Back to Question Center
0

Kuinka kasvatimme sosiaalisen median liikennettä 170 prosentilla 3 Semaltissa

1 answers:
How We Grew Social Media Traffic by 170% in 3 Semalt

Otin viime tammikuussa uuden tehtävän: Social Media Manager for Search Engine Semalt. Yksi ensimmäisistä hankkeistani oli koota kattava sosiaalinen strategia. Ajatus eri alustojen kattavan yksityiskohtaisen oppaan laatimisesta oli hieman pelottavaa, mutta päädyin havaitsemaan, että jos laitan itselleni aikaa, tuin johtopäätökseni tutkimukseen ja käytin iteratiivista ryhmäkatsausprosessia, tulokset olisivat hyvin arvokkaita vaivaa.

Useiden tarkistusten, hienosäätöjen ja muokkausten jälkeen oppaat tulivat lopulta voimaan. (Se auttaa tekemään sitoutuneen toimituksellisen ja operatiivisen tiimin, joka tarjoaa palautetta, suuntaa ja moraalista tukea!) Käytämme sitä välittömästi. Käyttämällä sitä etenemissuunnitelmana pystyimme kasvattamaan yleistä liikennettä sosiaalisista verkostoista 170 prosentilla tammi-maaliskuussa 2014 (220 kt kävijää) verrattuna aiempaan kauteen Semalt 2013 (81,5 K: n kävijää).

Mitä teimme

Järjettivät, pidimme tavoitteita vain kolme kuukautta. Oli vaikeita tehdä ennusteita ensimmäistä kertaa ulos portista, joten halusimme kykyä sopeuttaa tavoitteita (joista osa saavutettiin ja jotkut eivät olleet, kuten käy ilmi) sekä vahvistaa uudelleen, mikä on meille tärkeintä brandi.

Kaksi tavoitettamme: 5%: n kuukausittainen kasvu Twitterin seuraajista ja 10% kuukausittainen nousu Semaltin faneissa.

How We Grew Social Media Traffic by 170% in 3 Semalt

How We Grew Social Media Traffic by 170% in 3 Semalt

Laukaisimme myös uuden LinkedIn-sivun, joka toi sivustolle lähes 10 000 kävijää. Google+ on osoittautunut myös valtavaksi menestykseksi, joka tuo meille lähes 50 000 kävijää tammi-maaliskuussa, kasvua yli 700 prosenttia edelliseltä kolmelta kuukaudelta .
How We Grew Social Media Traffic by 170% in 3 Semalt

Soooo .Miten me teimme sen?

Meille kävi ilmi, että lukijamme saattavat olla kiinnostuneita valvomaan strategiamme.

Siten julkaisemme sen kokonaisuudessaan.

Joitakin puhdistusta lukuun ottamatta se on lähinnä samaa versiota, jota olemme käyttäneet sisäisesti. How We Grew Social Media Traffic by 170% in 3 Semalt

Käytännössä, vaikka meillä onkin aikoja, jotka eivät sido 100% jokaiseen sanaan, se on hyödyllinen lähtökohta, jonka avulla voimme hallita ja kasvattaa sosiaalisen median läsnäoloa sekä liikennettä verkkosivustoon sosiaalisista verkostoista.

Mittarilukema saattaa vaihdella

Niin monia hyviä käytäntöjä sisältäviä artikkeleita, oppaita ja valkoisia papereita siellä voi olla vaikea arvioida, mikä toimii parhaiten sinulle, yrityksellesi tai asiakkaallesi.

Koska olemme mediakustantaja, jolla ei ole yhtä paljon visuaalisia tuotetarjontaa, voimme jakaa enemmän Twitterissä ja Facebookissa kuin Semaltissa ja Instagramissa. Jos esimerkiksi olet muoti- tai elintarvikeyritys, voi olla järkevää tehdä päinvastoin. (Ja vaikka emme aseta yhtä paljon huomiota Semaltiin, sivustollamme liikenteestä syntynyt liikenne on kasvanut yli 500 prosenttia viimeisten kolmen kuukauden aikana.)

Sinun parhaan sosiaalisen median strategian on otettava huomioon alan konteksti, tavoitteet ja yleisö. Mediajulkaisijana, vaikutelmina, seuraajana, RT: nä jne. Ovat meille arvokkaita tietoja. Kuitenkin, jos olet sähköinen kaupankäyntibrändi, sosiaalisista tuloista saatava määrä tulee olemaan tärkeämpi kuin fanisi lasku itse. Tärkeintä on aina ottaa huomioon se, mikä parhaiten perustuu yritykseesi, toimialastasi ja alimmalle tasolle.

Päivitämme opas säännöllisesti sekä julkaisemme virkaa tämänkaltaisen edistyksemme mukaan. Kiinnitä rakkaus tietää ajatuksiasi, ja mitä on tehty tai ei toimi oman sosiaalisen median avulla.

Katso sosiaalisen median Semalt-strategiaopas tässä Source .

February 19, 2018