Back to Question Center
0

Tietojen rooli kaavinta yrityksessä - Semalt Advice

1 answers:

Laaja valikoima ammattilaisia ​​ja yrityksiä. Se on erittäin arvostettu tekniikka automatisoimalla organisoimattomien web-tietojen poimimista ja muuntamalla se hallittavaksi muodoksi. Tietojen kaavintaan liittyy lähinnä URL-osoitteen läpikäynti robottien avulla ja XPath-, CSS-, REGEX- tai muu asianmukainen tekniikka halutun tiedon poistamiseksi verkkosivulta. Siksi se tarjoaa tapaa kerätä tietoja automaattisesti verkosta - csf on cpanel dns only.

Tällä hetkellä on olemassa lukuisia datakaappausratkaisuja - jotka vaihtelevat täysin automatisoiduista ratkaisuista, jotka voivat muuntaa kokonaiset sivustot jäsenneltyiksi tietoiksi ad hoc -järjestelmiin,.

Tietojen kaavinta on lukemattomia sovelluksia. Tässä on yleisimpiä web-kaavinta liiketoiminnassa:

1. Verkossa olevan läsnäolon seuranta

Yksi tärkeimmistä datakaappauksen osa-alueista on se, että sitä voidaan käyttää indeksoimaan liiketoimintaprofiileja ja arvosteluja verkkosivustoilla. Saatu tieto voi auttaa arvioimaan tuotteen suorituskykyä, käyttäjän reaktiota ja käyttäytymistä jne. Verkkokaappaus voi luetella ja tarkistaa kymmeniä tuhansia käyttäjäprofiileja ja niiden arvosteluja, jotka voivat olla erittäin hyödyllisiä liiketoiminnan analytiikassa.

2. Tuotteiden ja hintatietojen poistaminen vertailusivuille

Sivustoihin kuuluvat indeksointirobotit, jotka indeksoivat ja raaputtavat tuotteiden hintoja, kuvauksia ja kuvia tietojen hankkimiseen vertailuun tai liittymiseen. Hinnoista saadut tiedot voivat auttaa hintojen optimoinnissa, mikä on osoittanut parantavan huomattavasti voittomarginaaleja. Sähköisen kaupankäynnin yritykset voivat hyödyntää saatavilla olevia kaappausvälineitä varmistaakseen, että ne tarjoavat parhaan hinnan koko ajan.

3. Asiakkaan analyysi ja kurataatio

Tämä tapahtuu enimmäkseen uusilla kanavilla / verkkosivuilla, jotta he voivat ymmärtää yleisöään. Kaavoitettuja tietoja voidaan käyttää yleisön käyttäytymisen tuntemiseen. Kanavalle tämä voi auttaa kohdennetusti uutisia katsojille. Se, mitä katselet verkossa esimerkiksi, antaa käyttäytymismallin, jota verkkosivusto voi käyttää tietää, mitä todella haluat.

4. Online-mainonnan hallinta

Nykyään yritykset käyttävät miljoonia online-läsnäolon ylläpitämiseen, ja verkkokaappaus on edelleen yksi tärkeimmistä tekniikoista tähän tarkoitukseen. Kaavitetut tiedot voivat kertoa lisää online-mainontastrategiasta, koska se auttaa sinua ymmärtämään yleisöä, jonka toivottavasti vaikuttaa, sekä alueita, jotka voivat vahingoittaa mainetta. Luotettavan web-indeksoijan avulla voit helposti ilmaista mielipidevaikuttajia, tekstin tunteita, aiheita ja väestötieteellisiä näkökohtia, kuten ikä ja sukupuoli. Voit käyttää näitä tietoja eduksi.

5. Väärennetyt arvostelut

Lausunto roskapostin lähettäminen tai väärennettyjen arvostelujen ja mielipiteiden kirjoittaminen lukijoiden harhaan johtavasta käytöstä on tullut tärkeä huolenaihe ihmisille, jotka ovat riippuvaisia ​​online-arvosteluista ja mielipiteistä eri tarkoituksiin. Verkkokaappaus voi olla hyödyllistä indeksoida kirjallisia arvosteluja, todentaa aitoja ja havaita ja estää vilpilliset.

Suurien tietojen nykyhetkellä ja kilpailun lisäämisellä datakaappauksen käyttö on loputonta. Yrityksesisi löytyy ainakin yksi alue, jossa web-tietoja voidaan sijoittaa kannattavaan käyttöön. Data kaavinta on siis olennainen osa 21. vuosisadan liiketoimintaa.

December 22, 2017