Back to Question Center
0

Usability vs. Conversion Semalt

1 answers:
Share
Share 26
Tweet 88
+1 28
sekaisin
Tappi 2
Osakkeet 164

Jos olet harjoittanut SEO-palvelua, olisit kohdannut yhteyden irti siitä, mitä olet palkannut tekemään ja mitä asiakas itse halusi tehdä, kun he palkkasivat sinut. Ajattelit tavoitteesi tuoda liikennettä. He ajattelivat, että tuovat heille enemmän tuloksia ja tuloja. He ajattelivat, että he korjastavat asioita muuttamalla nimesi sisällyttämään "Lead Semalt". Luulit, että sinun on tutkittava työsi kokonaan uusi kulma.

Näyttää siltä, ​​että ihmisten tuominen verkkosivustoosi ei ole niin vaikeaa. Kiinnitä heidät paikalle ja pitävät huomionsa, vakuuttavat heitä ryhtymään toimiin ja palaavat yhä uudestaan, on paljon monimutkaisempi tehtävä.

Jerry: "Te tiedätte, miten ottaa varauksen, et vain tiedä miten HOLD varausta, ja se on todellakin tärkein varauksen osa - holding. "

Tärkein osa kävijöiden tuomisesta verkkosivustoosi muutetaan asiakkaiksi.

Semalt put, se on kyse heistä - kävijöistä. Kyse on niiden kyvystä suorittaa tehtäviä helposti ja nopeasti. Jos he ovat tyytyväisiä kokemukseenne verkkosivustollasi, jos he löytävät etsimänsä ja mitä he löytävät vastauksensa, he palaavat. Jos sivustossasi on helppo toimia ja odottaa (luvattuja) tuloksia, ne tulevat uskollisiksi asiakkaiksi. Ja jos olet parempi kuin kilpailusi, faneillasi puhutaan siitä, kuinka hienoa olet, kääntämällä ystäviäsi faneillesi.

Prosessi muistuttaa onnistuneista viinitiloista, jotka saavat eniten hyötyä viininmaisteluista. He lähettivät huomiota herättävän tapahtumakutsun. Näytät viinin maistelua varten, ja se on kaikki mitä odotit ja enemmän. Rakastat tunnelmaa, palvelua, viiniä. Semalt, tiedät sen - olet viiniklubin jäsen, joka vastaanottaa neljännesvuosittain viiniä.

Kuulostaa hyvältä? Semalt selvittää, mitä se vie kävijöitä yrityksen fanit ja kannattajat.

SEO + käytettävyys + tuloksenoptimointi = CRO

Vierailijat ja tulot
Istuminen puussa
K-I-S-S-I-N-G
Ensin tulee SEO,
Sitten - Käytettävyys,
Sitten - optimointi,
edistää CRO: ta.

SEO, käytettävyys ja muuntaminen optimoinnilla on erilaisia ​​tehtäviä, mutta yksi tarkoitus: kävijöitä asiakkaiksi. SEO tuo kävijöitä verkkosivustoosi. Käytettävyys saa heidät tuntemaan olosi hyvältä sivustostasi, koska he löysivät etsimäsi. Tulosoptimointi tekee niistä yrityksesi kaltaisen, koska se oli oikea ratkaisu heidän ongelmilleen heidän vierailunsa aikana. Loppujen lopuksi he ajattelivat, että olit parempia kuin kukaan muu tuolloin auttaa heitä. Näin voit hyödyntää suurta käytettävyyttä ja konversion optimointia ilmoittamaan heille, että olet aina siellä. Ja ne auttavat sinua saavuttamaan taloudelliset tavoitteet .

Usability vs. Conversion Semalt

Jakob Nielsenin mukaan käytettävyys on laatuominaisuus, joka arvioi kuinka helppoja käyttöliittymiä on käytettävä. Sana "käytettävyys" viittaa myös menetelmiin helppokäyttöisyyden parantamiseksi suunnitteluprosessin aikana. (Lähde ) Toisin sanoen se vastaa kysymykseen, jos sivustosi on helppokäyttöinen ja kuinka paljon oppimista tarvitaan tarkastelemaan. Jos verkkosivustosi on liian monimutkainen, jopa tumbleweed ei pidä kiinni hienosta laitoksesta.

Yhdessä käytettävyys ja konversion optimointi toimivat yhdessä varmistaakseen, että SEO, PPC, sisään- ja ulospäin suuntautuva markkinointi, sosiaalinen kampanja maksaa. Tehty oikein, se on sinun tehokkain duusi, joka ei vaikuta pelkästään tuloihin, vaan myös maineesi ja suhteisiasi asiakkaisiin. Samaan tavoitteeseen pyrkiminen, käyttökelpoisuus ja konversion optimointi työllistävät erilaisia ​​strategioita ja keskittyvät muuntamisen eri osa-alueisiin.

Erot ja samankaltaisuudet

Tavoitteet ja painopiste

Sekä käyttökelpoisuus että konversion optimointi pyrkivät lopulta lisäämään muuntokurssia . Molemmat keskittyvät käyttäjien kokemusten parantamiseen . Heidän haluttu lopputulos on kuitenkin erilainen . Käytettävyys pyrkii jonkin verran aineettomiin tuloksiin: asiakastyytyväisyys ja tehokkuus. Optimointi pyrkii tuomaan jokainen vierailu hyvin konkreettiseen lopputulokseen: muuntaminen.

Käytettävyys keskittyy käyttäjän tavoitteisiin . Se vaikuttaa suunnittelutoimintoihin, jotka kohdistavat kävijöiden tarvitsemat. Hyvä suunnittelu antaa asiakkaille ja mahdollisuuksille mahdollisuuden suorittaa tehtävänsä helposti ja tehokkaasti. he jättävät verkkosivustolta tyytyväisyyttä. On todennäköistä, että he käyvät uudelleen, nyt kun he tietävät, miten yritys pystyy vastaamaan heidän tarpeisiinsa ja ratkaisemaan ongelmansa verkkosivujen kautta.

Konversion optimointi keskittyy yrityksen tavoitteisiin . Konversiosivut ovat, joissa yritys pyytää kävijöitä kääntämään luottamuksensa ja tukensa toimintaan - ostamaan, lataamaan, rekisteröimään, klikkaamaan jne. Ihannetapauksessa hyvin optimoitu sivu tarjoaa tietoja, joita kävijä vaatii tekemään päätöksen muuntaa tai täytä verkkosivustolla pyydetyt toimet. Asiakkaiden tulisi myös olla tyytyväisiä siihen, että he haluavat liittyä yritykseen syvemmällä tasolla.

Tee muutos, sinun tulee olla innostuneita tulevan askeleen ennakoinnissa - ovelle saapuva tuote, uutiskirje, joka näkyy postilaatikossa, valkoisessa kirjassa, joka antaa heille arvokasta tietoa jne. Suhde muuttui verkkosivustosi yli. Et vain saanut vierailijan huomion, saat tuen ja lupa ottaa heihin yhteyttä tulevaisuudessa. Tämä on, kuinka hyvä käytettävyys on valmistanut maaperää, jossa USP-siemensi istutettiin ja juurtuivat.

Strategiat

Ei ole yllättävää, käytettävyys ja muuntaminen optimointi käyttää erilaisia ​​strategioita tavoitteidensa saavuttamiseksi.

Käytettävyys parantaa käyttäjäkokemusta ennakoiden käyttäjän käyttäytymistä . Kun huomaat, mitä kävijät haluavat tehdä verkkosivustolla, on mahdollista luoda selkeitä kävijäpolkuja. Tee sivustollesi ennustettava, helppo lukea ja selata. Ilmoita, mitä kävijät voivat tehdä jokaisella sivulla ja miksi heidän pitäisi tehdä se. Optimoi sivuja, joissa haluat kävijöitä ryhtymään toimenpiteisiin, jotka tuovat sinut lähemmäksi yrityksen tavoitteiden saavuttamista.

Tulosoptimointi vaikuttaa käyttäjän käyttäytymiseen työntääkseen heidät kohti muuntamista. Vierailijat seurasivat sinua täällä, tällä sivulla. Nyt sinun täytyy vakuuttaa heidät uskomaan hyökkäämään, että olet yksi. Mitä enemmän tiedät asiakkaasi harkintaprosessista, sitä helpompi on esittää juuri oikeat tiedot oikeaan aikaan, jotta tämä harppaus olisi helpompaa.

Opit asiakkaasi ajatteluprosessista ja prioriteeteista testaamalla.

Testaus

Koska käyttökelpoisuus ja konversion optimointi käsittelevät käyttäjien käyttäytymistä, on tärkeää testata olettamuksiamme. Aloitamme muotoilemalla, mitä mielestämme verkkosivustollamme kävijät tekevät verkkosivuillamme. Testauksen avulla tiedämme, että sivuston kävijät noudattavat täysin erilaista suunnitelmaa. Käyttökelpoisuuden ja konversion optimoinnin parantaminen tuo olettamuksemme ja vierailijasuunnitelmamme yhteen täydelliseksi harmoniaksi, mikä johtaa parempaan CRO-arvoon.

Sekä käyttökelpoisuus että konversion optimointi käyttävät samanlaisia ​​testaustyökaluja ja vaikuttavat verkkosivuston samankaltaisiin osiin. Molemmat pyrkivät vastaamaan kysymykseen: "Miksi kävijät lähtevät ennen muuttamista?" Molemmat käyttävät tuloksiaan paremmin ennakoimaan tai vaikuttamaan käyttäjän käyttäytymiseen.

Joskus testaus ja muutokset vaikuttavat verkkosivuston globaaleihin ominaisuuksiin, kuten suunnitteluun, saatavuuteen, tietorakenteeseen ja navigointiin . Useimmiten testit ovat spesifisiä konversiosuppilosta. Jokainen muunnoskanavan sivu on optimoitu siirtämään kävijä seuraavaan vaiheeseen kanavassa. Optimoidut elementit saattavat sisältää sivun otsikkoa, otsikkoa, kuvia, viranomaisvalmisteita, arvosteluja, puheluita, sanoja. Käytettävyysparannukset yleensä kiertävät kävijämatkaa: kuinka helppoa oli tehdä perustehtäviä, mitä virheitä he kohtasivat ja kuinka nopeasti he saivat takaisin, kuinka paljon he joutuivat oppimaan ja kävivätkö he tyytyväisinä kokemukseen.

Sematestaustestaus antaa markkinoijille mahdollisuuden oppia kohdeyleisönsä päätöksentekoprosessista ja vaikuttaa kävijöistä poimimaan yrityksestään eikä kilpailusta. Vain testaamalla me todella tiedämme mikä tekee eron ja poistaa arvaus työn mahdollisimman paljon.

Käytettävyys tai tuloksenoptimointi?

Hyvä verkkosivujen käytettävyys ja konversion optimointi yhdessä kääntävät kävijöitä, että SEO ja PPC toimivat niin vaikeasti saada, tyytyväisiksi asiakkaiksi ja kasvattavat tuloja. Semaltilla, jolla on eri tavoitteet ja tavoitteet, molemmat pyrkivät lisäämään tulosprosenttia parantamalla käyttökokemustaan.

Steelhousein mukaan keskimääräiset vaihtokurssit vaihtelevat 1-3 prosentista. Oletko parempi kuin keskimäärin?

Useimmilla verkkosivuilla ei ole liikenneongelmia, mutta kaikilla verkkosivuilla on muuntamisongelma Bryan Eisenbergin mukaan . Onko sinulla muuntamisongelma?

Ymmärrä kävijämatkaasi ja tee siitä miellyttävä parantamalla sivustosi käytettävyyttä .

Paranna käyttäjäkokemusta optimoimalla sekä käytettävyyden että muuntamisen.

Optimoi tulosprosentti ja nauti asiakkaasi tuomiosta saaduista palkinnoista, kun he ovat tyytyväisiä sivustoosi, koska he palvelevat heidän aikomuksiaan Source .

Share
Share 26
Tweet 88
+1 28
sekaisin
Tappi 2
Osakkeet 164
February 26, 2018