Back to Question Center
0

Semalt: Famous Ungraphable Websites

1 answers:

Raaputtaaksesi haluamasi tiedot käsin tarvitset erinomaiset ohjelmointitaidot. Vaihtoehtoisesti voit käyttää joukkoa web-tiedonsiirtotyökaluja , joiden tarkoituksena on lukea, rakentaa ja kaataa tietoja tietyssä muodossa. Jotkut sivustot ovat kuitenkin kelpaamattomia, joten ne käyttävät joko kaavintatekniikoita tai vaihtavat merkintää säännöllisesti - rilastil masky. Esimerkiksi LinkedIn, Alibaba ja Facebook vaativat kirjautumistietoja, tarjoutuvat syöttämään CAPTCHA ja estävät IP-osoitteet varmistaakseen käyttäjien suojelun ja yksityisyyden.

1. Facebook:

Facebook on yksi tunnetuimmista sosiaalisen verkostoitumisen sivustoista, joilla on yli 20 miljoonaa aktiivista käyttäjää kaikkialla maailmassa. On olemassa lukuisia sovelluksia ja tietojen kaavintaohjelmia, joiden tarkoituksena on poimia yksittäisiä tietoja Facebookista. Valitettavasti useimmat työkalut eivät anna meille tarkkoja ja luettavia tietoja. Facebook on vaikeuttanut roskapostittajia ja hakkereita keräämään tietoja käyttäjistä. Se voidaan saada vain HTML-jäsentimen avulla, kuten Python, mutta useimmat verkkovastaavat ja freelancerit eivät edes tiedä Pythonin perusasiat. Viime aikoina lanseerattiin Facebook-kaavin poimimaan tärkeitä tietoja tästä sosiaalisen verkostoitumisen verkkosivustosta. Facebook-kaavin avulla voit kerätä vain Facebook-käyttäjien nimiä ja sähköpostiosoitteita. Mutta jos haluat kerätä perusteellisia tietoja, et voi käyttää tätä työkalua tai muuta vastaavaa kaavinta.

2. LinkedIn:

LinkedIn on toinen sosiaalisen verkostoitumisen sivusto, joka on mahdotonta kaapata. Voit kuitenkin osittain poistaa tietoja muutamasta verkkosivuista, mutta suurin osa tiedoista ei ole käytettävissä. Voit vain kaapata tietoja LinkedIn julkisesta profiilista käyttämällä Tuo-painiketta. io tai Kimono Labs. Markkinoijat eivät voi hyödyntää kaavintapalveluja LinkedInin vahvan turvatoimenpiteen takia. He ovat kuitenkin alkaneet käyttää Lead Extractor -ohjelmaa, joka auttaa raaputtamaan julkisia profiileja. Tämä työkalu voi vain jakaa profiililinkit, nimet ja sähköpostiosoitteet. Mutta jos haluat saada Skype-tunnuksen, Yahoo Messenger ID: n, täydellisen osoitteen ja Twitter-tunnuksen, LinkedIn ei anna sinun tehdä sitä.

3. Alibaba:

Alibaba on teknologia-alan monialayritys, joka tarjoaa yrityksille ja kuluttajille palveluja verkossa. Valitettavasti ei ole mahdollista kaapata tietoja tällä verkkosivustolla. Toisin kuin Amazon ja eBay, Alibaba on vaikeuttanut sen käyttäjiä poistamaan tietoa tuotteistaan, kuvista, kuvauksista ja hinnoista. Vuonna 2015 julkistettiin joukko työkaluja, jotka voivat piilottaa Alibaban tietoja helposti. Suurin osa työkaluista maksaa ja ei tule startupien odotuksiin. Alibaba toimii laajan valikoiman yrityksiä ympäri maailmaa ja yhdistää ostajia toimittajien kanssa. Samalla se takaa niiden yksityisyyden ja ei anna kenenkään murtaa tietoja. Lokakuusta 2017 lähtien Alibaballa on yli 500 miljoonaa kuukausittaista aktiivista käyttäjää sen alustalla. Alibaba ylitti myös parempien pilvioperaattoreiden, kuten Amazon, Google ja Microsoft, parempaan liikevaihdon kasvuun. Se on toteuttanut parhaita strategioita sen toimittajien yksityisyyden varmistamiseksi ja estää kaikki epäilyttävät IP-osoitteet muutamassa sekunnissa.

December 22, 2017