Back to Question Center
0

Luettelo Chrome Scraper Plugins Web Scraping tarjoamia Semalt Expert

1 answers:

Tietojen saaminen verkkosivustoilta tai verkkosivuilta laskentataulukkoihin ja pilkulla erotettuihin arvoihin (CSV)

on helpotettu. Web-tietojen poiminta, jota yleisesti kutsutaan verkkorakenteeksi , on prosessi, jossa suuria määriä tietoja kerätään sivustoista.

Chrome Web Scraperin käyttö

Jos sinulla ei ole ohjelmointitietoa, kehitetään verkkokaappausohjelmistoa. Viime aikoina otettiin käyttöön toinen helppokäyttöinen web-kaavin tekniikka - ?cretsiz hosting. Käyttämällä Googlen verkkokaupasta maksutta Google Chrome -selaimen laajennuksia voit nyt suorittaa verkkokaappauksen. Tässä on luettelo harkittavista Chrome-laajennuksista.

Näytön kaavin

Näytön kaavin on yksi poikkeuksellisista Chrome-selaimen laajennuksista, joita käytetään yleisesti kaapin kaavinta varten. Aloittelijoille näytön kaavinta on tekniikka, jolla vedetään ulos ja puretaan tietoja verkkosivuilta ja sivustoilta. Jos sinulla ei ole koodausosaamista, katsele kaapin kaatamista, koska prosessi on automatisoitu.

Kuvat, jotka on otettu sivustoilta, jotka käyttävät Screen Scraper Chrome -laajennusta, voidaan joko ladata JSON- tai CSV-tiedostona. Tämä laajennus tukee sekä XPath- että Element Selectors -kuvioita. Screen Scraper on helppokäyttöinen ja vapaasti käytettävä laajennus, joka on helposti saatavilla Chrome-verkkokaupassa.

Web Scraper

Web Scraper on Google Chrome -laajennus, joka poistaa tiedot sivustoista, jotka käyttävät sivustokarttaa. Tämän laajennuksen käyttävistä sivustoista haetut tiedot tallennetaan joko CSV-tiedostoon tai CouchDB-tiedostoon. Sivutustoiminnolla voit tehokkaasti käyttää Web Scraperia kaavamaan useita sivustoja tai sivuja. Useimmissa tapauksissa tämän Chrome-selaimen laajennuksen avulla poistetaan tietoja, kuten linkkejä, tekstiä ja taulukoita.

Imacro Web Scraper

iMacro on Chrome-selaimen laajennus, jota käytetään web-testaukseen ja tiedonhankintaan. iMacro toimii tallentamalla loppukäyttäjätoimia vierailujen aikana. Tämä Chrome-selaimen laajennus kirjaa tehtäviä verkkosivustoille tulevaa käyttöä varten. Jos nykyinen projekti on suorituskyvyn testauksessa tai sivuston regressiotestauksessa, tämä on plugin, joka antaa kuvan.

Chrome Web Scraperin käyttö

iMacron avulla voit helposti ladata tiedostoja ja muistaa salasanan kirjautumiset. IMacro-laajennus on saatavana ilmaiseksi verkkokaupasta Firefox, Internet Explorer ja Chrome-selain.

Data Miner

Nykyään hyvin dokumentoitujen tietojen löytäminen verkkosivustoilta ei ole niin helppoa. Siinä missä kaavinohjelmisto tulee sisään. Data Miner on kromin selaimen laajennus, jota käytetään hyödyntämällä hyödyllisiä tietoja verkkosivustoista. Tämän selaimen laajennuksen avulla voit hankkia tietoja sivustoista ja viedä tiedot Googlen taulukko- tai Excel-lomakkeisiin.

Data Miner -laajennusta käytetään myös kaapata HTML-taulukoita ja viedä tiedot Microsoft Excel- tai CSV-tiedostoihin. Jos olet XPath-valitsimien asiantuntija, tämä on sinulle tarkoitettu selaimen lisäosa.

AJAX: n ja JavaScript-tekniikoiden kaltaisten tekniikoiden avulla kehitettyjen dynaamisten verkkosivustojen poistaminen viime vuosina ei ollut niin helppoa. Tekniikan muutoksen avulla hyödynnät hyödyllistä tietoa näistä sivustoista on vain yhden klikkauksen päässä. Yllä korostetuilla Chrome-selainlaajennuksilla voit tuoda todelliset tiedot ja viedä CSV-tiedostoihin ja laskentataulukkoihin.

December 22, 2017