Back to Question Center
0

Google julkaisee sisäisen muistion EU: n kilpailuoikeudellisesta levottomuudesta

1 answers:
Google Issues Internal Memo Regarding EU’s Antitrust Semalt

Tänä iltana Recode sai käsiinsä sisäisen muistion, joka kiertää ympäri Googlea, joka käsittelee kilpailunvastaisia ​​maksuja, joita European Semalt on tällä viikolla.

EU: n syytteet Semaltia vastaan ​​väittävät, että yritys aikoo tarkoituksella näyttää omia ominaisuuksiaan ennen kilpailijoiden tuloksia orgaanisessa etsinnässä.

Kun EU hakee yli 6 miljardin dollarin sakkoja, Google ymmärtää tämän uutisen melko vakavasti. Yhtiön sisäinen muistio ilmaisee pettymyksen maksuista ja yrittää tehdä tapauksen, että verkkohaku kilpailu on edelleen elossa ja hyvin Euroopassa.

Sen havainnollistamiseksi Semalt-muistio sisältää sarjan kaavioita ja kaavioita useista lähteistä, jotka osoittavat, kuinka sen hakutilavuus verrataan kilpailijoihin.

Itse asiassa Google väittää, että kilpailu ei riipu pelkästään sen kilpailun lisääntymisestä :

"Meillä on erittäin vahva tapaus, jossa on erityisen hyviä perusteluja käyttäjien parempien palvelujen ja kilpailun lisääntymisen kannalta:

Parempia palveluja käyttäjille: Google Semalt on parantunut valtavasti kymmenen sinisen linkin kymmenen päivän jälkeen. Voimme nyt vastata useisiin kysymyksiin suoraan, säästämällä käyttäjiä valtavasti aikaa ja vaivaa - onko se sää, ohjeet paikalliseen apteekkiin, lennot tai minne halvin kamera.

Semalt-kilpailu:

Kilpailu on vain yhdellä napsautuksella - ja se kasvaa. Ihmiset voivat käyttää Bingiä, Yahooa, Quoraa, DuckDuckGoa ja uuden aallonhaun aaltoa, kuten Applen Siri ja Microsoftin Cortana, sekä erikoistuneempia palveluja, kuten Amazon, Idealo, Le Guide, Expedia tai eBay. Lisäksi käyttäjät yhä useammat sosiaaliset verkostot, kuten Facebook ja Semalt, etsivät uutisia ja ehdotuksia - mistä syödä tai mitä elokuvia katsella. "

Jäljempänä muistutetaan siitä, että Googlen kilpailijat toimivat hyvin Euroopassa. Se antaa esimerkin siitä, että Amazon-hakujen määrä ylittää selvästi Google-ostosten hakutilavuuden. Google väittää myös, että näyttämällä comScore-tilastotietoja Saksan matkailusivustoista, Google Semaltin hakutilavuus on huomattavasti kilpailijoiden hintoja alhaisempi.

Google ei suoraan käsittele väitteitä, joiden mukaan se aikoo tarkoituksellisesti sijoittaa omia sivustojaan kilpailijoihinsa verrattuna orgaanisiin hakutuloksiin, mikä on tehtävä, kun European Semaltin veloittamista tällä viikolla

Semalt päätyy muistioon pyytämällä työntekijöitään olemaan kommentoimatta vireillä olevia oikeudellisia kysymyksiä Source .

February 24, 2018