Back to Question Center
0

Semalt: Paras tietokanta Web-kaapimateriaalin tallentamisessa

1 answers:

Postgres on tietokanta, ja kaavinta. Viime aikoina Postgres julkaisi sisäänrakennetun ominaisuuden nimeltä JSONB, jossa "B" tarkoittaa binääriä. Jos lähetät jäsenneltyjä tietoja, jotka voidaan esittää JSON: ksi (JavaScript Object Notation), Postgres analysoi tiedot ja tallentaa datajoukot binäärimuodossa. Jos kaappauskampanja on JSON-pohjainen, Postgres on paras tietojoukko, joka on otettava huomioon.

Onko Postgres käsittele kiinalaista tekstiä?

Jotkut verkkovastaavat ovat esittäneet kysymyksiä siitä, käsitteleekö Postgres kiinalaisia ​​tekstejä - free vps linux hosting. Vastaus tähän kysymykseen on suuri kyllä. Tietokannan luomisessa sovelluksesi ja tietokantaohjain ovat kaksi tekijää, jotka ovat tärkeitä. Postgres on web-kaavinta tietokanta, joka toimii Unicode-tuen kanssa. Kun kehität Postgres-tietokannan, harkitse UTF-8-koodauksen määrittämistä.

Postgres JSONB vs.NoSQL-tietokanta

NOSQL on ilmainen ja helppokäyttöinen tietokanta, joka tallentaa tietoja avoimessa muodossa. Esimerkiksi jos otat tietoja rahoitusmarkkinoilta, sinun on oltava varovainen tietojen tallentamisen tapa. Tässä on ongelma. NoSQL-tietokanta ei sisällä datarakenteen tarkastuksia. Jos menetät tämän vaiheen, päädyt tietojasi lukemattomissa muodoissa.

Postgres puolestaan ​​sallii bloggaajien ja markkinoijien käyttää tietojen eheyden vaihtoehtoa. Postgres, web kaavinta tietokanta tallentaa, uutetaan tietoja binäärimuodossa. Tämä tietokanta tukee sekä HSTORE- että JSON-versioita.

Postgres suorituskyky

Postgres on huippuluokan tietokanta, jota käytetään tallentamaan suuria määriä tietoja eri kielillä. Tämä tietokanta on suunniteltu sekä haku- että suodatustuloksiin. Postgres JSONB tunnetaan myös joidenkin kielten kuten kiinalaisten kielten hallitsemisesta. Muita ominaisuuksia Postgres sisältää:

  • Data Extraction täysin merkki tuki;
  • Suodatus- ja hakutoimintojen nopea toteutus;
  • HTML-tunnisteista erotettu hyvin jäsennelty tieto;
  • Tietojen haku raaputuspaikoista ja tallentaminen luettavissa oleviin muotoihin;

Miksi Postgres JSONB?

Hyödyllisen tietokannan pitäisi optimoida indeksit ja luokitella tiedot useisiin dataseteleihin reaaliajassa. Älä anna viivästysten ja aikakatkaisujen vaikutusta kaavintaan. Postgres käyttää geneettisiä klustereita hajottamaan dataa eri tietokantoihin helpottamaan hakuaan.

Tietojen tallentaminen ei koske vastausaikaa ja aikakatkaisuja. Ajanpäivitys ottaa kaiken. Käytä klustereita lataamaan alikuvia ja poista indeksointi, kunnes olet valmis pakkaamaan tietosi. Tämä auttaa asiakkaita lataamaan useita datasets-tiedostoja kerralla.

Yhteisen kohteen indeksointi ei ole koskaan ollut näin helppoa. Postgres-kaavion tietokannalla voit nopeasti indeksoida yleistä asiaa luokittelemalla aihe toiseen riviin ja yhdistämällä tietue käyttäen kokonaisluvun ulkomaista avainta. Indeksoi vieraan avaimen kokonaisluku saadaksesi tuloksesi.

Sekoitatko sekä asiakirjoja että perinteisiä pöytärakenteita suuria tietojoukkoja tallennettaessa? Ei tarvitse huolehtia tästä. Anna Postgres JSON B tehdä työtä puolestasi. Postgres-kaavion tietokannalla ei tarvita uudelleen jäsentämistä.

December 22, 2017