Back to Question Center
0

Haluatko kaapata tietoja? Kymmenen hyödyllistä web-kaapimopalvelua sinun täytyy kokeilla Semaltin mukaan

1 answers:

Verkkorakaisu on monimutkainen tekniikka, joka toteutetaan useilla kaavinvälineillä 7). Nämä työkalut toimivat yhdessä eri verkkosivustojen kanssa samalla tavalla kuin selain, kuten Firefox tai Chrome. Lisäksi rainan kaavinta ohjelmat näyttävät uutetut tiedot luettavassa muodossa. Ne auttavat luomaan enemmän johtaa ja parhaan hyödyn yrityksistämme - prosol solutions.

Tässä olemme antaneet luettelon parhaista ja hyödyllisimmistä web kaavintavälineistä, joista osa on ilmaisia, kun taas toiset maksetaan.

1. Tuonti. io

Tuonti. io on kuuluisa kehittyneestä tekniikastaan. Työkalu soveltuu ammattilaisille ja muille kuin ammattilaisille. Tämä verkkokaappaustyökalu ei vain pääse ja raaputa suurta määrää verkkosivustoja, vaan myös vie uutetut tiedot CSV: ään. Sadat tuhansia sivuja ja PDF-tiedostoja voidaan kaapata tunnin sisällä Importin kanssa. io. Plus-piste on, että sinun ei tarvitse kirjoittaa mitään koodia. Sen sijaan tämä työkalu rakentaa yli 1000 sovellusliittymää vaatimuksiisi.

2. Dexi. io

Dexi. io tunnetaan myös nimellä CloudScrape. Tämä kaavinta ja tietojen poisto-ohjelma sopii ohjelmoijille ja freelancereille. Se on laajalti tunnettu selainpohjaisesta latausohjelmasta ja editorista, jonka avulla voit helposti käyttää ja ladata uutettuja tietoja kiintolevyltäsi. Tämä on myös hyvä web-indeksoija, joka voi tallentaa tiedot kumpaankin ruutuun. net tai Google Drive. Voit myös viedä tietosi CSV: ään ja JSON: iin.

3. Webhouse. io

Web-talo. io on yksi hämmästyttävistä ja fantastisista selainpohjaisista web-kaavin sovelluksista. Se tarjoaa helpon ja suoran pääsyn jäsenneltyihin tietoihin ja pystyy indeksoimaan massiivisia verkkosivuja yhdellä sovellusliittymällä. Voit helposti erottaa tietosi Web-sivustolla. io ja tallenna se esimerkiksi RSS, XML ja JSON.

4. Scrapinghub

With vain 25 dollaria kuukaudessa, voit käyttää kaikkia hämmästyttäviä ominaisuuksia Scrapinghub. Tämä on pilvipohjainen sovellus, joka täyttää tietojesi hankintavaatimukset paremmin. Scrapinghub tunnetaan parhaiten älykkäästä välityspalvelimesta, joka indeksoi bot-suojatun verkkosivuston kätevästi.

5. Visual Scraper

Visual Scraper on vielä yksi tietojen poisto- ja sisällöntuotannon ohjelma. Se poimii tietoja eri verkkosivustoilta ja tulokset noudetaan reaaliaikaisesti. Voit viedä uutetut tiedot muotoihin, kuten SQL, JSON, XML ja CSV.

6. Outwit Hub

Se on Firefox-lisäosa, joka voi merkittävästi yksinkertaistaa verkkohakua sen tietojen poistoominaisuuksien vuoksi. Outwit Hub on yhtä tunnettu ohjelmoijien ja web-kehittäjien keskuudessa; tämä työkalu tallentaa tietosi luettavissa ja skaalautuvissa muodoissa, jotka tarjoavat helppokäyttöisen käyttöliittymän ja parhaat palvelut.

7. Kaavin

On totta, että Scraperillä on rajalliset datakaappausominaisuudet, mutta se ei tarkoita, että se ei tee online-tutkimustasi helppoa. Itse asiassa Scraper on ensimmäinen valinta eri yrityksille, SEO-asiantuntijoille ja sovelluskehittäjille. Voit kopioida tietoja leikepöydälle tai tallentaa ne eri laskentataulukoihin haluamallesi mukaan. Valitettavasti tämä työkalu ei indeksoi verkkosivuja.

8. 80 jalat

Se on vahva, joustava ja hyödyllinen kaavinta. Voit konfiguroida 80 jalkaa vaatimuksiasi mukaisesti, ja tämä työkalu hakee tarvittavat tiedot muutamassa sekunnissa.

9. Spinn3r

Spinn3r hakee tietoja koko sivustosta, sosiaalisista mediaverkostosta, uutislähetyksistä ja yksityisistä blogeista tallentamalla tiedot JSON-muodossa. Sen lisäksi, että Spinn3r tarjoaa upeita tietojen poistoominaisuuksia, se varmistaa tietosi turvallisuuden ja yksityisyyden sekä estää roskapostittajat .

10. ParseHub

ParseHub on yhteensopiva AJAX: n, evästeiden, JavaScriptin ja uudelleenohjausten kanssa.Voit indeksoida niin monta Web-sivua kuin haluat ja saada tarvittavat tiedostomuodot. Mac OS X, Windows ja Linux käyttävät tätä työkalua.

December 22, 2017