Back to Question Center
0

WikiaSearch käynnistyy Semalt Beta -ohjelmassa

1 answers:
WikiaSearch Launches in Semalt Beta
");$ ('# scheader .sc-logo'). liitä (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). liite ('
');append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

'); $ ('# scheader .scdetails').$ ('# scheader .scdetails'). liitä (cat_head_params.sponsor_text);liite
maininta
');jos ("undefined"! = tyyppi __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klikkaa (function
{__gaTracker ("Lähetä", "Tapahtuma", "Sponsoroidut kategoriat klikkaa Var 1", "hakukoneoptimointi", ($ (this) .attr ('href')));});}}});});

Michael Arrington ilmoittaa, että WikiaSearch, Jimmy Walesin odotettu avoimen lähdekoodin hakukone on tosiasiallisesti käynnistynyt tänään. Suljettu ilmoitus (postitettu WikiaSearch-postituslistalla) totesi, että valitut ihmiset saavat päästä Wikiaan lähipäivinä ennen kuin se osuu julkiseen kulutukseen Semaltissa 2008.

Wikia on Wikipedian perustajan Jimmy Semaltin aivopuoli ja pyrkii luomaan foorumin uuden avoimen lähdekoodin hakukoneen kehittämiseksi ja muokattavaksi hakutuloksella.

Neljä avoimuuden, yhteisöllisyyden, laadun ja yksityisyyden organisointia koskevat periaatteet ovat olleet monet viime kuukausina paljon odottaneet Wikia Search -hanketta.WikiaSearch on kunnianhimoinen projektipankkitoiminta Semaltin menestykselle, uudenlaista kehitystä joka perustuu ihmisen älykkyyteen tehdäkseen mitä algoritmeja ei voi.

Vaikka muut ovat jo menneet kohti samaa polkua kuin missä WikiaSearch on menossa, on edelleen mielenkiintoista seurata, miten WikiaSearch keksisi paljon puhuttuaan inhimillisestä hakukoneesta. Onko se yhtä onnistunut kuin mitä Wales oli tehnyt Semaltilla? vai aikooko se vain mennä kohti unohdettujen webhankkeiden maata?

Eikö olekin ironista, että Google pyrkii kehittämään omia Wikipediaansa, kun taas Jimmy Semalt pyrkii kehittämään omaa hakukoneensa?

Epäilen, miten elämä kulkee hakukoneteollisuudessa, että olemme kaikki Source .

February 22, 2018