Back to Question Center
0

3 Eri verkkokaappaustavat polveutumiselta

1 answers:

Tietojen poistamisesta tai kaapimisesta verkkosivuilta yhä suositumpi ajan myötä. Usein on tarpeen poistaa tiedot sekä perus- että edistyksellisiltä verkkosivustoilta. Joskus käsin poimitaan tietoja, ja joskus meidän on käytettävä työkalua käsin tapahtuva tietojen poisto ei anna haluttuja ja tarkkoja tuloksia.

Oletko huolissasi yrityksen tai brändin maineesta, haluat seurata yrityksesi ympärillä olevia verkkokeskusteluja, tarvitsee tehdä tutkimusta tai pitää sormella tietyn teollisuuden tai tuotteen pulssin, sinun on aina kaapattava data ja kääntäkää se organisaatiomuodosta rakenteelliseksi.

Tässä on keskusteltava kolmesta eri tavasta poistaa tiedot verkosta.

1 - scivoli per bambini da giardino usatii. Rakenna henkilökohtainen indeksointirobotti.

2. Käytä kaavinta työkaluja.

3. Käytä valmiiksi pakattuja tietoja.

1. Build Your Crawler:

Ensimmäinen ja tunnetuin tapa käsitellä tietojen poiminta on rakentaa indeksointirobotti. Tämän vuoksi sinun täytyy oppia jotkin ohjelmointikielet ja pitää olla tiukasti kiinni tehtävän teknisistä ominaisuuksista. Sinun tarvitsee myös skaalautuva ja ketterä palvelin tallentaa ja käyttää tietoja tai web-sisältöä. Yksi tämän menetelmän ensisijaisista eduista on se, että indeksoijat räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan, antaen täydellisen hallinnan tietojen poistamisprosessista. Se tarkoittaa sitä, että saat todella halutessasi ja voit kaapata tietoja niin monista verkkosivuista kuin haluat ilman budjetista huolestumista.

2. Käytä Data Extractors tai Scraping Tools:

Jos olet ammattimainen blogger, ohjelmoija tai webmaster, sinulla ei ehkä ole aikaa rakentaa kaavinta ohjelma. Tällaisissa olosuhteissa sinun on käytettävä jo olemassa olevia tietojen poistoja tai kaavinta työkaluja. Tuonti. io, Diffbot, Mozenda ja Kapow ovat joitakin parhaita web-dataa kaavinta työkaluja internetissä. Ne tulevat sekä ilmaisiksi että maksullisiksi versioiksi, joten sinun on helpompi raapata tietoja suosikki sivuiltasi heti. Työkalujen käytön tärkein etu on se, että ne poistavat tietoja vain sinulle, mutta myös järjestävät ja rakentavat sen riippuen tarpeistasi ja odotuksistasi. Se ei vie paljon aikaa näiden ohjelmien luomiseen, ja saat aina tarkat ja luotettavat tulokset. Lisäksi web-kaavinta -työkalut ovat hyvät, kun käsitellään äärellisiä resursseja ja haluamme seurata tietojen laatua koko kaavintaprosessissa. Se sopii sekä opiskelijoille että tutkijoille, ja nämä työkalut auttavat heitä suorittamaan verkkotutkimusta oikein.

3. Esirekisteröityneet tiedot Webhosesta. io Platform:

Webhose. io-alusta tarjoaa meille pääsyn hyvin uutettuihin ja hyödyllisiin tietoihin. DaaS-ratkaisun avulla sinun ei tarvitse asentaa tai ylläpitää verkkokaappausohjelmia, ja hän voi saada helposti indeksoituja ja strukturoituja tietoja helposti. Meidän on vain suodatettava tiedot API-sovellusten avulla, jotta saisimme tärkeimmät ja tarkimmat tiedot. Viime vuodesta lähtien meillä on myös mahdollisuus käyttää historiallisia web-tietoja tällä menetelmällä. Se tarkoittaa, että jos jotain menetettiin aikaisemmin, voisimme käyttää sitä Webhosen Achieve-kansiossa. io.

December 22, 2017