Back to Question Center
0

Semalt esittelee Kantun: Ultimate Visual Web Scraping Tool

1 answers:

Olitpa tekemässä taloudellisten tietojen tai hinnastojen poistamista verkkokaupoista ilman koodaus, Kantu on paras valinta sinulle! Kaavin harrastajille web-tietojen poiminta on prosessi saada arvokasta tietoa verkkosivustoilta ja tallentaa ne laskentataulukoihin ja tietokantoihin.

Miten Kantun toimittaja toimii?

Kantu raaputtaa automaattisesti tietoja verkkosivustoista ilman, että sinulla on ohjelmointitietoja. Kantun avulla verkkosisällön kääntäminen hyvin jäsennellylle ja dokumentoidulle tiedolle ei ole hankala tehtävä. Tämä web-kaavinta työkalu tunnetaan laajasti tekstin poistamisesta Portable Document Format (PDF) -ohjelmasta ja videoista.

Poimittuja tietoja tallennetaan yleensä CSV-tiedostoina tai Kantun Sovellusohjelma -rajapinta (API) - why is long term care so expensive. Kantun avulla markkinoijat voivat tunnistaa ja korostaa visuaalisesti kaavoitettavia tietoja. Tämän verkkorajoitusratkaisun käyttäminen on hyvin yksinkertaista. Jos haluat kaapata tietoja verkkosivustosta Kantun ohjatun toiminnon avulla, vedota vain vaaleanpunaiset kehykset kohdistettujen tietojen merkitsemiseen.

Kantu Editor käyttää Optical Character Recognition (OCR) -tiedostoa kaappaamaan tiedot HTML-lähteestään. OCR on laadukas lähestymistapa, joka raaputtaa PDF-tiedostoja, videoita ja laadukkaita kuvia.

Miksi valita Kantu-editori?

Kantu-editori on yksi huippuluokan työkaluista, joita käytetään web-kaapimiseen. Tätä editoriä käytetään useisiin tarkoituksiin. Tässä ovat tärkeimmät syyt, joiden vuoksi kannattaa harkita Kantua seuraavaan web-kaavintaan.

Kantu Editor sisältää sisäänrakennetut ominaisuudet, kuten ohjelmat, komentosarjat ja makrot. Kantun avulla voit kaapata tietoja verkkosivustolta mukauttamalla sen ominaisuuksia vastaamaan tarpeitasi ja määrityksiäsi.

Ongelmia, kun kaapataan tietoja verkkosivustoilta JavaScriptin ja Ajaxin avulla? Rentoutua! Kantu-editori on kehitetty toimimaan kaikenlaisten verkkosivustojen kanssa. Olipa verkkosivusto käyttää Flash, Java, kehyksiä tai Flexia, Kantu on lopullinen verkkokaappaustyökalu.

Sinun ei tarvitse oppia työskentelemään tämän tai ohjelmointikielen kanssa, koska työkalu integroituu kaikkiin ohjelmointikieliin.

Tietojesi mukaan Kantu Editor on ainoa web-tiedonhankintatyökalu , joka sisältää sisäänrakennetun OCR-ominaisuuksia. Kantun kanssa videoiden ja PDF-tietojen poistaminen on aivan kuin videopelien pelaaminen.

Kantu

  • Valvonta tilaustilanteesta - Kantu-verkkokaappaustyökalua käytetään sähköisen kaupankäynnin portaalien edistymisen seurantaan. Jos omistat verkkokaupan, Kantun avulla voit analysoida tehtyjä tilauksia ja sovellustietoja.
  • Tarkastellaan ja tutkitaan eri tuotteiden hintoja.
  • päivitysjärjestelmät, joilla on valuuttakursseja;
  • Tietojen lataaminen ja tallentaminen laskentataulukoihin;
  • Kaappaa hyödyllisiä tietoja OCR: n avulla;
  • Seuraa kilpailija-luokituksia;

Kantu on hyödyllinen web- kaavintyökalu , joka kaappaa tietoja verkkosivustolta ja tallentaa ne taulukkolaskenta- ja CSV-tiedostoihin. Jos seuraava suuri projekti liittyy PDF-dokumenttien ja videoiden kaavintaan, Kantu-verkkokaappaus kannattaa ottaa huomioon.

December 22, 2017