Back to Question Center
0

Semalt puhuu WebHarvy, yksi parhaista Free Web Scrappers

1 answers:

Internetissä on runsaasti dataa kaavintaohjelmia. Osa näistä työkaluista soveltuu ei-teknisiin käyttäjiin, freelancereihin ja koulutustahoihin, kun taas toiset ovat yritysten, isojen merkkien ja yritysten. WebHarvy on suhteellisen uusi datakaappausohjelma, joka voi automaattisesti poimia kuvia, sähköposteja, tekstejä ja URL-osoitteita. Tämä freeware säästää aikaa tiedonhankinnassa ja tarjoaa sisällön eri muodoissa. WebHarvy on helppokäyttöinen työkalu, joka alkaa kaapata sekunneissa. Se poistaa avainsanojesi perusteella erilaisia ​​verkkosivuja koskevia tietoja ja tallentaa ne helppokäyttöisiksi ja luettaviksi - umzugsreinigung vergleich. Seuraavassa mainitaan joitain mielenkiintoisimpia vaihtoehtoja:

1. Point and Click -liitäntä

Koska WebHarvy on visuaalinen web-kaavin , siinä on piste- ja napsautusliittymä, joten sinun ei tarvitse kirjoittaa komentosarjoja ja koodeja, kun kaapat datasi. Lisäksi voit käyttää sen sisäänrakennettua selainta navigoimaan eri verkkosivuja ja valita hiiren napsautuksella kaapatut tiedot. WebHarvy on yksi niistä hyvin harvoista datan kaavinta työkaluista , jotka lupaavat laadukkaita tuloksia ja eivät maksa sinulle mitään.

2. Kaappaa useista Web-sivuista

WebHarvyn avulla voit helposti kaapata tietoja eri verkkosivuilta, kuten tuotetietoja, verkkokaupoista, sähköpostiosoitteista, uutissivustoista, matkaportaaleista jne.Tämä työkalu ei ainoastaan ​​poimi tietoja, vaan myös helpottaa sivustosi indeksointia ja parantaa sen sijoitusta hakukoneiden tuloksiin.

3. Luokka kaavinta

WebHarvyn avulla voit nyt kaapata tietoja linkkien luettelosta, jotka voivat johtaa samanlaisiin sivuihin tai sivuston luetteloihin. Toisin sanoen voimme sanoa, että voit käyttää WebHarvyä poistamaan tietoja luokkakohtaisista sivustoista, kuten Amazon ja eBay, vaarantamatta laatua. Lisäksi tämä helppokäyttöinen työkalu jakaa kaavitetut tiedot eri alaryhmiin.

4. Kuvien lataaminen

Kuvan poistaminen kuvista on yksi suurimmista ongelmista, joita kohtaamme näinä päivinä. WebHarvyn avulla voit ladata kuvia, kun ne on kokonaan tai osittain kiinnitetty kiintolevyyn. Tämä työkalu raahaa automaattisesti eri verkkosivuilla ja sähköisen kaupankäynnin kohteissa näkyvät kuvat.

5. Automaattinen kuvion havaitseminen

Tämä työkalu on erilainen kuin muut tavalliset tiedonhaun ohjelmat, koska WebHarvy voi automaattisesti tunnistaa erilaisten verkkosivujen. Se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kaapata tietoja erikseen hinnoittelusivustoista ja sähköpostiosoitteista. Tämä johtuu siitä, että WebHarvy määrittää kaiken puolestasi ja automaattisesti tunnistaa kaapatun datan luokkia ja malleja.

6. Avainsanoilla tapahtuva kaavinta

Toisin kuin muut tavalliset kaavintapalvelut, WebHarvy suorittaa avainsanoihin perustuvaa kaavinta käyttäjälleen. Se tarkoittaa, että haluat poistaa tiedot verkkosivuilta niiden avainsanojen perusteella, voit säätää WebHarvy-asetuksia ja antaa työkalun suorittaa sen toiminnon. Tiedot irrotetaan verkkosivustoista häiritsemättä avainsanoja, ja se on aina virheetöntä.

7. Säännölliset lausekkeet

On turvallista sanoa, että WebHarvy on hyvä vaihtoehto Kimono Labsille ja tuonnille. io. Tämän freewarein avulla voit käyttää sekä teksti- että HTML-lähteiden säännöllisiä lausekkeita ja kaapata tietoja sinut vaarantamatta laatua.

December 22, 2017