Back to Question Center
0

Kuinka hallita Amazon-haun ranking-järjestelmä?

1 answers:

Amazonin korkea tuotemäärä on yhtä suuri kuin suuri määrä myyntiä, sillä useimmat käyttäjät napsauttavat ensimmäisiä tuloksia, joita he näkevät Amazon SERP: ssä,. Jotta tuotteesi näkyisivät hakutulossivulla, sinun on ymmärrettävä, miten Amazonin A9-hakujärjestysalgoritmi toimii.

Tässä artikkelissa keskustelemme jonkin Amazonin algoritmin perustavanlaatuisesta työskentelyperiaatteesta ja kiinnitämme erityistä huomiota kuhunkin sijoitustekijään.

A9 tai Amazon-haun ranking algoritmi

PowerReviewsin viimeisimmän tutkimuksen mukaan yli 1 000 Yhdysvaltain asiakas aloittaa tuotehakuaan Amazon - guenstige sweatstoffe. Google on lähellä toista sekuntia, jota seuraa muutamia suosittuja verkkokauppamarkkinoita. Ne ihmiset, jotka aloittavat tuotteitaan Amazon-tutkimusta, selittävät valintansa saatavalla tuotevalikoimalla, arvioinneilla, ilmaisilla toimituksilla ja kaupoilla.

Tämä tutkimus osoittaa, kuinka tehokas tämä kaupankäyntialusta verkossa. Se tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia ja etuja vähittäiskauppiaille. Sinun on kuitenkin taisteltava alan kilpailijoiden kanssa tekemään tavaraasi näkyväksi Amazon SERP: ssä.

Jotta voit olla kilpailukykyinen, sinun on tiedettävä, miten Amazon A9 -algoritmi toimii. Ensinnäkin on huomattava, että A9 on täysin erilainen kuin Googlen. Kun asiakas etsii vaadittua tuotetta Amazonilta, hakutulokset toimitetaan kaksivaiheisen prosessin kautta. Ensimmäisessä vaiheessa käyttäjät saavat eniten kyselyn tuloksia luettelosta. Toisessa vaiheessa kaikki nämä tulokset luokitellaan relevanssin ja suosion mukaan. Amazonin ensisijainen tarkoitus on maksimoida yrityksen kokonaisliikevaihto kullekin asiakkaalle. Jos verkkokaupasi tuo lisää tuloja Amazonille, se todennäköisesti sijoitetaan hakutulossivun yläosaan. Amazon toimii jatkuvasti algoritmin parannuksen alla. Tällä hetkellä he ottavat huomioon sellaiset tekijät kuin käyttäjäpalautteet, ohjelmalliset analyysit, keskeiset liiketoiminnan mittarit ja suorituskykytiedot.

Amazon-haun algoritmiin

liittyvät keskeiset tekijät

On olemassa kolme olennaista ranking-tekijää Amazon ottaa huomioon sijoitustuotteet hakutulossivulla:

  • Muuntokerroin

Muuntokursseihin vaikuttavat tekijät ovat arvostelujen, kuvien laatu ja koko sekä hinnoittelupolitiikka. Jos haluat korkean muuntokurssin, sinun on pidettävä hinnat kilpailukykyisenä. Lisäksi on tärkeää tuottaa tuotteillemme positiivista palautetta, koska se antaa mahdollisille asiakkaille käsityksen brändin mainoksesta.

  • Relevanssi

Ensimmäinen tekijä, joka kertoo Amazonille, milloin haluat tarkastella tuotesivua hakutuloksella, on asiaankuuluvuus. Siksi kaikkien tuotteiden tulisi olla mahdollisimman tärkeitä käyttäjän kyselylle. Tämän tekijän parantamiseksi sinun täytyy työskennellä otsikon ja kuvauksen alla sekä listan alla. Kaikkien näiden osien on oltava hyvin optimoituja ja sisältävät kohdistetut hakutermit.

  • Asiakastyytyväisyys

Nämä tekijät tukevat asiakkaiden säilyttämistä, mukaan lukien myyjän palaute ja tilausviat. Joten, salaisuus on melko yksinkertainen. Sinun on täytettävä asiakkaidesi tarpeet, ja he tulevat takaisin sinuun. Mitä positiivisempia arvosteluja keräät sivullesi, sitä suuremmat mahdollisuudet houkutat enemmän potentiaalisia asiakkaita sivuillesi.

December 22, 2017