Back to Question Center
0

Semalt: 4 datan kaavinta työkaluja, jotka säästävät aikaa

1 answers:

Ohjelmointi on osa tieto tiedettä. Yksi on kehittää erinomaisia ​​ohjelmointitaitoja kaavamaan tietoja käsin. Jotkut ihmiset eivät kuitenkaan voi oppia erilaisia ​​koodaavia kieliä ja etsiä sopivia vaihtoehtoja. Seuraavat data-kaavinvälineet ovat erinomaisia ​​ei-ohjelmoijille.

1 - orologi re vynil33. Kimono Labs

Kimono Labs on ollut jo jonkin aikaa. Se on yksi parhaimmista ja hämmästyttävistä datakaappausohjelmista. Tämä avoimen lähdekoodin ohjelma sisältää 15 päivän kokeiluversion, mutta sen ilmainen versio on myös saatavilla. Kimono Labs raaputtaa koko verkkosivuston, joka alkaa tietojen keräämisestä kaavintaan ja validointiin ja käyttöönottoon. Kimono Labs toimii myös tehokkaana web-indeksoijana ja sitä voidaan käyttää ilman koodia. Tämän lisäksi voit skaalata valtavan määrän sivustoja samanaikaisesti eikä kompromissi laadusta lainkaan. Kimono Labs on aina ensimmäinen yritysvalikoima, jota käytetään tiedonkeruuseen, visualisointiin ja organisaatioon. Se myös toteuttaa suuria tietomäärityksiä käyttäjilleen, mikä helpottaa niiden tekemistä.

2. Tuonti. io

Muiden kuin ohjelmoijien tiedonkeruu ei ollut koskaan aikaisemmin helppoa. Se on asiantuntijoiden rakentama automatisoitu web-uuttamisympäristö, ja se väittää, että tähän mennessä on kaapattu paljon sivuja. Tuonti. io on hieno ei vain ei-ohjelmoijille vaan myös tiedetieteilijöille. Tämä työkalu tunnistaa automaattisesti parhaan tietosi ennen käsittelyn aloittamista ja sitä käytetään myös tekstinlouhintatyöntekijöillä. Sen hyperparametrien avulla voit valita virheettömän datan helposti ja saada sen kaaviksi haluamaasi muotoon.

3. Facebook- ja Twitter-sovellusliittymät

Sosiaalisen median asiantuntijat, startit ja muut kuin ohjelmoijat, Facebook- ja Twitter-sovellusliittymät ovat varsin tehokkaita. Ne tarjoavat datakaappauspalveluja tiettyjen sovellusliittymien kautta ja kestää vain muutaman minuutin, jotta tietosi kaapataan haluttuun muotoon. Se käyttää määritettyjä lähteitä tietokantojen luomiseen ja www-sivujen indeksointiin ilman minkäänlaista ohjelmointitaitoa ja teknistä tietämystä. Sovellusliittymät auttavat ratkaisemaan erilaisia ​​tietoturvaongelmia, havaitsemaan ja muokkaamaan tekstin virheitä sekä hankkimaan laadukkaita tietoja sekä kuvista että videoista käyttäjille.

4. Kaavin (Chrome-laajennus)

Jos käytät Google Chromea säännöllisesti ja se on ensisijainen verkkoselaimesi, yrität vain kaavin. Se on yksi parhaista ja tehokkaimmista kaavinohjelmista. Se on rakennettu koneen oppimisteknologialla ja on suunniteltu erityisesti muille kuin ohjelmoijille. Kaavin voi tuoda hyödyllisiä tietoja sinulle ja sillä on runsaasti erinomaisia ​​ominaisuuksia. Sen roskapostin havaitsemisvaihtoehdon avulla voit päästä eroon roskapostista ja järjestää tarpeittesi mukaiset tiedot ilman mitään oikeinkirjoitusta tai kieliopillisia virheitä. Kaavin auttaa myös analysoimaan kommenttien ja sähköpostiviestien lähettämistä, saamaan sinut hyvin ulos ja valitsemaan, onko se hyödyllinen yrityksellesi tai ei.

Toisin kuin muut tavalliset datakaappaustyökalut, edellä mainitut neljä palvelut eivät vaadi sinua teknisiltä. Lisäksi sinun ei tarvitse oppia ohjelmointikieliä saadakseen hyötyä näistä datakaappaajista . Sinun tarvitsee vain asentaa ja aktivoida ne, jotta he saisivat hyötyä niiden vaihtoehdoista ja datan kaavinta-ominaisuuksista.

December 22, 2017