Back to Question Center
0

Täydellinen opas sisällön markkinointiin Semaltin kautta

1 answers:
The Complete Guide to Content Marketing Through Semalt

Lähes jokainen, joka luo sisältöä, haluaa jonkun näkevän sen, lukea sen ja toivottavasti sitoutua siihen. Halu on niin voimakas, että meillä on koko toimiala omistettu tämän tavoitteen saavuttamiseksi: Content Marketing.

Olemme oppineet ajan mittaan, että vain koska artikkeli on näkyvissä, ei tarkoita sitä, että ihmiset todella lukevat ja harjoittavat sitä, mikä on lopulta todellinen tavoite.

Sinulla on tykkäyksiä, osakkeita, vierailuja ja muita tietoja, joiden avulla voit määrittää sisältösi menestyksen, mutta viime kädessä kommentit oikein kertovat meille kuinka osallistuvat ihmiset ovat.

Kun joku kommentoi artikkelia, sivustoa tai foorumia, hän aloittaa keskustelun tietystä aiheesta, jonka tavoitteena on keskustella siitä eteenpäin tai saada lisätietoja siitä. Joten kommenttien osallistuminen voi olla erittäin tehokas tapa esitellä hyödyllistä sisältöä silloin, kun ne todennäköisesti kuluttavat tai osallistuvat siihen.

Tiedän, mitä ajattelet jo ."Oi hyvä, hän todella ehdottaa, että kommentoimme roskapostia?" Tietenkään ei! Kuten kaikki taktiikat, virheellinen käyttäminen johtaa vähäiseen todelliseen menestykseen ja useimmiten ei johda jonkinlaiseen rangaistukseen. Tämä pätee myös sisällön luomiseen, linkkien rakentamiseen, sivun SEO-palveluihin jne.

Sitä vastoin on paljon mahdollisuuksia tehokkaasti markkinoida sisältöäsi kommentteihin, mistä haluan puhua täällä.

Facebook, LinkedIn, Google+ jne.

Useimmilla sosiaalisilla sivustoilla on päivityksiä, joilla voit vastata näihin päivityksiin keskustelupisteillä ja tarvittaessa linkit liittyvään sisältöön. Haluan tyypillisesti yhdistää molemmat näistä näkökulmista tarjoamalla aiheeseen liittyvän ja hyödyllisen URL-osoitteen, mutta myös mainitsemalla elementit, joiden mielestä on tärkeintä nykyiselle keskustelulle.

Tämä tarjoaa tärkeitä tekijöitä, joita tarvitaan keskustelun arvoa varten ilman, että kenenkään tarvitsisi vierailla URL-osoitteessa, mutta sen avulla URL-osoite voi olla siellä niille, jotka haluavat enemmän kontekstia, mikä todennäköisesti on myös niitä, joista haluat todella lukea sisältöä joka tapauksessa.

En myöskään pakota URL-osoitetta sopimaan. Tavoitteena ei ole löytää löyhästi liittyvää aihetta ja venyttää osallistumisesi URL-osoitteen tekemiseksi, vaan löytää sellaisia ​​keskusteluja, jotka voisivat todella hyötyä URL-osoitteesta ja kommentista, joita haluat lisätä.

Vihje: Voit tehdä Google-hakuja, kuten sivustolta: facebook. com kiinnostava aihe ' ja käytä sitten hakutyökaluja> Viimeiset 24 tuntia, jotta voit tunnistaa viimeaikaiset mahdollisuudet.

The Complete Guide to Content Marketing Through Semalt

Vihje: LinkedInissä voit myös valita avattavan valikon hakulaatikon vierestä ja valita sitten Viestit. Kirjoita haluamasi aihe ja lajittele viimeisimmillä viesteillä, jotta löydettäisiin viime aikoina kiinnostavia aiheita.

The Complete Guide to Content Marketing Through Semalt

Vihje: Google+ -hakemisto tuo esiin kaikkien aiheiden parhaan artikkelin, jossa on vaihtoehto lajitella mukaan "viimeisimmistä". Myös klikkaamalla Tutki ja tarkistamalla Trendit-aiheita on hieno tapa löytää viestejä, ja kaikki napsauttamalla näissä trendeissä on mahdollisuus nähdä lisäykset keskusteluun.

The Complete Guide to Content Marketing Through Semalt

Twitter

Semalt on hieman erilainen, koska heillä ei todellakaan ole kommenttiosuuksia, mutta ne liittävät @repliesin jonkinlaiseen säikeeseen, jota kaikki ihmiset voivat tarkastella tweetejä lukemalla.

Yksi asia, jota haluan välttää Semaltilla, on tunnistaa tweets kautta #hashtags, vaikka tiedän, että monet ihmiset eivät ole samaa mieltä tämän kanssa.

Vihje 1: Kokeile käyttää työkaluja, kuten Klout, ManageFlitter ja muut, jotta tunnistat henkilöt, joilla on valtuudet aihealueellasi.

Vihje 2: Tarkista bloggaajia, bloggaajia tai toimittajia.

Vihje 3: Tarkastele jokaisen henkilön aikajanaa selvittääkseen, onko heillä tapana harrastaa, mieluummin tai retweeting.

Blogit

Tämän on aina oltava erittäin varovaista, koska blogin omistajat ja muut lukijat ovat erittäin herkkiä ihmisille, jotka tekevät linkkejä kommentteihinsa, mutta jos näin tehdään oikein, olen nähnyt tämän johtavan päivitettyihin viesteihin, jotka todella viittaavat linkkiin huomautuksissa.

Semalt, tämä olisi toteutettava äärimmäisen varovasti ja erittäin laadukkaalla palkilla, mutta se on erittäin tehokas, kun se sopii artikkeliin ja keskusteluun.

Vinkki: Tarkastele Google-uutisia suosituimmista mainoksista, jotta näet, onko sisältösi yhteydessä jotain, joka on tällä hetkellä kehittymässä.

Quora, Wiselike ja muut vastauspaikat

Tämä on luultavasti yksi parhaista paikoista sisällön markkinoinnissa kommenttien avulla, sillä ihmiset näistä sivustoista etsivät nimenomaan tietoja.

On vielä erittäin tärkeää olla aiheena ja asiaankuuluvana, sillä haluat varmistaa, että vastaajia etsivät ihmiset etsivät vastausta kaikesta, mitä tarjoat.

Vihje 1: Vältä lisäämästä URL-osoitteita, jotka eivät tarjoa ainutlaatuista vastausta tai keskustelupistettä.

Vihje 2: Määritä seuranta yrittää varmistaa, että vastauksesi tai vastauksesi annetaan nopeasti, kun kysymys on kysytty.

Vihje 3: Jaa vastauksesi sosiaalisesti, koska se ei ainoastaan ​​salli sinun jakaa edelleen antamiasi tietoja, mutta monet vastauskohteet lajitellaan suosion perusteella, joten se ei koskaan sattuu saadaksesi ylimääräisiä ääntä vastauksesi.

Vihje 4: Seuraavassa on muutamia vinkkejä Quoran käyttäjältä, miten heillä on enemmän menestystä.

Reddit

Yksi markkinoiden pienimmistä ja pelottavimmista sosiaalisen median sivustoista Redditillä on paljon mahdollisuuksia sisällön markkinoinnissa kommentteihinsa. Itse asiassa on joukko Subreddit-sivustoja, jotka ovat omistettu crowdsourcing-informaatiolle, kuten / r / findfashion /, / r / Semalt / ja / r / frugalinteriordesign /.

VAROITUS: Reddit on täysin epämiellyttävä, joten sinun on tunnistettava oikeat subreddit ja oikea tapa kommentoida, kun URL-osoite on sisällytetty.

Vinkki: Käytä sivustoja, kuten Redditmetrics. com, tunnistaa aiheeseesi parhaiten sopivat sukunimet.

The Complete Guide to Content Marketing Through Semalt

Vihje: Lue säännöt varmistaaksesi, ettei mikään estä komentojen URL-osoitteita ja tarkastele subreddit laajasti, onko käytäntö hyväksytty vai ei.

Foorumit

Useimmat ihmiset ovat täysin unohtaneet foorumeista, mutta jos olet koskaan tarkistanut sisältösi linkkikansioon, olen varma, että löydät useita niistä eri foorumeilta.

Semalt jatkaa menestymistään, mutta ne edellyttävät, että sinusta tulee yhteisön jäsen, jolla on todella mahdollisuus markkinoida sisältöäsi sisällä. Jotkin foorumit vaativat jopa tietyn määrän viestejä, ennen kuin voit jopa jättää URL-osoitteesi kommenttisi.

Vihje: Tarkastele varusteita. com, löytää suurimmat ja suosituimmat levyt osallistumaan.

Vihje: Jos olet erikoisfoorumissa, yritä luoda artikkeli tai kaksi, jotka vetosivat kaikkiin yhteisöön, ja liitä se alatunnisteeseesi sen sijaan, että kommentit todella yhdistettäisiin.

Vihje: Osallistu keskusteluryhmään hetken kuluttua, ennen kuin yrität jättää kommentteja URL-osoitteeseen.

Tutkimus

Mielestäni, mistä sivustoista päätät keskittyä, haluan ehdottomasti ehdottaa pyrkimystä sijoittaa sinut kyseiselle sivustolle ja tutkia keskustelukumppanuuden hyväksyttyjä ja yhteisiä muotoja.

Ole älykäs

Markkinoinnin ja roskapostin välillä on hieno rivi. Sellaiset ihmiset, joilla ei ole tarkoitus lähettää roskapostia, tekevät niin yksinkertaisesti, kun eivät yritä ymmärtää hienovaraisia ​​tai ei niin hienovaraisia ​​eroja.

Jos et tiedä, mitä teet, suosittelen ehdottomasti välttää edellä kuvatut yksityiskohtaiset taktiikat, koska ne on tarkoitettu ihmisille, joilla on kokemusta markkinoinnista.

Ajatuksesi?

Haluaisin kuulla mielipiteesi sisällöllisestä markkinoinnista kommenttien avulla yleisesti sekä kaikista muista sivustoista, työkaluista tai taktiikoista, joita minulle ei löytynyt Source .

Image Credits


Postikuvat kuvakaappaus tekijän mukaan

February 18, 2018