Back to Question Center
0

Haluatko kaapata Web-tiedot? Semalt esittelee Free Web Data Extraction -ohjelmiston

1 answers:

Tietojen saaminen verkkosivustolta on monimutkainen tekniikka,. Järjestöt, jotka haluavat kerätä tiettyjä aineita koskevia tietoja, voivat hyötyä seuraavista ohjelmista:

1. Kaavin

Kaavin on Chrome-laajennus, jolla on laaja valikoima ominaisuuksia. Se ei ole vain data kaavin vaan avainsanan tutkija. Se ei ole liian kehittynyt työkalu, joka voi viedä tietosi Google-laskentataulukkoihin - asp hosting u web asp hosting. Tietosi kopioidaan ja tallennetaan sen laskentataulukkoihin OAuthin ansiosta sen ansiosta. Kaavin on hyvä sekä ohjelmoijille että ei-ohjelmoijille.

2. Web Harvest

Web Harvest on saatavana eri kokoonpanovaihtoehdoilla, ja se on erinomainen avoimen lähdekoodin tietojen poisto-ohjelma. Se on kirjoitettu Java-tietokannassa ja kerää tietoja sekä perus- että edistyksellisiltä verkkosivustoilta. Web Harvest suunnittelee pääasiassa XML- tai HTML-pohjaisia ​​verkkosivuja.

3. Scrapy

Scrapy on vielä yksi hieno datan kaavintyökalu . Se on täydellinen indeksointipuitteet, joissa on kymmeniä ominaisuuksia ja vaihtoehtoja. Scrappy toimii nopeasti ja saa haluamasi tiedostomuodot. Sitä voidaan käyttää vain, kun olet asentanut Python laitteeseesi. Lisäksi sinulla on oltava peruskäsitys tästä ohjelmointikielestä.

4. FMiner

FMiner on yksi parhaista ja hyödyllisimmistä tiedonhankintatyökaluista. Verrattuna muihin vastaaviin ohjelmiin FMiner on luotettavampi ja sillä on paremmat ominaisuudet. Se erottaa tiedot jopa monimutkaisimmista verkkosivustoista ja tukee JavaScript- ja AJAX-muotoja. Se saa myös tietoja MySQL- ja Oracle-formaateista riippuen vaatimuksistasi.

5. Outwit

OutWit on yksi hienoimmista ja hyödyllisimmistä tietojenpoisto-ohjelmista. Se on Firefox-laajennus, jossa on runsaasti tietojen poistoominaisuuksia. Outwit yksinkertaistaa Web-haun ja auttaa selata eri verkkosivuja automaattisesti.

6. Data Toolbar

Data Toolbar voi automatisoida datan kaavinta prosessin helposti. Jos haluat kerätä tietoja eri verkkosivuilta ja tarvitset pisteitä koskevia tietoja, sinun on testattava Data Toolbar.

8. iMacros

iMacrosin paras ominaisuus on se, että se voi automatisoida toistuvia tehtäviä. Haluatko käyttää sitä Firefox- tai Google Chrome -järjestelmissä, iMacros tukee kaikkia selaimia ja auttaa sinua navigoimaan monissa web-sivuissa. Lisäksi se auttaa muuttamaan web-taulukoita ja luetteloita käyttökelpoisiksi tiedoiksi.

9. Google Web Scraper

Tämä on selainpohjainen tiedonhankintaohjelma, joka toimii kuten Outwit ja Import. io. Google web kaavin on suunniteltu poistamaan tiedot sekä tekstistä että PDF-tiedostoista. Sinun on korostettava tarvitsemasi tiedot, ja tämä työkalu antaa halutut kopiot tunnissa. Voit tallentaa tietosi Google Driveen.

10. Extracty

Extracty on suhteellisen uusi mutta hämmästyttävä kaavintaohjelma, joka on powered by machine learning technology. Voit luoda sovellusohjelmia tämän ohjelman avulla ja indeksoida koko verkkosivuston muutamassa sekunnissa.

December 22, 2017