Back to Question Center
0

Semalt Expert kertoo erinomaisen verkkorakenteisen palvelun

1 answers:

Tieteen ja teknologian kehityksen myötä yritysten liiketoiminta kukoistaa ympäri maailmaa on valtava. Joka päivä otetaan käyttöön uusia datakaappaustekniikoita, jotka vaikuttavat merkittävästi yrityksiin ja keräävät tarkkoja tietoja sekä perus- että edistyksellisiltä sivuilta. Datan kaavinta tai sisällön kaivostoiminta lisää liiketoimintamahdollisuuksiamme - free high pr backlinks list. Voimme helposti ennustaa markkinoiden kehityssuunnat hyvin järjestetyillä ja hyvin jäsennellyillä tiedoilla.

Mikä on SiteScraper?

SiteScraper on erinomainen tiedonsiirto- tai sisällöntuotantyökalu, joka soveltuu digitaalisille markkinoijille, sosiaalisen median asiantuntijoille ja vakiintuneille yrityksille. Tämän työkalun avulla voit ymmärtää tavaroita ja resursseja, jotka ovat kysyntää ja jotka voivat kasvattaa liiketoimintaasi jossain määrin. SiteScraper on saatavana sekä ilmaisissa että premium-versioissa. Freeware-ohjelmalla on rajallinen määrä vaihtoehtoja, mutta palkkio-suunnitelma vapauttaa erilaisia ​​ominaisuuksia, joita et löydä mistään muusta sisällöntuotannosta. Seuraavassa käsitellään joitakin sen näkyviä ominaisuuksia, jotka tekevät SiteScraperista parhaan valinnan.

1. Se auttaa tunnistamaan tietomallit

Toisin kuin muut tavanomaiset datakaappaus- tai sisällöntuotantopalvelut, SiteScraper tunnistaa älykkäästi tietojasi ja saa hyvin uutetut tiedot eri verkkosivuilta. Yksi SiteScraperin kehittämisen päätavoitteista on se, että voit kaapata tietoja suosikki-verkkosivustoillesi ilman vuorovaikutusta, koska tämä työkalu suorittaa tehtävät automaattisesti ja ei vaadi ohjelmointitaitoja.

2. Se raaputtaa monitasoisia kategoria-listoja

SiteScraper on yksi niistä harvoista datakaappaus- ja sisällönlouhintatyökaluista, jotka raapivat monitasoisia luokkia ja sivustojen luetteloita kätevästi. Se tarkoittaa, että voit käyttää tätä työkalua ja kaapata tarvittavat tiedot eBay- ja Amazon-kaltaisista verkkokaupoista. Voit myös kohdistaa matkaportaalit ja uutissivustot SiteScraperin avulla, ja voit luoda kaavoitettujen tietojen luetteloita ja luokkia ilman mitään ongelmia.Sen Luokka-raaputusominaisuus on hyödyllinen tietojen hankkimiseen eri tuoteryhmien verkkokaupoissa.

3. Hae avainsanoja

SiteScraperin avainsanan hakutoiminnon avulla voit tehdä hakuja ja etsiä sopivia avainsanoja, kun tietosi kaavitetaan. Se tarkoittaa, että uutetuilla tiedoilla on runsaasti avainsanoja ja lauseita, jotka voivat auttaa sijoittamaan tai indeksoimaan sivustosi paremmin.

4. Tehokas koodausominaisuus

Vaikka SiteScraper on helppokäyttöinen ja siinä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, sen ainutlaatuinen ja hämmästyttävä ominaisuus ovat säännölliset lausekkeet. On olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja tietojen keräämiseksi HTML-koodeista, JavaScript-koodeista ja SiteScraper-sovelluksesta. Voit myös käyttää säännöllisiä lausekkeita haluttuihin verkkosivuihin, ennen kuin SiteScraper aloittaa tietojen louhinnan tai kaappaamalla tiedot sinulle.

5. Toimii nimettömästi välityspalvelimen

kautta

SiteScraperin avulla voit kaapata tietosi antamatta maailmaa tunnistamaan tai tunnistamaan IP-osoitteen. Tämä työkalu voi toimia nimettömästi välityspalvelimen kautta ja piilottaa HIP-osoitteen, joka tarjoaa sinulle täydellisen turvallisuuden ja yksityisyyden samalla, kun tietoja kaapataan. Voit valita useista palvelimista piilottaa IP-osoitteen ja varmistaa verkkoturvallisuutesi ja suojauksen.

December 22, 2017