Back to Question Center
0

Web Scraping Tutorial Semalt-asiantuntijalta ammattimaisille käyttäjille

1 answers:

Nykyään internet on tullut ykköslähde, jossa suurin osa johtajista ja verkkopankista hakijat etsivät tarvitsemansa tiedot. Verkko on laaja foorumi, ja ihmisten on käytettävä oikeita työkaluja saadakseen kaikki haluamansa tiedot. Yksi tärkeimmistä asioista on saada selville, miten löydetään oikea tietojoukko. Esimerkiksi he saattavat haluta kaavata käsiteollisuustodistusta ja pystyä analysoimaan tulokset myöhemmin - grain bin system.

Ensinnäkin käyttäjien on tiedettävä, miten he aloittavat omat hankkeet. Jos he haluavat, he voivat kaataa käsiteollisuuuritietokannan verkkosivustolta Pythonin avulla.

Web Scraping: Tehokas Extraction Tool

Web Scraping auttaa webhakuja löytämään automaattisesti useita tietoja eri verkkosivuilta verkossa. Se on erittäin tehokas työkalu, joka pystyy antamaan tiettyjä tuloksia muutamassa minuutissa. Nykyään monet myyntipäälliköt käyttävät tätä työkalua hintojen hinnasta, tuotteiden luetteloista ja muista. Esimerkiksi käyttäjät voivat koodata web kaavin antamaan heille luettelon tuotteista, joista he ovat kiinnostuneita, samoin kuin heidän luokituksensa verkkokaupan verkkosivuilta. Itse asiassa verkkosivuston kaappaaminen on tehokas tapa kerätä tarvitsemasi tiedot ja parantaa tarjottavien tuotteiden tai palveluiden laatua.

Bit of Planning

Web-hakujat, jotka haluavat rakentaa logiikkaa kaavinta varten, täytyy tehdä omat suunnitelmansa. Ensinnäkin heidän on päätettävä, millaista tietoa he haluavat kerätä tästä tai kyseisestä verkkosivustosta. He esimerkiksi haluavat poistaa sivuja, jotka sisältävät tietoja käsityöläisistä. Ja tämä ei ole iso ongelma, koska siellä on paljon verkkosivuja, jotka tarjoavat näitä tietoja.

Tarkista HTML-koodi

Jos he haluavat kaavintaan löytää kaikki käsityöläisten tiedot, heidän on tarkasteltava erikoiskoodia (HTML) Nettisivu. Heidän on pidettävä mielessä, että useimmat verkkoselaimet tarjoavat mahdollisuuden havaita verkkosivuston HTML-lähdekoodin vain yhdellä klikkauksella. Esimerkiksi Google Chromessa verkkohaittajat voivat napsauttaa hiiren kakkospainikkeella tietyn sivuston elementtiä ja napsauttaa sitten Tarkista, niin näet HTML-koodin.

Olut ja panimot Tietokannat

Panimoiden tietokanta on melko helppo luoda. Web-hakujen on vain valittava kaikki asiaankuuluvat sarakkeet tietojoukko, poistaa kaikki kaksoiskappaleet ja nollata sen sitten. Palauttamalla hakemisto luo erityinen tunniste jokaiselle panimolle. He tarvitsevat tätä tunnistetta luodessaan tietojoukon oluille, koska heillä on mahdollisuus yhdistää jokainen olut tiettyyn panimotunnukseen. He voivat myös tehdä oheisiin datasarjan ja korvata kaikki panimoiden toistuvat tiedot, kuten nimet ja paikat. Sitten ne voivat sopia kunkin panimon tietynlaisen olueen kanssa.

Käytä muuttujia, kuten kaupunki ja valtio

Panimoiden tietosarjan avulla he voivat tehdä panimoiden sijaintipaikkoja, kuten kaupungin ja sen valtion, jossa kukin panimo sijaitsee. Ne voivat erottaa nämä kaksi muuttujaa käyttämällä split-funktiota.

December 22, 2017