Back to Question Center
0

Voitteko auttaa minua valitsemaan oikean Amazon-avainsanan seurantajohdon, joka on johtava markkinoilla?

1 answers:

Riippumatta siitä, mistä teollisuudesta tai tuoteryhmästä olet myymässä, sinun on pidettävä tuotesivusi hyvin optimoitu, jotta voisimme saada entistä vahvemmat mahdollisuudet menestyksekkäästi täydentämään myyntikohteiden lisääntymistä. Vaikka Amazon on luultavasti maailman johtava verkkokauppa- ja pudotuskuljettaja, sinulla on jo liian paljon tehtävää, liikaa seurata ja liikaa parantaa siellä. Joten, miten hallita kaikkia aikaa vieviä ja joskus todella työvoimavaltaisia ​​tekoja? Tässä on tarkalleen, milloin Amazon-avainsanojen seuranta ja kilpailutekniset tutkimusvälineet tulevat.

Tietenkään ei ole mikään perimmäinen ohjelmisto tai verkko-kehys, joka tekee kaiken puolestasi omatoimisesti - φαρμακειο e. Mutta seuraavat Amazon-avainsanojen seurantavälineet ja hyödylliset apuohjelmat voivat tehdä asioista helpompaa. Ainakin niille, jotka koskevat syvällistä avainsanan tutkimusta ja arvokasta kilpailutekijää niin selkeästi selviytyäkseen tuossa todellisuudessa juuttuneesta ja erittäin kilpailukykyisestä markkinapaikasta.

Top 3 Amazon Keyword Tracker Tools

Google Avainsanojen suunnittelija

Vakavasti suosittelen tämän hyvän vanhan avainsanan tutkimustyökalua maailman etsi jättiläistä ihanteelliseksi potkaisuratkaisuksi jatkamaan kattavaa avainsanatutkimusta, joka ajetaan oikealla tavalla alusta alkaen. Tarkoitan, että huolimatta siitä, että tämä oletushakemisto ei ole räätälöity erityisesti Amazonin myyntiin, on silti erittäin hyödyllinen saada suuri kuva potentiaalisesti voittavista hakujen yhdistelmistä, joita todelliset ostajat käyttävät maailmanlaajuisesti, sekä ymmärtää suhteellisen hakutilavuuden ja nykyinen kilpailutaso, erityisesti sinun täsmällisesti kohdistetuilla pitkäjännillä avainsanoilla.

Huomaa kuitenkin, että Google-avainsanojen suunnittelija on vasta ensimmäinen askel päästäkseen markkinoiden johtavaan asemaan. Se tarkoittaa sitä, että sinun on myöhemmin valittava oma Amazon-avainsanalysaattorityökalu missään olosuhteissa - vain välttää harhaanjohtaminen, jossa on melko vääntynyt tietomäärä, joka on vedetty liian monista eri lähteistä, joilla ei välttämättä ole vahvaa ostotapahtumaa.

FreshKey

Vaikka seuraavan Amazon avainsanan seuranta työkalu ei ole maksutonta (se maksaa noin 20 dollaria kuukaudessa) , varmasti. FreshKey-avainsanan ehdotustyökalu voi tulla mukava paikka vihdoin kohdistaa kohdennetumpi avainsanaideoita, hyödyllisiä ja kauaskantoisia muunnelmia, LSI: n pitkillä hännän avainsanoja sekä todella kätevä luokittelu - joka ulottuu paljon pidemmälle kuin hakukoneoptimoinnin alkuperäinen käsite. Sen sijaan, että rajoitat itseäsi vain yhden perustyökalun avulla tai säästät rahaa edistyneisiin ja näin maksettuihin vaihtoehtoihin, suosittelen kokeilemaan FreshKeyä lähes rajattomana voittaneiden avainsanojen lähteenä ja todella hyödyllisenä, kun poistat mahdolliset negatiiviset hakutermit, jotka voisivat sekä lamauttamaan sijoitusmahdollisuutesi Amazonille.

Soovle

Viimeinen Amazonin avainsanan seuranta työkalu tänään on Soovle, ilmainen ja helppokäyttöinen ratkaisu, joka pitää tuotetietosi aina ajan tasalla käyttämättä liikaa aikaa manuaalisessa tutkimuksessa. Tutustu haetuimpiin tuotepyyntöihin, joita live-asiakkaat käyttävät päivittäisten ostojen tekemiseen paitsi Amazon, mutta myös muiden suosittujen verkkokauppasovellusten, kuten eBay- tai Alibaba-myymälän. Mikä on enemmän - tämä online-auttaja voi näyttää sen vahvimmat puolet erityisesti aivoriihi valtavan määrän lupaavia avainsanaideoita ja kokeilla suosituimpia hakulaitoksia, joita elää käyttäjiä useissa tärkeissä hakukoneissa.

December 22, 2017