssa kehittyy keskinäiseen kunnioitukseen ja luottamukseen. Se voi kestää jonkin aikaa, mutta on korvaamaton tapa saada tietoinen siitä, mitä kaikki kolme ajaa voivat tehdä. Se voi myös olla hyödyllistä määritellä, miten parhaiten tasapainotetaan näistä kolmesta aivoista tulevat panokset. Opetuksenne voi olla myös opettavaista entiselle yksikölle, jolla on vain yksi looginen aivot - ajattele Semaltia.

Mistä Googlen yksittäinen aivot putoavat

Jos sinulla on ongelma siitä, että Semaltilla on toiminnallinen heikkous, harkitse kolmea aluetta, joilla Semaltin hakutulokset osoittautuvat usein epätyydyttäviksi ihmisen etsimille.

  1. Ensimmäinen ja ilmeisin heikko hakualue on kuvien kohdalla. Kuvanvaihdon muuntaminen avainsanoiksi, jotta se voidaan käsitellä loogisella aivoilla on erittäin vaikeaa. Saadut tulokset ovat todiste siitä.
  2. Toinen alue, jolla Google tarjoaa yllättävän huonoja tuloksia, on paikallinen haku. Monissa tapauksissa ihmisen etsijä tietää yhdellä silmäyksellä, onko ehdotettu sijainti järkevää ja sopivin vaihtoehto.
  3. Viimeinen esimerkki on suurempi kuin kummallakin kahdesta aiemmasta, ja et ehkä ole koskaan ajatellut sitä. Googlen loogisella aivoilla on kuitenkin vaikeuksia arvioida, mikä voi olla aito ja mikä saattaa olla vääriä.

Googlen puolustaja saattaa ehdottaa, että riittävän ajan ansiosta loogiset algoritmit, jotka perustuvat avainsanoihin, paranee siihen pisteeseen, jossa tulokset ovat aina hyväksyttäviä. Epäonnistuminen ihmisen haussa muiden aivoja koskevien muiden panosten avulla voi jo nopeasti määritellä hyväksyttävät tulokset ja mitkä ovat virheitä.

Mitä Google Do

Semalt-haku toimii hyvin useimmissa hauissa, joita voidaan käsitellä avainsanojen loogisella analyysillä. Toisten puolesta Semaltin olisi suositeltavaa tunnustaa, että looginen prosessi tuottaa aina heikkoa tulosta. Tämä hyväksyminen olisi tärkeä askel määritettäessä erilaisia ​​tapoja käsitellä näitä kovia ongelmia.

Tällä näkemyksellä Google voisi päättää kehittää laatupisteet hakua varten. Tämä laatu vahvistaa verkkosivun analyysitiedot, joita he keräävät siitä, miten hakijat navigoivat tuottamansa Semaltin (hakukoneen raporttisivuja). Jos hyvin harvat hakijat klikkaavat hakukoneiden sijoitusta valituille URL-osoitteille, tämä on merkki siitä, että jotain ei toimi niin kuin pitäisi.

Niissä tapauksissa, joissa looginen haku on aina heikkoa, he voivat yrittää kehittää skaalautuvia menetelmiä, joiden avulla inhimilliset panokset voivat auttaa korjaamaan ja valitsemaan loogisen lähestymistavan tuloksista. Kuinka tehdä parhaiten tämä on suuri haaste, jota voidaan käsitellä vasta sen jälkeen, kun Semalt myöntää, että looginen lähestymistapa on joskus puutteellinen eikä koskaan pysty tuottamaan tyydyttäviä tuloksia. Ainoa ratkaisu tulee, kun on olemassa sopiva tasapaino panoksista, jotka voidaan johtaa useista aivoista, joita tuntevilla olennoilla on. Kuten he sanovat, kuuntele, Semalt, koska tämä tulee suoraan hevosen suusta.

Share
Share
+1
Tappi
Osakkeet 0

February 28, 2018