Back to Question Center
0

Semalt ehdottaa 3 helppoa vaihetta raaputtamaan Web-sisältöä

1 answers:

Jos haluat siirtää tietoja eri verkkosivuilta, sosiaalisen median sivustoilta ja henkilökohtaisilta blogeja, sinun pitäisi oppia jotkin ohjelmointikielet kuten C ++ ja Python. Äskettäin olemme nähneet Internetissä useita hyvin perehtyneitä sisällön varkauskohteita, ja useimmissa näistä tapauksista oli mukana sisältö kaavintyökaluja ja automaattisia komentoja. Windows- ja Linux-käyttäjille on kehitetty useita web-kaavinta työkaluja, jotka helpottavat työnsä laajuutta. Jotkut ihmiset kuitenkin haluavat kaapata sisältöä manuaalisesti, mutta se on vähän aikaa vievää.

Tässä olemme keskustelleet 3 helppoa vaihetta raaputtamaan web-sisältöä alle 60 sekunnissa - akatsuki no yona logo generator.

Kaikki haitallisen käyttäjän on tehtävä:

1. Käytä online-työkalua:

Voit kokeilla kaikkia kuuluisia verkkokauppaa käyttäviä ohjelmia, kuten Extracty, Import. io, ja Portia by Scrapinghub. Tuonti. io on väittänyt kaapista yli 4 miljoonaa verkkosivuja Internetissä. Se voi tarjota tehokkaita ja mielekkäitä tietoja, ja se on hyödyllinen kaikille yrityksille, alkaen yrityksistä suuriin yrityksiin ja kuuluisiin brändeihin. Lisäksi tämä työkalu on erinomainen itsenäisille kouluttajille, hyväntekeväisyysjärjestöille, toimittajille ja ohjelmoijille. Tuonti. io tiedetään toimittavan SaaS-tuotteen, jonka avulla voimme muuntaa web-sisällön luettavaksi ja hyvin jäsennellyksi tiedoksi. Sen konetekniikkatekniikka tuo tuontia. io, sekä molempien kooderien ja ei-koodaajien aiempi valinta.

Toisaalta Extracty muuntaa verkkosisällön käyttökelpoisiksi tiedoiksi ilman koodien tarvetta. Sen avulla voit käsitellä tuhansia URL-osoitteita samanaikaisesti tai aikataulussa. Voit saada satoja tuhansia tietojonoja käyttämällä Extractia. Tämä raaputusohjelma tekee työstäsi helpompaa ja nopeampaa ja toimii täysin pilvijärjestelmässä.

Scrapinghubin Portia on vielä erinomainen verkkokaappaustyökalu, joka tekee työstäsi helpon ja vie tiedot haluamiisi formaatteihin. Portian avulla voimme kerätä tietoa eri verkkosivustoilta ja tarvitsemme ohjelmointitietoa. Voit luoda mallin napsauttamalla elementtejä tai sivuja, jotka haluat purkaa, ja Portia luo hämähäkki, joka ei ainoastaan ​​poista tietoja, vaan myös indeksoi verkkosisällön.

2. Anna kilpailijan URL-osoite:

Kun olet valinnut haluamasi verkkokaappauspalvelun, seuraava vaihe on antaa kilpailijan URL-osoite ja aloittaa kaavin käyttö. Jotkut näistä työkaluista raaputtavat koko sivustosi muutamassa sekunnissa, kun taas muut osittain poistavat sisällön puolestasi.

3. Vie kaavitetut tiedot:

Kun haluttu data on saatu, lopullinen vaihe on viedä kaavoitetut tiedot. Voit purkaa uutetut tiedot eräillä tavoilla. Verkkokaappaajat luovat tietoja taulukoiden, listojen ja kuvioiden muodoissa, jolloin käyttäjät voivat helposti ladata tai viedä halutut tiedostot. Kaksi eniten tukevaa muotoa ovat CSV ja JSON. Lähes kaikki sisällön kaavintapalvelut tukevat näitä muotoja. On mahdollista käyttää kaavinta ja tallentaa tiedot asettamalla tiedoston nimi ja valitsemalla haluttu muoto. Voimme käyttää myös tuotepakettien tuontiasetusta. io, Extracty ja Portia asettamaan putkilinjan lähdöt ja saamaan strukturoidut CSV- ja JSON-tiedostot samalla kun kaavinta tehdään.

December 22, 2017