Back to Question Center
0

Semalt keskustelee viidestä erilaisesta tapaa ladata koko sivuston Offline-käyttöä varten

1 answers:

Joskus meidän on päästävä sivuston sisällön ollessa offline. Tätä varten meidän on varmuuskopioitava tiedostot, mutta useimmat hosting-palvelut eivät tarjoa tätä vaihtoehtoa. Saatat haluta jäljitellä suositun sivuston rakennetta sekä selvittää, miten sen CSS- tai HTML-tiedostot näyttävät. Mikä tahansa tapaus voi olla, että eri verkkosivustoja voi ladata offline-tilassa - uriage pharmacie. Käyttämällä yhtä alla luetelluista työkaluista voit varmasti ladata koko sivuston tai vaaditun sivumäärä. Aina kun he tarvitsevat todentamisen, voit valita niiden ilmaiset versiot ja olla maksamatta mitään premium-suunnitelmista. Nämä työkalut soveltuvat erityisesti aloittelijoille ja keskisuurille yrityksille.

1. HTTrack

HTTrack on kuuluisa ohjelma tai ohjelmisto, jolla voit ladata koko sivuston. Sen käyttäjäystävällinen ja moderni käyttöliittymä eksponentiaalisesti helpottaa käyttäjien työtä. Sinun tarvitsee vain lisätä sivuston URL-osoite, jonka haluat kaapata ja ladata sen offline-tilaan.

Voit joko ladata koko sivuston tai korostaa useita sivuja, jotta ne voidaan ladata kiintolevylle automaattisesti. Sinun on myös määritettävä, kuinka monta samanaikaista yhteyttä haluat avata ladattavaksi. Jos tietty tiedosto kestää liian kauan lataamisen, on mahdollista peruuttaa prosessi heti.

2. Getleft

Getleft on suhteellisen uusi ja nykyaikainen ohjelma, jossa on paljon ominaisuuksia ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Kun olet ladannut ja käynnistänyt, sinun on painettava "Ctrl + U" päästäksesi alkuun. Anna URL-osoite ja tallenna hakemistot. Ennen kuin lataus aloitetaan, Getleft kysyy, kuinka monta tiedostoa haluat ladata ja sisältääko ne tekstejä ja kuvia. Kun lataus on valmis, voimme selata koko verkkosivustoa myös offline-tilassa.

3. PageNest

PageNestin ominaisuudet ovat samat kuin Getleftin ja HTTrackin. Sinun on syötettävä verkkosivuston osoite ja saat sen ladatuksi kiintolevylle. Käyttäjiltä kysytään sellaisia ​​olennaisia ​​seikkoja kuin verkkosivuston nimi ja missä ne pitäisi tallentaa. Voit myös valita halutut asetukset ja säätää sen asetuksia.

4. Cyotek WebCopy

Cyotek WebCopyn avulla sinun on käytettävä ennalta määritettyjä salasanoja todentamiseen. Voit myös luoda säännöt tällä uusimmalla ohjelmalla ja saada koko sivuston välittömästi ladattavaksi offline-käyttöihin. Ladatun sivuston koko ja tiedostojen kokonaismäärä näkyvät työpöydän oikeassa kulmassa.

5. Wikipedia Dumps

Wikipedia ei suosittele meitä käyttämään tavallisia työkaluja kuten Import. io ja Kimono Labs, jotta saataisiin ladatut tiedot offline-käyttöön. Sen sijaan se suosittelee aina Wikipedian kaatopaikkoja, koska tämä ohjelma takaa laadukkaat tulokset. Voit ladata koko sivuston XML-muodossa, poimata tietoja, jotka ovat hyödyllisiä verkkosivustollesi tai verkkoliiketoiminnallesi.

December 22, 2017